Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
Igen, rá

Ezen a képen látszik, a sorban az első átalakítóval: Ipon teszt kép
Egyébként így pár hét aktív használat után kijelenthetem: nagyon jó cucc, nagyon jól szól! (Főleg, ha Sony Ericsson Walkman telefonról hallgatod a MegaBass equaleazerrel
) -
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Hát nem volt túl jó ötlet a hátsó/első hangfalat felcserélni, visszaolvastam itt a topikban, és ki is próbáltam, tényleg halkabbak valamivel a hátsók, maguk a hangfalak, úgyhogy át kell variálnom az elrendezést, vagy kell vennem hosszabítót.
Bocs az egymás utáni három hozzászólásért, (lehet lesz negyedik is
) 
Így már mindjárt jobban szól, a driverből matrix jobbot is visszavonom

-
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi
üzenetére
Na, meg érkezett, összeraktam, most állítgatom, eddig igen jó, de egy hangkártya azért tényleg kéne

Viszont a hangkártyadriverből, "virtuálisan csinált Matrix" jooban szól.
Nálam az elrendezésnél az volt a gond, hogy túl rövidek az első hangszórók kábelei, így a monitor jobb oldalára került a két rövid, balra pedig a két hosszú kábeles, természetesen elhelyezésnek megfelelően bekötve, a monitorhoz közelebbiek az elsők

A madzagok eligazításával még biztosan el leszek egy darabig

-
S. Szabi
őstag
Na, ma megrendeltem én is magamnak ezt a kis cuccot (szállítással együtt 25e), valamikor jövőhéten remélem megjön

Már alig várom

Viszont sajnos hangkártyát egyelőre nem tudok venni mellé, de majd valamikor lesz az is

Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- talmida: Változások 2. rész
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)