Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz concret_hp #55579 üzenetére

    A leértékelésekre gondolsz? Persze, vannak webshopos akciók is, nem is rosszak. Viszont egy csomó kisker üzlet akció nem kerül fel a webre. Mivel némely boltnak hatalmas készlete van, nem frissítik napi rendszerességgel a webshop-ot, hacsak nem olyan a programjuk, hogy az eladott tételek autómatikusan frissülnek weben. De sok helyen nem ilyen programot használnak (nálunk egyébként ilyen a program).
    Így simán lehet olyan, hogy csak akkor látod a jó kis akciókat ha kimész. Egy bringás paradicsomhoz közeli városba elmész, kb minden sarkon van egy kerékpár bolt. Egyébként szezonáron előfordulhat, hogy Magyarországon jobb az ár mint külföldön. Nálunk is olcsóbbak kicsit a Bergamont bicók mint a Német ajánlott kisker ár. Akárcsak az Uvex cuccok.És a sícuccok is. Itt a piac megkövetelei.

    andrisbandi: Egyébként van fatbike pedelec is. :) Ha 3-4 ezer euro körül nézelődsz és montit szeretnél, akkor javaslom, hogy össztelóst nézzél. Illetve középmotorosat (Bosch, Yamaha, Shimano, Brose), az agymotoros terepre nem igazán való, a középmotoros merev vázas meg irdatlan merev, mivel a középrésznél komoly merevítések vannak a motor miatt. Baromira tud rázni.
    fatbike-ból nem baj ha merev vázas, ott csillapít bőven a külső. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák