Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz CPT.Pirk #16390 üzenetére

    Igen?
    PPAból csak a nekem kulcsfontosságú programok frissességét állíthatom, általában több lépésben (pl stable, beta), és ha valami gáz van, visszaállhatok a repoban lévőhöz, amíg frissítés nem érkezik. Az automata frissítő sem zavar be, a PPAk nem biztonsági frissítések. :)

    Egyébként, nem értem én ezt a halfrolling mániád. Mi számít nálad alapnak, rendszernek, ami miatt nem full rolling? 3.7es (páratlan számú, dev verziós) kernelt hozod fel folyamatosan, mi ez ha nem a rendszer alapja? Akkor mi az, ami nem rolling nálad? Persze, én is felraktam a backportolt 3.5t, és a többit is fel fogom majd.

    A suliról, meg a lenézésről annyit, hogy 1-2 ember elhájpolt gondolatai nem mindenhatóak. Ha bemész egy apple fanclubba, és véletlen CSAK androidod van (az iMac mellett), akkor lenéznek. :)
    Egyes embereknek a Rolex az órák csúcsa, sosem hallottak az IWC, Patek Philippe, Vacheron Constantine márkákról. Ugyanez igaz a Merdzsóra, de hol van az akár a saját luxusmárkájához képest (Maybach)? Nálam egy-egy brand vagy ideológia istenítése nem azt mondja, hogy valami hűdekirály, hanem hogy jó a marketingje. :) (És hogy nagy az Isten állatkertje. :D)

    Visszakanyarodva a linux világába: ha valami (desktop) linux, akkor nincsenek nagy különbségek. Hiszem, hogy az Ubuntu is képes arra, amire a Debian. Azon lehet vitatkozni, hogy egyes helyzetekben melyik default config a jobb, de hogy ne legyen (mégha bonyolultabb) átmenet a kettő között, azt nem hinném.
    Csak divat lett fikázni...
    Amíg itt mindannyian meg vagyunk elégedve az éppen jól futó rendszerünkkel, addig egyiket sem lehet alávalóbbnak nevezni, a másikhoz képest. Inkább öröljünk, hogy egy remek, gyors, testreszabható rendszert használhatunk, mindezt ingyen.

    [ Szerkesztve ]

    Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák