Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz StLui #77370 üzenetére

    Nincs mit. Én ugyanígy voltam vele, hogy kitaláltam, hogy kell nekem egy új bringa, túrázni, 70e Ft-ért, mert az egyik ismerős vett egy Kross Hexagon-t, és mekkora király. Aztán utána jártam (2-3 év, na jó, más oka is volt, hogy nem vettem), hogy mit mire ajánlanak, mi éri meg nekem, mire van pénzem, illetve mire érdemes (!) költenem. Így ment szépen felfelé az ár, és a hidrós Shimano+levegős teló+alu merev járt tavaly nyáron 230 e Ft-nál, ha jól emlékszem, Cube Attention bringából, az a szint, ami nekem kell. A baj az volt, hogy sehol nem volt már L-es méret, drágábban lett volna Acid, de az nem is tetszett, meg upgrade-lt Analog, de ott meg nem tudtunk megegyezni árban.
    Aztán kaptam egy jó ajánlatot a Focus-ra, ami ráadásul már elöl hátul átütős, volt belőle L-es, olyan hülye színe van, hogy senki másnak nem kellett :DD (mivel nem fekete-fehér-piros). A bolti cetli szerint 360e Ft-ról volt leárazva 340e Ft-ra, hát nem annyiért hoztam el. :B
    Érdemes bemenni, akkor van mákod, ha a tulajjal, vagy valaki olyannal tudsz beszélni, aki belenyúlhat az árakba.
    Netre a piac egyéb szereplői miatt sem rakják ki ezeket az árakat, mert akkor mindenki lejjebb vinné. Illetve mindenki mást tud lealkudni. Vagy belealkudni valamit az árba.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák