Új hozzászólás Aktív témák

  • vendingo

    veterán

    Hétfőn rendeltem meg az 5+1 csapágyas ryobi ecusimat.
    A dobozán volt egy matrica, hogy 6 csapágyas, az orsóra 6+1 van szitálva, specifikációba 6 csapágy van írva, a parts list-en 4 csapágy van, a képen meg 5-öt számoltam :)
    Lehet valamit rosszul olvastam, mert hajnalba keltem, de akárhogy is nézem nem stimmel.

    Amúgy az orsó tetszik, örülök, hogy se olcsóbbat, se drágábbat nem vettem. Majd kuporgatok egy kis pénzt, aztán veszek valami komolyat télen. Már félek drágát venni, hátha azzal is ráfaragok, mint a zauberrel.

    Ahol vettem az olcsó csapágyakat a görgőhöz, ott rendeltem megint 2 darabot, gondolván arra, hogy a fos 250 forintos csapággyal 1-2 hétig lehet pergetni, az match/feeder boton felér egy fél szezonnal. Amikor rendeltem, kérdeztem, hogy nincs komolyabb, vagy drágább, mert az előzőek hamar kifingtak. Közölték, hogy csak 1 fajta létezik, soha nem is volt nekik más. Mondom akkor 2 lesz. Mikor megyek a csapágyért meg közlik, hogy 2000 forint a 2db. Mondom köszi, de már vettem ilyen szar drága csapágyat, 20 percet bírt, a 250 forintos meg majdnem 2 hetet.

    Szerintem rendelek ebay-ről 50-80 forintos darabáron egy kisebb zsákkal, olcsóbban kijövök 2 hetente a csapágycserével, mintha vennék egy új orsót. Persze azért ez se megoldás, hogy folyamat basztatni kell, hogy működjön.

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák