Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
sziasztok, én ugyan a kistestvérről, a z-2300-ról szeretnék kérdezni, de akár a z-5500-ról is kérdezhetném: mennyi idő kell neki, míg "bejáratódik" és oda lehet küldeni neki?
-
Salvador20
őstag
én úgy hidaltam át ezt a problémtát,hogy hívtam villanyszerelőt, ő fúrt 4 lyukat a plafonba, vettem 45 méter oxigénmentes kábelt, és szabad elhelyezésű lett minden. A kábeleket,meg a telefoncsatornában vezette le...profi munka volt
Na viszont ha panelba vagy,akkor lehetnek gondok
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
de a 3-ból az az egy még most sem akar tönkremenni

-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
elmondom: ha a hangkari driverében, illetve a vista hangkezelőben átállítom,hogy optikai kimeneten küldje ki a hangot, akkor annyit ír ki,hogy optical és stereo, legyen az DD DTS vagy egyéb hang. Amikor fönt van az ac3-akkor benyomja, ha dvd film megy,hogy az egy DD film
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
most hazajöttem az ünnepekre, de ha megyek vissza nyíregyre, akkor lefényképezem, hogy mit csinál a sima wmp(ott jelentkezett először a probléma). Hogy alul 2db ac3 kodek jel(vagy a másik 2db ffdshow audio) jelenik meg.
A GOM-ot még nem próbáltam ki,de miután a wmp,mpc,winamp,powerdvd,nero showtime,divxp és a BS player is baxakodott így vagy úgy(nero az lehet kivétel, mivel az csak a belső dekóderét hajlandó használni-persze stereo-ban), így nem fűzök hozzá már sok reményt.
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
ez eddig rendben, idáig eljutottam tegnap classicban, hogy ha a belső progiát használom,akkor lehet váltani hangot, csak éppen az optikain csak stereo megy ki(még 5.1-es filmnél is)
Ha pedig beállítom,hogy használjon külső progit(ac3 filter),akkor történik meg ez a jelenség.
ffdshow-t kidobtam a f**ba pont emiatt,mert először ott jelentkezett a probléma(csak ott a 2 hangot1X-re játszotta), ott is filmeknél 2 db ikon jött elő ffd-showból a hangnak.
Most win telepítés után ennyit raktam föl: divx 5.xx(legújabb) csak a codec, semmi más részét. Ac3 filter 1.51 asszem. Xvid. és ha ez számít a vobsub-ot. -
Salvador20
őstag
úgy néz ki megoldódott, használhatatlan dual-ra a wmp és a winamp, úgyhogy a media pl. classicot fogom használni
mod: bocs mégse,mert a classic meg csak az angolt játsza le és nem lehet váltani angol és magyar közt
-
Salvador20
őstag
lenne egy kérdésem, sürgős lenne a válasz. Vannak filmjeim,amiken(dvix) dupla hang van(pl hun/eng) és ilyenkor wmp-ben optikain az st bevált stereora, 2db ac3 ikon jelenik meg 1X-re szól a 2 hang. Winampban csak őrült sistergés, nero-ban pedig csak amit beállítok az st-n(pl2, stereoX2 stb...)
Hogy lehet megoldani? -
Salvador20
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
csatlakozva az előttem szólókhoz játékra csak az analóg a jó.
-
Salvador20
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
balika eladta a szettjét?
-
Salvador20
őstag
jó meg vannak halva a topicok, mindenki kint van a napon, szárad mint a ci***gányok

-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
A tipikus magyar (vagy valamilyen eltanult) mentalitás....húzzuk le a messziről jöttet.....ez viszont igaz az ország bármenyik részére
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Voltam egy hetet borsod megyében, Hollóstetőn, Felsőhámor mellett, és mondhatom, csak borsodi sört lehetett venni és az is 400Ft-ba került egy dobozzal....
ja és miskolcról ne essék szó
Acélváros -
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
ez a "gázos" lehet egy kicsit félreérthető volt

-
Salvador20
őstag
nekem a hd 555 nem játszik, mert nincs rajta mic, és én azért néha szoktam még játszani is, a pc350-es meg nekem drága azért a pénzért, amit tud(persze az x-tatic-al már egy árban mozog, és lehet jobb a hangzása is, és van egy olyan fura érzésem, hogy ott a márkát fizetem meg). Az x-tatic meg jó még millió egy dologra, ja ki nem hagyva a térhangzást.
dehogy...itt lehet a logirol olvasni hideget-meleget, nem fog senki összerezzenni ha eladod

-
Salvador20
őstag
válasz
bendeguz 76
üzenetére
nem de ha ennyire drága marad minden gép szinten, akkor lehet váltok platformot

-
Salvador20
őstag
válasz
pitonss
üzenetére
atya isten....ezt én nem értem kajakra....annyira úgy van leírva.....
javítsd ki a hibákat és sztem fordulj valamelyik segítség átvertek, vagy akikkel jó vigyázni üzletelés során stb. topicba.
Egyébként ha javítottad,akkor szívesen elolvasom, de ezt én tényleg nem értem így...
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
én a tápban is lecseréltem a ventit noctua-ra+ a vga-n van accelero s1 és rákötegelve ugyancsak egy noct.(azt kell hogy mondjam,hogy nagyon meg vagyok elégedve a ventikkel, a leghangosabb venti a gépben a 600Fordulaton pörgő zalman. de úgy gyűlölöm már azt a hűtőt, hogy valszeg lecserélem egy ultra 120 Xtremere)
Az is elég jó ventilátor,amiből te táplálkozol

-
Salvador20
őstag
én meg gondoltam rátok hazaérésemkor is: 2009-02-08 03:07:28

-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Szemfülesek azért tudni vélték, hogy Pontarlierben soha nem állt le teljesen az eredeti abszint gyártása… Mint oly sok dologban, az Unió itt is változást hozott: 1991-től újra szabad gyártani, de fő hatóanyaga, a tujon mennyiségét 35 mg/literre korlátozták. A modern gyártók nagy része ezért átállt a fekete üröm használatára, mert abban nincs tujon.
Tehát ez már nem az eredeti amit ma lehet kapni.
Ez volt az utolsó,befejeztem.
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
Hehe, ilyen nekünk is van: (det)Oxi féle lórugás, Szent István bőségvödre
(a 2.-nak az a titka, hogy folyamatosan változik, mivel mindig abból készül és annyi fajtából, amennyit találunk éppen)Nagy mennyiségben a zöld és a piros is hallucinogén, sok helyen, pl Lengyelországban pont emiatt tiltott, de Magyarországon persze ezt másodlagos, mivel adózott termék.

Nemtudom Balázs,de ez összefügghet a zenével

Az abszint már az 1850-es évekre eléggé rosszhírű lett. Fokozott fogyasztás esetén egy tünetegyüttes lépett fel, melyet röviden abszintizmusnak neveztek. Fő tünetek a függőségen felül nagyfokú ingerlékenység és hallucinációk voltak. Ahogy az ital egyre jobban terjedt, néhány gyártó a jóval olcsóbb, de erősen mérgező ipari (metil) alkoholból kezdte gyártani azt (innen ered az abszintvakság kifejezés).
A végső szög a zöld Tündér üvegkoporsóján egy lausanne-i alkoholista, Jean Lafray személyében jött el, ki egy abszintos rohamában brutálisan lemészárolta egész családját. -
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére

-
Salvador20
őstag
[OFF] Az aláírásodra van egy nagyon jó történetem. Van ez a vidám vasárnap cucc,amikor sok öltönyös pasi meg kosztümös nő összejön, és egy ember prédikál nekik, és mindenki elájul tőle, teljesen eufóriában vannak és bólogatnak hülyén mindenre.
Na szóval egyszer odakapcsoltam és ennyire tudtam odafigyelni:
"2008 a Biblia éve, de ne hidjék azt, hogy a Biblia csak most híres, a Biblia mindig híres volt, annyira, hogy már Szűz Mária is ezt olvasta a kisded mellett a Jászolban!"Na innentől teljesen felborult a képem a Bibliárol, azóta is zavartnak érzem a történelemtudásom
[/OFF]Ja és asszem z-5500 gondoskodik a kihangosításról

-
Salvador20
őstag
Jaj, bocsi de ezt muszály beraknom:
Pálinka mértékegység rendszer, csak IT felhasználóknak:
0,1 l - Demo
0,25 l - Trial version
0,5 l - Personal edition
0,7 l - Professional edition
1,0 l - Network edition
1,75 l - Enterprise edition
3 l - Small business edition
5 l - Corporate edition
Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses -
Salvador20
őstag
mosolyszünet....
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
csak rossz a hold-állás, majd elmúlik

-
Salvador20
őstag
Ez tetszik, hogy mindenki kiragadott egy kifejezést, vagy mondatrészt, ami támadható, és visszavonult megírni róla a monológját. Ne vegye sértésnek senki, csak már minden viccesnek tünik ennyi hsz után

-
Salvador20
őstag
Nekem is van egy jó idézetem:
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
Ehhez szerintem nem kell már semmit hozzátenni....
-
Salvador20
őstag
jaj.....én nem bírom tovább....már sírok a röhögéstől....

mod: úgy érzem időben mentem el GTA-zni, ott kitomboltam magam, itt már csak nevetek
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
erről a polk-ról nekem állandóan a Polka, mint zenei műfaj jut eszembe

Balika: A popcorn-os csávó nagyon aláz

-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
ne viccelj már, hány negatív kritikát olvastál mostanság? Az utolsó 10 oldal csak erről szól, hogy mennyire xar már az összes újonnan kiadott logi, itt most nem arról van szó, hogy nem éri kritika a rendszert, hanem, hogy el vagy tévedve ezzel! Ne akarj már összehasonlítani egy stereo rendszert egy 5.1-essel! mindenki tisztában van a stereo rendszerek erejével, de az nem ide tartozik!
-
Salvador20
őstag
úúújjj.....egy kicsit összekutyultad a 2 kategóriát..Ha mozis divx filmet akarsz nézni, akkor tényleg nincs sok értelme sokpontegyes hangfalszettnek, mivel már ha stereoba menne, az is sok lenne, de ha gépen is igazán jó erősítő+hangfalszettet akarsz venni, akkor jól a zsebedbe kell nyúlni(az említett páros is 120-130 körny van). Amikor az itthoniak megvették a TVhez az Erősítőt+a 7.1-et,az sem 50-60ból jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már mióta kérted, teljesen elfelejtettem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)