Új hozzászólás Aktív témák

  • saiyajin

    senior tag

    Szóval a gép egy HP8460p, i5-2520M CPU @ 2.50GHz, 8GB Ram és egy 240GB-os SSD. Nem mai darab tény, de azért használható, egyelőre nem szeretném letenni a kuka mellé. Viszont az is tény, hogy a rajta lévő BIOS/UEFi elég botrányos.
    Mielőtt nekiálltam, megnéztem mik jelenleg elérhető, népszerű és javasolt disztribúciók, elolvastam mit tud nyújtanak, mik a különbségek köztük, és jó pár youtube-os videót végignéztem. Ez szerintem eddig rendben. Linux Mintet feltelepítettem pendrive-ról, jól néz ki, rendben volt. Manjaroval úgyanígy tettem, mert inkább azzal szerettem volna neki vágni (tudom régi gép, rolling release...), de a ott a telepítés után nem bootolt. Talán gép specifikus hiba.
    Probáltam legacy módban, uefi-vel, de semmi.
    Ekkor nyilván végigolvastam még egyszer az útmutatót, végignyálaztam a troubleshootingot, googliztam ezerrel. Egy lehetséges megoldást linkeltem az elején, de az se vált be.

    De a lényeg, sikerült megoldani a gebaszt, most az Xfce Manjaro szépen megy. Mint írtam, kezdő vagyok, ne bántsatok. :B Köszönöm a válaszokat, és minden további javaslatra nyitott vagyok! Ha mást ajánlanátok, meggyőzhető vagyok.

    "I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"

Új hozzászólás Aktív témák