Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthRoni
tag
persze, le fogom írni hogy szól, és milyen az elvárásaimhoz képest.
bejáratom, amúgysem hallgatom hangosan, de azért majd próbálgatom bejáratás után, hogy mit tud

hát nekem nem tom milyen van, ASUS alaplapokban nem tudom melyik van, de amíg nem lesz pénzem hangkártyára, elég lesz az is, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz
-
DarthRoni
tag
nagyon hálás vagyok hogy megnyitottad ezt a fórum témát....
sehol nem találtam se fórumot, se felhasználói véleményt, még a youtube-on sincs videó róla, szal nagyon sokat segítettél, és ahoogy lesz rá módom, meg is veszem a kicsikét

megnyugodtam h mennyire tetszik, és már én is oda vagyok érte, csak sajna legalább 1 hónapig alaplapi hangkártyáról fog szólni sajna, mert ami van hangkarim, nem akar máködni a gépemben :Sköszi szépen a segítséget

-
-
DarthRoni
tag
Hali, én panelban lakom, és szeretnék egy olyan 5.1-es cuccot, ami szépen és tisztán szól, szeretem a basszust is, de itt a lakók miatt nem szabad nagyon, szal nem kell h szétszedje a házat

ajánlod nekem? mert nekem nagyon tetszik, csak még nem találtam róla normális tesztet vagy használói véleményt, a tiéd nagyon érdekel

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest