Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Runner_fxr #56326 üzenetére

    :DD Csodálatos emberek. Eszembe jutott pár sztori. Beesett egy túrázó csoport, valami baja volt az egyik bringának, és még odajöttek páran ezért azért, nem megy jól a váltó meg száraz a lánc meg tudom-e oldani még gyorsba. Na az egyik bringának az első kerekében olyan lazák voltak a küllők, mint amikor jó küllő mérettel fűzött kerékben csak annyira tekered rá az összes anyát, hogy még kilátszik 3 menetsor :DD Ha nem kanyarodtál akkor lehetett vele menni, de az agy süllyedt a kerékben 1 centit legalább, így jött vele egy csaj 50km-t. Leküldtem őket a partra, nézzenek szét, egyenek valamit, addig kész lesz valahogy, mert ez így katasztrófa.
    Másik bicikli, ami "nem vált pontosan" a kazettából egy tejfölös doboznyi ganyét szedtem ki, már felült a lánc a dzsuvára, a lánc meg annyira volt lenyúlva, hogy a láncnyúlás mérő elakadt az előtte levő gyűrűben.
    Meg volt egy srác, aki eszembe jutott, nagy csoporttal jött, a biciklije jó volt, csak éppen a nagy táskája lefoszlott, elkapta a kazetta, és betekerte a shimano dob meg az agypalást közé, és megszorult a dob, már kezdte feltekerni a láncot, váltót, ha tovább megy akkor tuti leszakítja a váltót, váltófület, mindent.
    Szétszedtem az agyat, deore volt talán, le kellett vennem a dobot, mert a tömítésén átkúsztak a műszálas szálak, és a golyó pálya is feltelt velük, kő keményre bele volt gyűlve.. el se hittem.. plusz az egyik kónusz rommá be volt rágódva, anyaggal (köszörült kónusz, golyók) mindennel 5500 ft ot kértünk sürgősségibe, úgy hogy az egész műveletet végig is nézhette, meg el is magyaráztam neki mi történt. Annyira sokallta, hogy kiment, és eltűnt, a többieket otthagyva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák