Új hozzászólás Aktív témák

  • VaZso

    senior tag

    válasz Ndruu #5158 üzenetére

    Szia.

    Én nem értek a Linuxhoz... :)

    Ha feltelepítem és próbálgatom dologra gondolsz, megpróbálhatod pl. az UHU-Linux-ot. Ha szereti a hardvered, végig grafikus marad és magyar is. Én egy kicsit korlátosnak találtam, amikor feltettem még egy sokkal régebbi verziót, de elsőre jó lehet.

    Most nálam Mandriva van fenn, ez is elég bolondbiztosnak tűnik, már ami az első lépést illeti. Ez az első Linux, amit kicsit komolyabban, nem csak időlegesen telepítettem a gépemre, így már sokkal többet akarok tőle, ezért pl. a VGA 3D beállításokkal bajlódtam kicsit, amihez köszönöm a többiek segítsgét.
    Alapjában véve viszont anélkül is használható volt.

    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha mindent a saját szájízedre szeretnél állítani, elég sok dolognak utána kell nézni hozzá.

    Az 1GB-nál viszont egy ilyen teljesebb rendszer többet fog foglalni. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy alapvetően egy külön swap partíciót szoktak létrehozni, ami kb. a memóriád méretével összemérhető...

    Nemrég tett fel valaki hasonló kérdést, szerintem az 5080-as hozzászólástól kezdve érdemes elolvasnod a hozzászólásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák