Új hozzászólás Aktív témák

• roberto211

őstag

Sziasztok.. Én is vettem egy logitech x530 hangfalszettet vadonatújonnan Iponba.. Na és azt szeretném megkérdezni hogy első alkalommal megszabad hajtani,tehát nagy hangerőtöl lesz valami baja az első perceknél vagy időknél?? Mert én egy kicsit meghajtottam.. Egyébként nagyon jó kis hangfíalszett.. 1héttel ezelőtt Logitech x540em volt azt vettem,előtte x530volt csak egy baleset folyamán tönkrement és gondoltam kipróbálom a x540et milyen mert még is újabb típus stb.. Na hazajöttem.. 1.Recseg épp hogy egy kicsit hangosan hallgatod,a mélynyomó szinte nem is mélynyomó hanem pattogó mert csak pattog semmi mélyet nem ad. Na jó,mondom ez nekem nem kell.. eladtam itt ph-n vettem utána gyorsan egy x530at most raktam össze na semmi bajom vele.. Nagyon fasza kis hangfal. No recsegés,no pattogás.. A mélynyomó az igazából is mélynyomó nem csak elvan nevezve annak és a magashangsugárzók is jobbak sokkal.. Na és ezért kérdeztem hogy első alkalomnál megszabad e hajtani a x530at mert én egy kicsit meghajtottam.. Tehát aki x540et akar venni felejtse el ugy ahogy van.. talán xboxhoz vagy ilyesmihez talán jó de gépre,tv re felejtsétek el.. Várom válaszokat a kérdésemre.. előre is köszi.. Üdv: Robi

Új hozzászólás Aktív témák