Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Szerintem itt ütköznek az álláspontok:
"mindenki tisztában van a stereo rendszerek erejével, de az nem ide tartozik!"
Te ezzel tisztában vagy, mi is tisztában vagyunk, de nagyon nagyon sok ember nincs tisztában ezzel. Én abszolút nem akarok kötekedni, de én a saját példámból tudom, hogy mennyire meghülyíti az embereket a sokpontegy. Én évekig hallgattam Genius 2.1-et, Genius 5.1et, Creative 4.1et zenére, mert azt hittem hogy az az isten. És ezzel az emberek nagy része ma is így van. Nagyon sok olyan hozzászólás van itt a topicban, de főleg a Z-2300 topicjában ami megtéveszti az embereket, mert azt mondják róla hogy mennyire frankó rajta zenét hallgatni. Ezekmellé szerintem elfér egy két olyan offtopic post, amiben megemlítjük, hogy ugyanmár ha zenét szeretnél hallgatni akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő választás. Ezzel nem hiszem, hogy kárt okozunk személyesen Neked, viszont segítségére lehet annak aki döntés előtt áll. Nézd csak meg, hogy a stereo Geniusokról szóló cikk mennyire elgondolkoztatta az embereket arról, hogy most akkor mélynyomós vagy sztereo rendszert vegyen. Haveromnál házimozira például egy 7.1es Creative GW van, nagyon királyul szól, de zenehallgatásra nem kellene, mert ugyanazon az áron sokkal jobb cuccot veszek zenére. De ezzel nagyon nagyon sokan nincsenek tisztában.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest