Új hozzászólás Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz Runner_fxr #46951 üzenetére

    Nem akarok veled vitázni és mivel én nem dolgozom a Gepida-nál és nem árulok ilyen kerékpárt így érvelnem sem kell mellette. Továbbá neked sokkal több tapasztalatod és hozzáértésed van a témában. De nem a 29" Ruga-ról volt szó. Egyébként én magyar és külföldi teszt oldalon sem olvastam olyat, hogy lehúzták volna, átlagos minősítést kapott.

    Nálad mindig minden körülmények között a Bergamount az első, mivel azt ismered első kézből. A fórumozók közül szerintem egyedül neked van ilyen kerékpárral komolyabb tapasztalatod. Tulajdonosok is maximum hárman vannak ebben a topikban.

    Én elhiszem, hogy szerinted a Gepida szar, de azért ne sorold már le egy Neuzer szintre. Árkategória alapján oda raktad. Vagy éppen a faék egyszerűségű Kross márka alsó kategóriába(150K alatt) gyártott kerékpárjai mellé. Ezeknél azért jobb.

    Szerintem.

    De akkor nyugodtan berakathatod első hsz-be, hogy a Gepida nem ajánlott márka 110K felett, hogy ha ennyire meg vagy róla győződve. Mindenki vegyen Bergamount kerékpárt amit az egész országban összesen (hasraütés számok jönnek) 8 bolt és 6 webáruház árul?

    Szerk.:
    Egyébként ez mi, hogy ha nem faék egyszerűséggel megtervezett váz?

    Nekem nincs semmi bajon a funkcionalitással. Sőt azt szeretem, hogy ha a desing oltárán nem áldoznak fel semmit a funkcióból. De ez azért elég egyszerű!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák