Új hozzászólás Aktív témák

  • djadji

    senior tag

    válasz Dr.Zoo #1596 üzenetére

    Bár nekem csak tervbe van a hátsó fújt gumi, de én is úgy tippelem, hogy valamit lassítani fog rajta. Nyilván, nagyobb a tapadása, mint a tömör "kőkerék"-nek. A járdán ha van ilyen vakokat segítő csíkozás, ami kidudorodik a járga síkjából.. az megvan? ha azon akarsz átmenni kis szögben, úgy csúszkál a hátulja a kemény tömör gumival, mint a fene. DE félelmetesen csúszkál azon a sárga térkövön is, ami sima. Ha kicsit nedves, csúszik a hátulja mint állat. Eleje nem annyira, az a gumi valahogy puhább.

    Én úgy számolom (összevonva a sebességes hozzászólásokat is), hogy ha 28 helyett (nekem ennyi volt a max) csak 25-tel, esetleg 23-mal megy, de nem zörög, nem csúszik, (és nem rázza a akkupakkot se) akkor az nekem simán belefér.

    Defekt: Én bringázok vagy 30 éve, de egyszer se volt defektem. Hazaérve, másnapra leeresztett, de nem az úton fújt ki alattam, akkora lyukat még nem kaptam. Másrészt, az első defekt után (terveim szerint) rakok bele defektgátló szalagot. Az nagyon jól működik álítólag. Ja és vannak a defekt megelőző folyadékok is. PLusz az a cucc, amivel a kocsi defektet is meg lehet oldani... (még nem kellett használnom.. de elvileg az is működik...)

    [ Szerkesztve ]

    http://djadji.fw.hu

Új hozzászólás Aktív témák