Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
és pakold körbe a szobába
ötletes 
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Akkor lassan lezárhatjuk ezt a régóta húzódó vitát azzal, hogy akinek rossz a logi, inkább vegyen egy "újabb" Geniust, és kész.
-
Salvador20
őstag
lehet listát vezetnek rólatok és gariba mindig ugyanazt a 2 rendszert cserélik nektek, azzal a címmel, hogy "merted visszahozni"....
-
Salvador20
őstag
130.000K-ért bármikor eladom neked!!!
Gondolj a gazdasági vállságra! Még nem teljesedett ki, áprilisra éri el MO a mélypontot, lehet utána már ennyiért se kapod meg újonnan

-
Salvador20
őstag
úristen, nagyon jó a Carl Orff a login.....Megszeresztem dvd-n DTS hanggal.....körbejárja az egész szobát a hang, minden hangfalra gyönyörűen szét vannak osztva a hangok, és nagyon ott van a hangzás......
-
-
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
egyébként még akkor írtam ki,amikor a 20. évfordulója volt a robbanásnak.
-
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
nem,balika911 hozzászólásáraondtam,hogy rossz a creative, a xonart meg ne itt beszéljük

-
Salvador20
őstag
Én is ezzel zárnám idei hozzászólásaimat:
BUKÉ(Boldog Újévet Kívánok Én
)
Jövőre ugyanitt(aztán lehet hajnal 3-kor beírok vmit
) -
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
akor az enyém lehet nem új hanfalszett volt ,de nekem alpból egy 2A-s kerámia bizti volt, azután keztem üvegbiztit belerakni
-
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
nekem azért kellett vennem,mert nem nagyon bírja egy áramkörön a hangfalat, a szgépet, a konyhába a hűtőgépet,mikrót a rendszer. Sajnos ilyen ez az panel. Na majd ha hazahozom,akkor nem lesz ilyen gond.
látom egyébként neten,hogy van olyan fajta amit mondasz,de ott a boltba nem volt amikor vettemÉs ez nem gond egyébként? Mert a bizti dobozán rajta volt egy figyelmeztetés,hogy ha az előírtál nagyobb Amperes biztit rakunk a rendszerbe, akkor az károsodáshoz vezethet.
-
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
sőt még volt 2,5-ös is,de az se ment már bele,mert nem 20 mili hosszú volt, most egy olyan faja 2 ampereset vettem,aminek egy gömb van az öveg közepén, az már bírja egy jó hónapja.
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
nekem 2 A-s van, a 3A-s bele se megy hengerből, túl hosszú....
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
neked is boldog karácsonyt!
Egyébként ez igaz,nekünk is az otthoni házimozinak ha összeszámolom az össztejesítményét, akkor az 300W környékén van és jóval dúrvábban szól,mint a logi, ja és a db-re is az van írva,hogy 89, a logira meg 118.Tehát ez sztem nem megbízható,amit a dobozra írnak. -
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
nem a reléről beszéltem, hanem a z-5500-nak van saját hengerbiztosítéka, gondolom a tiedbe nincsen, de attól függetlenül ettől reccsen be a hangfal. Csak a z-5500 egy elég érzékeny szerkezet, különösen az ilyen áramingadozásra valószínüleg azokba azért raknak külön biztit.
Am: Az,hogy a hűtő meg a mikró ilyesmi messze van,az nem jelent semmit,ha egy áramörön vannak...akkor lehetnek akár kilóméterre is egymástól, valószínüleg akkor si bereccsen a hangszóró. Nem hiszem egyébként,hogy "melegednie" kéne. -
Salvador20
őstag
igen, valószínüleg a hűtő, vagy tévé vagy valami más elektromos dolog bekapcsolódásakor kapja a túlfeszt, nekem már megevett kb 15 db biztit a hangfalam 1 hét alatt, utána 1X csak abbahagyta, azóta 1 hónapja kb hallom a pattanást,de nem pattan el a biztije...
Panelben laksz? Mert ott jellemző,hogy gyengék a kábelek. -
Salvador20
őstag
most olvasgattam, hogy mi ez,amit írtál....nem is hallottam még ilyenről,hogy maga a gyártó nem hajlandó normális drivereket csinálni vistához, hanem muszály magánembereknek hozzálátni, és megcsinálni normálisan. Na de legalább úgy néz ki működik....
Milyen Creative emberek vannak....
-
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
de az említett egyénnek viszont 4 giga ramja van,tehát valszeg 64-es vistát vett, biztos nem akarja angolul a 64bit-es xp-t. Vista alatt meg a creative még az új driverekkel sem életbiztosítás.
-
Salvador20
őstag
az egy szép szárcsiszolt acél lap, azért,hogy elektromos interferenciát meggátolja, és egyébként,amikor hozzáérek, jéghideg szokott lenni
még úgy is,hogy alatta van az a kis narancssárga led.Egyébként tuti nem fér be.....az alaplapodat néztem, és hasonló a mérete a p5k-hoz és ott nem fér be..Vicces, mi? pont asus lapba nem fér bele az asus hangkari?!
apró kellemetlenség. De lassan ideje lesz átmenni s xonar topicba,mert kaspni fogunk miatt. -
-
Salvador20
őstag
mostmár dx? Eddig d2-n gondolkodtál...Mondjuk nincs sok különbség számodra a 2 között, nem vennéd észre a különbséget.
Egyébként: nem, játékban is minden rendben van, gridben tudom,honnan akarnak előzni, minden ugyanúgy működik, mintha egy c-n játszanál....
Ha meg x-fit veszel,akkor kívánom,hogy semmi bajod ne legyen vele, az lenne a legjobb, nem ráderöltetni akartuk a xonart, hanem ajánlani. -
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
emulálás=driver segítségével. Hardveres gyorsítás= egyenesen a hardverről. Egyébként ezért mondják, hogy játékokban lassulhat, hogy külön kell kitalálgatnia a hangkártyának,hogy a hang honnan szólalhatott meg.
-
Salvador20
őstag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
ne hidd azt ,hogy az asus nem jó játékra,csak az eaxot emulálja.de így se volt soha gondom vele,pedig még van is összehasonlítási alapom
-
Salvador20
őstag
csak dísz és tök fölösleges, mert sárgán világít, de lefelé, így csak minimálisan észrevehető, mivel nemsok fény tükröződik vissza a vid kari nyáklapjáról. Az viszont jó pont,hogy ki vannak világítva a jackek(meg az optikai is világít pirosan, de az nem azé
), bár nem találták el az összes szabványszínt(gondolom surroundnak nehéz lett volna fekete fényt berakni), de hozzá lehet tanulni 1-2 nap alatt.... -
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
nem fognak tönkremenni,mert túl széles a választék.....és nem minden drága.....pl házimozihoz hangfalszettet láttam h/k 132 + JBL SCS 178 5.1-es szett 110.000Ft máshol legolcsóbban 130.000-ért láttam. De az tény,hogy számítógéphez kapcsolódó cuccot ott kifejezetten tilos venni.(Logitech G9 27.990 például)
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
akkor én meg újonnan kaptam pid 750-eset,mert nekem is csálé a tekerője.oválisba megy, ha gyorsan pörgetem
-
-
Salvador20
őstag
...jaj....vizuális típus vagyok. Elképzelek egy legszerencsétlenebb helyzetet, mintha egy sör-reklámba lennék. Megdöntöd a csajt, próbálsz csókod adni neki,amikor is észreveszed, hogy a füles zsinórja túl rövid, de te csak megpróbálod....húzod-húzod, egyszer csak leszáll a fejedről a füles és lendületből lefejeled a csukott szemű lányt....ájjj,de jó(ez most lehet nem látszik, de itt már nagyon röhögök)
Sztem turbolada nem a "nézzük meg a film főcímét és munkára" fajátjú csajozós estére gondolt, amikor a fülest említette -
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
HAVER, na ezeket szállítsák U2 koncertre, biztos szidni fogják aki kitalálta

-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
az első részét pontosítanám annyival,hogy amit te írtál(ami 2 eszedbe jutott) azok a thx moziknak a követelményei, és igen, még föl van hosszan sorolva a többi követelmény(ott viszont tényleg kemények). Ennél egy kicsit lazább az úgynevezett home theatre, ennek vannak alpontjai, utána van a home pc theatre, ebbe van a legkevesebb követelmény. Nem vitatkozni akarok veled, a logi szinte biztos megvette a minősítést, meg a creative cuccai is, le merem fogadni......
-
Salvador20
őstag
van egy alapbeállítása, egy gyári,amit alapértelmezettként indít, ha teljesen áramtalanítod. Nekem pl sum 0-ás hang 0-án center max-on surround maxon és pl movie directen....sztem ez is változó, lehet ahogy kipróbálják a gyárban, azt a beállítást jegyzi meg v. vmi ilyesmi
-
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mivel nincs már elállási jogom és van bennem annyi morális tartás, hogy így nem adom el, nem tudom mit kezdjek vele.
Te benned nem dúl úgynézem a jó magyar mentalitás
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
én úgy használom mindig, hogy xonar mixerében leveszem a fl-fr-c-ls-rs-t 50%-ra és csak a mélyet hagyom normálisan 100%-on és akkor ember legyen a talpán aki föl bírja tekerni normális magas hangerőnél a mélyet 2-3 kockán felülre....mindenre van megoldás, nem létezik, hogy egy ekkora dögbe ne legyen energia......
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
jean michel jarre-al lépett fel együtt egyik ismerősöm a budapest sportarénában, elég jól sikerült....
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
jó lenne beszerezni egy ilyen cuccot....naponta 1 biztit megeszik a z-5500 itt az albiba

Az a megoldás életképes,hogy nem elosztót vennék, hanem csak a konnektorba dugható fajtát és abba dugnám be az elosztót? Mindig pattan a hangfal, ha bekapcsol a hűtő v. a mikró, ha meg a logi bekapcsolásánál be van dugva vmelyik hálózatra akkor azonnal elhal a biztiHoppá
Őstag lettem

-
Salvador20
őstag
na én ezzel úgy voltam, hogy ha már megvettem kb 70K-ért a hangcuccot, akkor nehogy pár büdös kábel korlátozzon abban, hogy normálisan beszólja a szobát. Irány a media markt, venni (ha 22 nm a szobád) 2 db 5m és 2db 4m-es kábelcsatornát(ha pontos a rajz
) kábeleket felíród mindegyik méretre rászámolsz + 1 métert(mert úgyis le kell vágni majd belőle) és bekábelezed a szobát. Kábelcsatorna miatt meg ne aggódj azt hittem én is, hogy nehezebb felrakni, de rá kellett jönnöm, hogy a legnagyobb gondot cak a polcok arrébbtologatása jelentette, ne ma csatorna fölrakása(egy kokszos haver azért nem árt
) Hidd el sokkal jobban jársz, mintha a hangzás kárára ink. kevesebb kábelt használsz.....
---ez magánvélemény, tehát teljességgel támadható
---- -
Salvador20
őstag
köszi a rajzot
rárakta az i-re a pontot 
mennyi hely lenne a sub és az asztal között? pont ott van a sub-nak a nyílása, ahová tenni szeretnéd, sztem kell helyet adni neki, hogy kiszólja magát, én legalábbis úgy vettem észre,mig az asztal mellett jobbról volt, nem hallottam olyan szépen szólni, mióta átraktam bal oldalra sokkal jobb. lehet csak placebo
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
ehhez még annyit hozzátennék, hogy a távirányítónak a további előnye, hogy nem kell végigzongorázni egy gombal a direct-optical-coax módokat, ráadásul úgy,hogy még töltöget is meg keresi a jelet a ST, hanem távirányítón 3 elkülönült gomb van a 3 jelforrásra és nem kell here-verézni míg megtalálod a megfelelő gombot(lassan ezen is eljutunk oda, hogy lesz olyan funkció,amit már nem lehet a konzolról irányítani, csak távirányítóval, mint az lcd tv-ket, vagy az asztali erősítőkön...)
a másik,hogy sötétbe nincs háttérvilágítása a gomboknak, távirányítón meg 1-2 nap alatt megtanulható a gombkiosztás, ST-n meg végig számolnom kell, hogy hanyadik gombot fogom vaj megnyomni......
ha mégis használom a st-ot akkor a hangerősítésre, mert annak viszont megvan a feeling-je, hogy meglegyinted a tekerőt, és odaversz a hangnak
és ahogy a mély követi a hangerőnövekedést 1-2 mp-el később.....kiráz a hideg tőle 
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
nem tudom, de ha otthon leszek megmutatom képen,Ehhez hasonló csak így ránézésre nem tudom megállapítani a méreteit. De ha úgy vesszük, hogy ezek a hátsók és a surround, center, akkor a 2 első hangfal kb 2 db egymásra állított hátsó hangfal. A Mélyláda viszont kiköpött ilyen.
1,5 éve vettük, úgyhogy az sem kizárt, hogy vmi régebbi kiadás -
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
nem-nem, mert már akkor is írtam rá válaszként vagy neked, vagy "maxx" valakinek, hogy nekem is ilyen összeállításom van, csak AVR445, és a JBL cuccok meg egyenként lettek megvéve 2db nagyobb elülső hangszóró, egy fektetett center , két db kisebb oldalsó és két darab ugyanakkora hátsó. + a mélyláda.
-
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
1. Renben, hogy olcsóbb, de számolj majd a minőségbeli különbséggel is(és a loginak nagyon korrekt a vevőszolgálata, nem mondható el teljes mértékben a geniusra)
2. Nem biztos viszont, hogy a basszusa jobb lesz a kifogsz egy újfajta gyöngyszemet ezzel a "nincs basszus, basszus" dilemmával.
3. És a legfontosabb! Nincs olyan, hogy kevésbé zavarja, vagy nem annyira zavarja, vagy nem hangos még annyira, nem....a szomszédot minden zavarja, viszont a logit sem csak max kakón lehet hallgatni, ezer módszert feltaláltak már a megzabolázására, pl st hangerőszabályzó, basszus szabályzó, windows hangerőszabályó
. Másrészt ha hallkan akarod hallgatni akkor tényleg genius, mert olyan hangerőn, ahogy sejtem hallgatni akarod a szomszédok miatt, mindkét rendszer ugyanúgy fog szólni. A logi-t kínzod azzal, ha nem adhatja ki, amit tud(albiból vágom már én is)Ja és még: reggel 6-tól 22 óráig bármennyire nyomathatod a hangot, mert nem jelenthetnek fel csendháborítás miatt. Annyi kijön a rendőr, " jelentést kaptunk, hogy hangos volt a zene, lejjebb halkítanád?" Te: oké rendben, elmennek, föltekerheted újból. Ezt is csak tapasztalatból mondom. Ja és a szomszéd meg jobban szeret személyesen anyázni, ezt meg onnan tudom, hogy én is csak a szomszédja vagyok valakinek....

-
Salvador20
őstag
amugy elhiheted, hogy nem szólalt meg a logi 192khz-en csak vibrált a ST és néha-néha reccsent 1-et, ahogy beállítottam 96khz-re onnantól működött rendesen. Ha a xonar belső dolby dekóderét használtam, akkor meg nem volt ilyen gond,mert akkor autón állította be magának a frekvenciát.
-
Salvador20
őstag
válasz
Gomi_Wilde
üzenetére
nem lehet már szerkeszteni, de a 2. kérdésedre, ha tényleg csak zene és film, akkor xonar d2/d2x mindenképpen, én csak az előnyeit látom.....egyedül játékok alatt marad alul a c***-on
-
Salvador20
őstag
válasz
Gomi_Wilde
üzenetére
nem az a baj véletlen, hogy a hd az 192khz-en akar szólni, a logi meg csak 96khz-et tud kihozni magából? Nekem a xonaron lehet állítani 192-re de akkor a login már optikain csak hasonló hangfoszlányok hallhatóak.....
-
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
hehe,. most jut eszembe....beszéltünk vmikor erről, hogy sztem érezni a kül. zenéknél digit és analógon keresztül.
Szóval...biztos és vok a hüle, de.....az egész a játékoknál kezdődött.bekötöttem analógon a 3 jacket....grid-be, mondom nem hallok semmit hátulról. Mondom nem baj.....crysis: idéznék vkit"szól a hang mindenfelől, tiszta transformers heeling". Hiába, nekem alanógon se transformers, se crysis nem szólt. Na akkor csak vmi gáz van, fél óráig tartó keresgetés után( többek között, hátsó hangsz. teszt, stb analógon, nem szól, digiten igen) végső elkeseredésbe elkezdtem dugdosni ide-oda a jack-eket. Na az volt a gond, hogy én 5.1-be a fekete jacket a rear dugóba toltam, a surround helyett. és így már ment......szóval biztos mondom én vok nem ép, mert a login is surrounk volume van, meg a xonar menüjében is, de én még ahhoz voltam szokva 5-6 éve(mikor legutoljára vettem hangkeltőt), hogy a creative(5,1 cambidge sw. dtt 5500-ason) hangkeltőn volt front, center/sub és rear hangszóró dugó.....most pedig ez már side/surround hangszóró lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ötletes 

PP

) Hidd el sokkal jobban jársz, mintha a hangzás kárára ink. kevesebb kábelt használsz.....
----