Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz Runner_fxr #55821 üzenetére

    Nem konkretan rad, altalanositottam, mert gyakran latom, hogy ket ember elkepzelese nem stimmel, a leendo vasarlo 25-30 km-es turat nez pl es a legnagyobb sebesseg 20 kornyeke, eltekergett az elozovel is, ismet csak egy "igaslovat" keres, amivel kinezelodhet, mig a topicban altalaban gyakran megfordulo "valaszado" szemelyek pedig mashogy gondoljak, de inkabb a sajat peldamat irom le.

    A pl nalam felmerulo elkepzeles a "kis turakra" mar kicsit mas. Mondjuk felmegyek omassara kavezni gyakorlat utan, mert olyan kedvem van. 50+ km, meg nemi szint is van azert benne.

    Ha valaki azt mondja, hogy o szereti a kis turakat, akkor mindig az en verziom jut eloszor eszembe, aztan gondolkodok, hogy a masik ember mit ert a kis tura alatt.

    Persze, vehet tenyleg turazasra alkalmas kerekpart, pl ott volt az aldis(?) bicikli, 80 korul volt talan es kifejezetten jo kis kerekpar volt az araert.
    De az megiscsak sokkal tovabb szaladt mar a keretosszegnel, csak egy dolgot valaszthat a lehetosegek kozul.

    Nem lehet mindegyik igenynek megfelelni.
    Legyen olcso, de legyen "kis turak"-ra alkalmas, de ne is kelljen sokat szenvedni a keresgelessel.
    Az elso kilovi a minoseget, a masodik az olcsot, a harmadik meg a hasznaltat.
    Vagyis egy nem letezo kerekpart keresunk :DDD

    Kicsit faradt vagyok, ugy erzem, minden alkalommal ugyanazt irom le, de mar nem tudom, mit irtam elotte :O

    A decathlonos szervizelessel az a baj, hogy a vasarlaskori beallitas is ismerosomnek az 500-as monti, meg nekem a 340-es montinal se igazan jott ossze.
    Utana mar nem vittuk vissza, meg akkor se, amikor havernak konkretan darabokra tort a hatso, mechanikus tarcsafek az 500-ason.

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák