Új hozzászólás Aktív témák

• Samycool

csendes tag

Nos, kedves fórumtagok én is a sors kegyeltje lehettem, ugyanis olyan 5.1 hez jutottam amiről eddig álmodni sem mertem. Nem nagyon láttam, hogy bárki közületek írt volna valamit az alábbi cuccró, ígyhát én most megteszem.: Creative Gigaworks proGamer THX!!
    Nagy huza vona után ezt választottam, nem volt könnyű dönteni..Végül a tököm tele lett az egésszel, leültem a net elé, azt eldöntöttem, hogy azt veszem meg amelyikhez legkorábban hozzájuthatok...Így lett tehát ProGamer, nem pedig mondjuk z5500. Ezt kb. 1 óraán belül kihozták, ráadásul ''nem is volt olyan drága''. Szegény futár majd befosott mire fölszenvedte hozzánk az 5. re.(kb.23kg a doboz).
    Szépen kicsomagoltam, majd nekiláttam összeszerelni..Kb. 10 perc múlva aszobámat ellepték a huzalok, zsinórok, dobozok, stb. szóval van tartalm annak a doboznak..Ami viszont meglepett az a hihhetetlen igényes csomagolás..Ilyet még tényleg életemben nem lláttam!! Maga cucc nagyon jó minőségű anyagokból készül, precízek az illesztések, jó a tapintás stb. Viszont zsinórból nagyon spóroltak.. Egy kisebb klotyót talán be lehet vele kötni, ám már egy kisebb szoba is gondot okozhat.. ! Hálistennek volt tartalék kábelem, így szépen megtoldozgattam egy kicsit. 10 perc alatt beköttem, pöccre indult semmi galiba nem volt, talán kicsit a szoftverben kellett állítgatni egy kicsit, ám az sem tartott tovább 2 percnél. Aztán szépen betoltam a Most Wantedot..és....azt a k****+++--- be hangulatszócskát még anyám is meghallotta...Iszonyat jól szól, van mély, magas közép, cseng-bong az egész. Ámulatba ejtő a térhangzása és a precizitása, torzításnak nyoma sincs, legfeljebb az ablaknak...Aztán még jött néhány film, Call of Duty 2, ezek mind azt igazolták, hogy igen csak szerencsém volt, hogy ezt tudták leghamarabb házhozszállítani. Szóval marhajó a hangja, még egy S.B live 7.1 el is. Még ígyis, hogy nincs thx- em nagyon fasza az egész cucc, mindenkinek csak ajánlani tudom.. Sok helyen igencsak borsos az ára, ám tessék csak megnézni a Lord.hu-n...Ott már nem annyira vészes.. :C

Új hozzászólás Aktív témák