Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
Regirck
üzenetére
Hali
Köszi szépen ezt az írományt, nagyon sok érdekes dolgot találtam meg benne!
Am azt a progit, ami a leírásban van, honnan lehet letölteni? 
A másik dolog, és ez most nem csak Neked szól: Srácok. Miért van az, hogy egy 192 kb/s-os mp3 fájl a Z5500-on elég csesznyén szól, egy 2-3.000 Ft-os hangfalon meg elég szépen? Úgy értem nem recseg, nem lehet kihallani a hibákat... Jah és egy 2-300 w-os hangfal páron se lehet kihallani a hasonló minőségű mp3 fájlok hibáit... Ezt onnan szedem, hogy köbö 3-4 hónappal ez előtt voltam egy házibuliba, és a dj-nek 2-300 w-os hangcucca volt, elég komoly cuccnak tűnt... És ő csak behajította a a winympba a különböző minőségű zenéket, és egyen sem vettem észre, hogy annyira rossz lenne a minősége... Nem recsegett, nem pattogott, nem torzult, se semmi...
Jah és sz*ros alaplapi hangkarija volt... 
-
Satyricon
addikt
Srácok. Nekem X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkarim van és a Z5500-zal szeretném optikain összekötni. Nade... Én ahogy elnézem ezeket az optikai kábeleket, van egy olyan érzésem, hogy a hangkarihoz nem lehet hozzácsatlakoztatni, ugyanis ott csak jack csatlakozási lehetőség van...
Tessék, itt egy kép a hangkari csatlakozásáról. És itt egy optikai kábel... Ezt hogy a francba lehet összehozni??? Vagy létezik olyan optikai kábel, aminek 1ik vége optikai, a másik jack csatis??? Nade akkor az nem teljesen optikai... Vagy de??? Vagy hogy is van ez??? 
-
-
Satyricon
addikt
Most, hogy elolvastam az utolsó pár hsz-t, lenne egy kérdésem: Foobarral és Winamp-pal szoktam hallgatni jóformán csak flac zenéket, és az érdekelne engem, hogy szól szebben a Z5500?? Ha az ST hátulján stereoba, vagy ha 5.1-be állítom a kapcsolót???
Bocs ha hxlye a kérdés. Lehet Nektek egyértelmű a válasz, de nekem nem.... 
Szerk.: Bocs, pontosítok. Szóval hogy szól szebben? Ha 6ch direct, vagy stereo1-3 helyzetben van a kapcsoló??? Most 6ch-n van, de nem tudom kipróbálni egy darabig, mert gáz van a gépemmel...

-
Satyricon
addikt
Zenére Foobar Playert használjatok! Egy kis tuningolásal eszméletlen hangzást lehet elérni ezzel a lejátszóval...
-
Satyricon
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
A beállításoknál van olyan, hogy dolby decoder meg ilyesmi... Én ezeket mindet bekapcsoltam.

Szerk.: Ha esetleg nem változik semmi, akkor majd csinálok róla 1 képet hogy van nekem beállítva...

-
Satyricon
addikt
Leszedtem az FFDShow nevezetű progit és azt vettem észre, ha beállítom, sokkal jobb hangzása lesz a hangcuccnak! Szóval ajánlom mindenki figyelmébe!

Szerk.: Azt elfelejtettem mondani, hogy az audio decoder configurationnál kell állítgatni...
-
Satyricon
addikt
Srácok.
Szeretnék a Z5500-amon tuningolni valahogy, hogy hangosabban szóljon a kicsike... Lehet ilyet csinálni??? Úgy értem valami alkatrészt a mélynyomóba nagyobb teljesítményűre cserélni, vagy mittomén.... A nyáron sok tájházas buli lesz a szomszédba és cserébe én is szeretnék nekik egy kis zenét szolgáltatni!
Várom hozzáértők hozzászólásait! Köszi! 
-
Satyricon
addikt
Nekem meg köbö 1 hónapja berreg, kerreg, sistereg a mélynyomóm bekapcsolva, alap állapotban... Plusz ha hangosan hallgatom, olyan, mintha a mély csak brümmögne.. Mintha erőlködne és berezonálna a membrán... Ha szólok a Loginak, sztetek kicserélik emiatt?

-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Na basszus... Tegnap elcsesztem a gépemmel a Z5500 csutkázása miatt!
Fogalmam sincs mi lelte a gépem, de 5 percig hallgattam maxon a cuccot és bekékhalálozott a gép!
Ilyet még nem b...tam!
Na mind1... Szal a hangerejét lehet bírni, legalábbis én bírom! Am nemtom más műfajba mennyi a basszus, de Metal zenétül nem fog eltörni a pohár, az tuti! Hacsak nem 3decis Borsodis pohárral próbálkozunk... Az elég vékony a tezsthez. Viszont a nuteláspohár az már elég vastag, nem törne el. Legalábbis nekem nem... Gondoltam +osztom Veletek...Szerk.: Balika911: Igen, le7 igazad van... De azért h +hallgassak 1 másik Z5500-at, azért nem fogok vonatozni a világ másik végébe... Max 20-30 km... De itt a környéken(F.Abony-Mezőkövesd) nem sok mindenkinek van ilyen cucca szerintem... Még melóhely se nagyon van, nem még ilyen drága hangcucc... Sztem... na mind1... Hátha majd összejön 1x...
-
Satyricon
addikt
válasz
Perillustris
üzenetére
Állítólag a 0-val kezdődő Z5500-aknál már ki vannak javítva a hibák(ST világítás, gyenge mély stb...) Aki nem érti, annak itt egy példa: Az enyém PID R044. 0-val kezdődik, szal nagy valószínűséggel szériahiba-mentes cuccot kaptam.

Az meg hogy melyik PID-es a hibás széria, azt elmondja majd helyettem más.
-
Satyricon
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
A PID-et csak akkor tudod meg, amikor otthon felbontod a dobozt! A SoundTouch-ra és a szatellitek aljára van ráírva, szal ott keresd majd. Hangkari: Én innen vettem a PH!-ról az X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-mat. Baromi jól szól vele, én ezt ajánlom. A koax/optikai megoldásról nem tudok nyilatkozni, majd más megírja! Üdv
Satyricon
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Sztem ez egy jó teszt lenne. Másképp hogy próbálhatnám ki, mit tud a rendszer? Az 1 dolog, hogy elájulok a hangzásától és a hangerejétől, de mihez képest lesz jó?
Nincs viszonyítási alapom.
Sajna még nem hallottam az enyémen kívül Z5500-at szólni... Szóval crackeltetem a nutellás poharat!
Ha lesz időm, ma +csinálom és írok mi történt. Bár nem sok reményt fűzök hozzá, h eltörik a pohár... 
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
1. Le maradtam róla, visszaolvasok akkor.
2. Nekem a mély a saroktól, oldalról mérve 70 cm-re van, a háta pedig 35 cm-re. Remélem jó lesz így.
3. Még ki találom, mire tegyem a poharat...
Nutellás poharat fogok használni, mert a többit sajnálom. Ebből meg van annyi, mint a szemét. 
Am ezeket fogom FLAC formátumban hallgatni, remélem megfelelnek:
Szerk.: Ha mindenképp gépzene kell hozzá(vagy mi
), akkor a 2. tuti jólesz, mert a banda dobgépet használ, aminek elég jó mélye van. Sztem... Na mind1... Holnap kipróbálom ezekkel, aztán majd megírom, történt-e valami 
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Értem. Én is kipróbálnám. Sztem ezzel le is tudnám tesztelni, hogy kevés-e a mély vagy sem.
Pár kérdésem azért lenne:1. Milyen zenével csináltad?(előadó neve és a szám címe kellene
)
2. Hol helyezkedik el a sub-od?
3 A pohár hol helyezkedett el a mélyhez képest?
4. Mennyi idő kell/ett neki, hogy megadja magát a pohár? -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ezt hogy csináltad? Minden maxon, csutka hangerőn?

-
Satyricon
addikt
Nálam az Xtreme Gamer Fatal1ty Pro lesz eladó, megint Elite Prot akarok venni. Már bánom, h 2 éve eladtam 3 hónaposan...
Szerk.: Off topic
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
SB Live-nál és Au 1-nél használltam, de semmivel se volt jobb, mint az Au4 softmod, sőt... De szerintem a Pax drivereknél sem jobb. Bár 1 próbát majd megér, kivi vagyok.

-
Satyricon
addikt
Micsodaaa??
Z5500-nak lesz utódja??? Hát mit ne mondjak... Elég rusnyára sikeredett szegény... 
Am közületek van olyan, aki Eger környéki és van Z5500-a? Ha igen, örülnék neki, ha meghallgat6nám az ő rendszerét viszonyítás képen... A méllyel nem nagyon vagyok megelégedve... Olyan, mintha torz hangot adna, vagy nem tudom... Mintha nem lenne elég tiszta a hangja. De lehet csak a fülemmel van a baj, nemtom... Az a gáz, hogy tényleg nem tudom másik Z5500-hoz viszonyítani a hangját. Szal örülnék neki, ha jelentkezne valaki...

-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
A Bumeráng stúdiójában Sennheisert használnak!
Am állítólag az AKG-k már nem olyan minőségi darabok, mint anno régen. Ezt a megfelelő topicban olvastam, hozzáértő írta(nagy fejhallgatós topic)Nade hogy a témába vágjak: Z5500 forever!

-
Satyricon
addikt
válasz
davidsone
üzenetére
Ezt hogy érted, h a komoly zene nem a fő profilja? Kicsit lapozz már vissza kérlek, és olvasd végig figyelmesen az általam belinkelt Gamestar-os 5.1-es hangfalak tesztjét, amiben a Z5500 lazán alázta a többi három hangcuccot. Na várj, mindjárt előkerítem neked a leírást, Tessék. Gamestar(2005), 5.1-es hangcuccok tesztje
-
Satyricon
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Gari nélkül NEM SZABAD! vásárolni semmit! Ezt tanuljátok meg! Ha meghibásodik, akkor csecs...
Szerk.: off topic
-
Satyricon
addikt
Az enyémnek is pontosan ez a baja!!!! Pont most szórakozok vele!!! Leszedtem, látom tele van nyomatva zsírral a tekerő és az ST lyuk körül is, de hiába... Akárhogy teszem rá a tekerőt(kicsit, vagy teljesen tökig rátéve) akkor is szorul egy ponton, baromi idegesítő!

Szerk.: Jah, ma vettem észre, hogy elkezdett/tek pattogni a szatellit/ek.
Hál istennek... Mindig szarik a kutya valamit... 
-
Satyricon
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Régen sok koncertet megjártam, úgyhogy bírom a hangerőt... Volt olyan, hogy egy nagyobb beltéri koncerten sík részegen a hatalmas hangfalak mellett álltam... Akkor nem vettem észre túl sok mindent, de amikor kijöttünk, olyan fülzúgásom volt, hogy 5-6 napig is kísértett!
Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem fogok a színpad széle felé állni. Am eltaláltad! A fülemmel tényleg van 1 kis gond, de csak a ballal. Valamivel gyengébben hallok rá, de nem vészes a dolog(szerencsére az audio vizsgálatok szerint a jobb fülem több mint tökéletes!) És mielőtt azt hinnétek, hogy a koncertek miatt van a halláscsökkenés, elárulom: A rohadék középfülgyuszi miatt van. 
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Értem... De akkor is jár a gari, ha így kifingik a zsír új cucc 1 óra csutka hangerőn hallgatás után???
Szerk.: Nem azért mert így akarom hallgatni

TurboLada: Na megnéztem a 6CH-s dolgot közel max hangerőn. Hátt hogy is mondjam...
Baromi jól szól így is, és a mély sem kevés. Egyáltalán nem! Viszont maradok a DD PL II-nél, nekem jobban tetszik! 
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ezt te most mennyire komolyan gondoltad?
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Húúú basszus hogy elhúztatok...
Khmmm megismétlem: Lehet azért kevés a mély, mert még PÁR NAPOS, és nincs még bejáratva (alig volt időm huzamosabb ideig hallgatni, talán 1x hallgattam másfél óra hosszát, ez volt a leghosszabb idő). Viszont már feltekertem neki majdnem csutkáig, a basszus 3/4 résznél volt, és az X-Fi Console Launcheren minden alapon volt. Hát... Olyan basszus volt DD PL II Musicba, mint atom!
FLAC formátumú muzsikával teszteltem és Foobar 2000-t használtam. Tudom mitől döglik a légy
A 6CH-t este tesztelem közel max hangerőn(így még nem hallgattam, csak 4 kockán és nem FLAC formátumú muzsikával. -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Honnan tudod, hogy szar az amit vettem? Vagy azért szar, mert sokkal újabb mint a tiéd???(R044)
És honnan tudod, hogy az au2 jobb a Z5500 hoz mint az X-Fi?
Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor meg szerintem Te nem vagy százas!!!

Esetleg leírnád, hogy te milyen módba hallgatod a zenét?
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem hiszem h szarabb a R0-s széria, mint az az előttiek... Lehet még nincs bejáratva. De akkor is zsírabb DD PL II-be zenét hallgatni, mint 6CH-ba. "Ha van eszed", lecseréled az au2-det és te is meglátod( ha jól látom az van neked)
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Miért??? Szerinted nem ez a legjobb effekt? 6ch-ba nekem kevés a mély, még úgy is, ha felveszem maxra. Lehet hangkari függő...
-
Satyricon
addikt
Hali
1. Én 12.000 Ft-ért vettem itt ph-n a hangkarimat(X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro) baromi szépen szól a Z5500-zal. Ha belefér a keretbe, akkor én ezt tudom ajánlani. Bárhogy is döntesz, X-Fi Xtreme Audiot ne v1él, mert butított, mégpedig annyira, hogy az nem is X-Fi
2. Én DD PL II-be hallgatom a zenét. Ezzel az effekttel az .flac formátumú muzsikák hihetetlenül szépen szólnak!
Én ezt ajánlom.3. Nem megoldható. Vagy a talpára állítod, vagy fordítasz rajta 180 fokot, és felteszed a falra. Más megoldás sajna nincs!
Engem is zavart ez, tehettek volna rá inkább egy központi golyós elforgathatós nyavaját, amivel mindenki a saját ízlésének megfelelően állíthatta volna be a hangfalakat!
Ebből a szempontból egy feketepont a hangcuccnak, a többi dologról csakis pozitív a véleményem!4. Tényleg van ilyen. A lényeg: Az első pár alkalommal ne tekerd hangosra. Aztán a pár alkalom után fokozatosan lehet felvennni a hangerőt hangosra. Érdemes kímélni az elején. Szerintem...

-
Satyricon
addikt
-
Satyricon
addikt
Srácok.
Hogy az örömöm ne legyen hosszú életű, történt egy kis gáz:
Egyik ismerősöm a SoundTouchot közelebb akarta húzni magához. Eddig minden okés, csak hát a barom a forgatható tekerőnél fogta és az kijött a helyéről.
Én visszatettem, de most meg szorul. Próbáltam volna leszedni és megnézni hogy miért szorul, de most meg már nem jön le. Azt kérdezném tőletek, hogy lehet ezt a valamit leszedni? Esetleg a szorulással lehet valamit kezdeni? Működni működik, fel lehet venni a hangot meg ilyesmi, csak zavar az a szorulás... -
Satyricon
addikt
válasz
odymandrell5
üzenetére
Ejj én meg most olvastam, mit írtál pár nappal ez előtt, idézlek: "jobban várom, mint Satyricon!!!
" Ejj ejj... Nem hiszem hogy jobban vártad, mert én hetekig nem bírtam nyugodtan aludni miatta!
Am nagyon zsír a cucc, igaz volt egy kis probléma vele az én hibámból adódóan, de megoldottam, úgyhogy mostmár f*szántos minden!És egy kalappal, hogy minden rendben legyen a cuccal!

-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Sztem ezt nekem akartad írni. Végülis mind1, sztem nem szedem már le a helyéről a szatelliteket, szívás volt így is a feltevésével. Meg a mélynyomó nem férne el a pc asztal alatt, mert a kihúzható polcot nem szedem ki. Azért nem rakom a nyakamba a lábam... Habár... lehet majd egyszer ha nagyon ki akarom majd próbálni, majd kipróbálom...
És kösz a linket!
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Cső!

Na az volt a baj, hogy defaultozni kellett az Creative Console Launchert. Most már zsír a hangzása. Am több fórumon is a Foobar 2000 playert ajánlották zenéhez. Van plusz beállítás hozzá, amit holnap próbálok ki. Állítólag áll leesős hangzása van!
Most már sajna nemtom kipróbálni, mert a szüleim alszanak.Am az a gond, hogy még nem hallottam Z5500-at szólni csak az enyémet, szal nincs viszonyítási alapom, hogy most jól szól e a cuccom, vagy nem... Lehet nem is kevés 6ch-n a basszus, csak a winamp b@szakodott. Mind1. Holnap kiderül.
Jah, és azt a THX-es elrendezést hol találtad? Engem is érdekelne. Am akkor lehet vissza kell szednem a falról a szatelliteket
De a lélegzetelállító hangzásért MINDENT! igényes vagyok az ilyenre!

-
Satyricon
addikt
16nm-es a szobám és felfúrtam a hangfalakat az előttem és a hátam mögötti falakra. A saroktól 40 cm-re helyezkednek el. A magassága pedig a megfelelő ponton van, vagyis a fülem magasságába. Az effekt: DD PL2 Music-ba van(sztem ez az egyik legjobb effekt) Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy a 6ch Direct módba van kevés mély. Baromi kevés! A zene formátuma flac, 2011kb-s, a lejátszó pedig Winamp. Melyik is az a lejátszó progi, amit ajánlottatok egymásnak? Visszaolvastam, de nem találtam meg. flv player? Vagy nem?

-
Satyricon
addikt
Srácok. Én eddig b*szott nagy tévedésbe voltam... Most jöttem rá, hogy a cen/sub jacket rossz helyre dugtam!
Az előző Creative hangkarimon ez a csatlakozóhely a másik oldalon volt, így hát én ennek alapján dugtam be oda. Na mind1... A 7végén amúgy se nagyon volt időm hallgatni, igaz amikor hallgattuk apummal, eléggé felcsavartuk egyszer, nem kis ideig hallgattuk így. Remélem azért nem csesztem el valamit a mélynyomóba. Szerintetek? Am ma délelőtt jöttem rá erre. Gondoltam majd jobban fog szólni az egész, ha a rendes helyén van a csati, hát tévedtem... Olyan, mintha kevés lenne a mély.
szoftveresen is felvettem a basszust, + adtam neki 15% boost-ot, de alig szól, lomhának tűnik.
Na meg némelyik szatellitből enyhén hallható rencsegés hallatszik...
Mit lehet tenni?Jah, és az normális, hogy minden egyes bekapcsoláskor le van véve a hang, és a beállítások elvesznek?

És most hogy
szerk.: Aki esetleg nem olvasta volna mostanába a fórumot: A cuccot pénteken vásároltam zsír újan, a PID kódja R044, szóval új szériás, nem régi.
-
Satyricon
addikt
válasz
üzenetére
Hali
Köszönöm!
Azért már az éjszaka nyugodtabban aludtam, hogy megvan a cucc!
Am miért fölösleges befordítani a hangszórókat? Én úgy tudom az a lényege, hogy a hangszórók felém nézzenek. Nekem amúgy is kinn lennének a saroktól kb 10 centire. És ha simán feltenném a falra, akkor másképp szólna az egész... nem? 
Szerk.:ricshard444: Az okés hogy vettél tőlük cuccot és korrektek voltak... De vajon a gariztatásnál is azok lesznek?
A Pixmania-nál is lehet korrektek, amikor vásárolsz, de ott derül ki minden, amikor gariztatnád, azt hopp, vagy a garipapírt nem fogadják el, vagy belekötnek valamibe... Sztem ipon, vagy hardverker... Az utóbbinál most olcsóbb a Z5500. 
-
Satyricon
addikt
Volt egy kis szívás a cuccal, most raktam össze 1 órával ez előtt, de nem tudtam kipróbálni, mert a szüleim már alszanak. Most csak finoman hallgatom, de így is lehet érezni a különbséget az előző cuccomhoz képest!
Baromi szépen szól! De azért kíváncsi vagyok, a bejáratás után mennyivel fog szebben szólni!
Úgy értem észre lehet-e majd venni a különbséget...Am nem tudja valaki véletlenül, hol lehet [ilyen] hangfal állványt vásárolni?
Most csak ideiglenes helyen vannak a szatellitek, dobozon, széken, sarokülőkén... Jól jönne egy ilyen fali állvány vagy mi... 
Vézol: Nem tudom, mennyire megbízható bolt, már ha egyáltalán boltról van szó... Am ha rádobsz még 7000 Ft-ot, akkor a hardverker.hu-n is meg tudod rendelni, és az 100%, hogy megbízható bolt! Én is tőlük rendeltem, ma hozta a futár!

-
Satyricon
addikt
Na a jó életbe, megvan a Z5500-am!
A PID kódja pedig R044
Nagyon fülig ér a szám 
Csak van egy két dolog, ami kicsit elvette a kedvem. Az egyik, hogy baromi nagy a SoundTouch. Azt hittem ennél valamivel kisebb.
Bár ennyi baj lenne, meg fogom szokni előbb utóbb. A másik, ami tényleg nagyon zavar: A szatellitek lábai csak egy irányba fordíthatóak. Ez azért zavar, mert a velem szemben lévő fajra, és a hátam mögött lévő falra tenném fel. És az a sz*r, hogy nem lehet felém fordítani.
Szóval ha felszerelem a falra, akkor nem lehet utána forgatni, csak az egyik oldalra.
Ti ezt a felszerelést hogy oldottátok meg, hogy a hangszóró felétek nézzen, és ne egyenesen előre?A másik: Honnan lehet meg tudni, hogy melyik a két első, és melyik a két sorround szatellit?
Szerk.: Légyszi minél előbb írjatok, mert fél 12 óta még csak most volt időm összeszerelni, de már nagyon kipróbálhatnám van!

-
Satyricon
addikt
B@sszus... Hajnali fél 4-től fel vagyok, nem tudok aludni az izgalomtól...
Ma hozza a futár a cuccot! 
Szerk.: Szerkesztés után miért jelenik meg 2 hsz???

-
Satyricon
addikt
Köszi srácok. Am entertainment módban szoktam használni szinte minden esetben!
-
Satyricon
addikt
Valahol olvastam, hogy szoftveres effekteket nem lehet annyira kiahallani Z5500-on. Például az X-Fi kariknál a Crystalizert, CMSS 3D stb... effektet nem lehet kihallani zene közben. Ez igaz?
Remélem nem. -
Satyricon
addikt
Huhh a jó életbe... Holnap hozza a futár a Z5500-amat!
Lehet a szobámat átrendezni... 
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hali
Innen:hardverker.hu
Ma délelőtt néztem, 81.250 ft volt az ára, késő délutánra pedig levitték az árát 78.375 ft-re. Meg is rendeltem azon nyomban, így már ki tudom fizetni a pkg-et!
Am délelőtt 6 db volt raktáron, estére már az enyémmel együtt csak 3 db maradt! Nem semmi. Ha megjön a cucc(remélem már pénteken) lesz örö é bódottá! 
Am a bolt rendkívül megbízható, utána jártam és olvastam!
Szerk.: A bejáratásról nem sok infot tudtam össze gyüjteni. Valaki leírná pontosan, hogy ezt hogy is kell végrehajtani?

-
Satyricon
addikt
JEEEEEEEEEEEEE! 78375 Ft a cucc!
Még ma megrendelem!

-
Satyricon
addikt
Sajna ez van.
Az érettségi díjat is be kellett fizetni Febr 2-ig, ami "csak" 43.000 ft volt(esti tagozaton tanulok). Maradt 81.000 ft-om,
Am nem gondoltam teljesen komolyan, csak tök szar, hogy eddig a megbízható boltokban 85.000 ft- volt, meg 90.000 ft, most 81.250 Ft -ba kerül. És pont ilyenkor ilyen olcsó, amikor a rohadt pkg miatt nem tudom megvenni. Azt ne legyek ideges... 
Szerk: off topic
-
Satyricon
addikt
Nem akar valaki vásárolni tőlem az aláírásomban lévő mikroszálas porszűrő szövetből?
Akkor ki tudnám fizetni a pkg-et! 
Szerk.: Nem tudok várni márciusig!

-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Igen, az új szériás cuccoknál az ST-n már fülhallgatós kapcsoló van, nem standby gombSoundTouch(csak tudnám, mi értelme van ennek?)
szerk.: Am van benne magyar nyelvű a használati útmutató? Ha igen, az jól fog jönni majd!

-
Satyricon
addikt
válasz
dudika10
üzenetére
Igen ez igaz, rosszul fogalmaztam meg. Csak tudod vannak olyan műszerészek, akik előszeretettel szedik ki a jó cuccot dolgokból és helyére könnyen meghibásodót tesznek bele... Példát is tudnék mondani, az egyik közeli rokonommal történt a dolog.
Szóval aláírom, hogy a javított is lehet jó minőségű, de megbízható emberrel, vagy a Logi-val kell javíttatni.
-
Satyricon
addikt
Igen lehet javítani is, de az már nem lesz olyan, mint azúj... Szerintem. Am Itt, ahol lakom,két utcával arrébb van egy műszerész fickó ismerősöm, na az bármit meg tud javítani. Szó szerint bármit. A kérdés az, hogy hogyan. Vagyis, hogy mennyire bírná utána a cucc.
Darko_addict: gyakori hibajelenségek: gyenge mély, a soundtouch különböző hibái, és a biztosíték. Mondjuk ezek közül 2 hibát könnyen ki lehet javítani( biztosíték csere, ST kijelző led csere)
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Igen, ez igaz... Nem is lovagolnék rajta ennyit, ha lenne plusz 3500 ft-om, hogy a pkg-et ki tudjam fzetni(már csak ennyi hiányzik, h meglegyen a cucc). Kölcsön meg nem tudok kérni, úgyhogy marad a márciusi vétel...

-
Satyricon
addikt
válasz
dudika10
üzenetére
Lehet úgy kellett volna kérdeznem, ha a cuccot elküldjük nekik, akkor se lehet gariztatni? Azért ha visszaküldeném nekik és látnák, hogy tényleg eredeti a cucc, és sérülésmentes, akkor csak meggyőződtek volna róla, hogy nem akarom őket átb*szni. Nem? A PID és a vonalkód alapján, mert gondolom a mélynyomó alján vagy valahol elrejtve csak van vonalkód vagy széraszám, ami alapján be tudják azonosítani, hogy kié a hangcucc. Nem? Vagyis, hogy nem különböző PID szériákból összepakolt igénytelen Z5500-ról van szó... És ha nincs ilyen, akkor azt is meg lehetne csinálni, hogy azonos PID számú hangcucchoz kerítek a neten azonos PID számú garipapírt, azt csőváz, lehet is gariztatni a hangcuccot. Igaz baromi kevés ember van, aki kölcsönadja a hangcucca garipapírját... Nade... Pénzért lehet meggondolná magát...

Am félreértés ne essen, nem tudnék ilyet csinálni, csak próbálom megérteni, mi a fsznak a garipapír nekik, ha helyette elküldeném nekik a meghibásodott hangcuccot?

És ha valaki megszerzi a másiknak a garipapírját, persze illetéktelenül, és felhívja a Logi-t, hogy elcsesződött a hangcucc és hogy a garipapír megvan, akkor mit tesz a Logi? Arra azért kíváncsi lennék... Szóval érdekesnek tartom, hogy egy szros garipapírt többre néznek, mint egy meghibásodott, cseregaris Z5500-at, amire már nincs gari...

Érdekelne a véleményetek ezzel kapcs.ban.
-
Satyricon
addikt
válasz
balage25
üzenetére
Az igeeen!
Én betelefonáltam múlt héten a Magyar Logi képviselethez és megkérdeztem, hogy van egy cseregaris Z5500-asa haveromnak, aminek nincs meg a garipapírja. És megkérdeztem, ha meghibásodik, akkor mit lehetne tenni? Azt mondta a nő, hogy garipapír nélkül semmit! Ezt add össze!
Azért mondtam h haveromnak van Z5500-asa, mert feltünő lett volna ha azt mondom, hogy 1 sráctól akarom megvenni a hangcuccot, ami cseregaris, de nincs garipapírja, mert akkor 1000% h ugyanezt mondta volna, de akkor azért, mert az nekik nem üzlet ha kéz alól veszem, és nem tőlük. Igaz így is azt mondták, h nem tudnak vele mit kezdeni.
Am nekem is könnyebb lett volna 60.000-ért megvenni a cseregaris, garipapír nélküli cuccot, minthogy 82.000 ft+pkg-ért megvenni újonnan, holott állítólag tökmindegy hogy van-e papírja vagy nincs. És én még mostsem tudom, mitől függ, hogy gariztatják-e a cuccokat garipapír nélkül... -
Satyricon
addikt
Én sztem holnap felhívom Logiékat és megkérdem, hogy garipapír nincs a cserecuccra, de szállítólevél van, hogy jár-e rá a cseregari... Remélem igen, mert akkor jövő7en + is veszem a cuccot!

Szerk.: Darko_addict: Akkor azt a telószámot kell hívni, amit pü-be megadtál pár napja... Igaz?
-
Satyricon
addikt
Srácok.
Van egy másik megoldás: Egy srác itt PH-n árul egy Z5500-at, amit cseréltek neki.garanciálisan. Gari már nincs rá, mert arra már nem jár. Viszont szállítólevele van(gondolom azon vannak adatok a cuccról) és így adja 60.000-ért. A srác után néztem, nincs pirospontja sem, és sztem még nem is véleményezték...
Szerintetek érdemes megvenni tőle így szállítólevelesen??
Úgy értem, ha baja lesz a cuccnak, a szállítólevél már elég lesz a cucc gariztatásához? -
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Még a garipapírral kapcs.ban: Akkor ennyi erővel zsír új hangcuccot is lehetne tök ingyen szerezni nem?
Felhívni Logiékat, h elszállt a hangcuccom. Kitalálom, hogy kevés a basszus, elcsesződött a soundtouch, azt ha kérik róla a képet, hogy megsemmisítettem, rákeresek a neten egy darabokra tört hangcuccra. Majd a PhotoShopp-pal élethűen megbabrálom, hogy pl az én szobámba legyen(nehogy észrevegyék, hogy azt a képet már elküldte nekik valaki más). Azt kész is... Nevet meg pofonegyszerűen lehet szerezni, és azt bemondani.
Szóval sztem a Logitechnek is van esze és ezért is kéri a garipapírt... -
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Álljon meg a mehet(
) Az addig oks, hogy a gari onnantól kezdve számít, amikor megveszem a cuccost, amit tökmind1, mikor gyártottak... De... Aki valamiért eladja, és amíg a másik nem kezdi el használni, nem áll meg a gari... Szóval azért adja a srác 20 hó garival, mert akitől vette, már 4 hónapig használta(vagy csak pár napig, aztán valamiért elpasszolta, nem tudni) A lényeg: Garipapír nélkül sztem b*szva van az ember... -
Satyricon
addikt
válasz
Macgyver89
üzenetére
Igen, erre én is kíváncsi lennék!
Azon is gondolkodtam már, hogy felhívom a Logitech Mo-i képviseletét h tudnának-e ebben az ügyben segíteni... De aztán rájöttem, lehet azt mondanák, hogy vegyek újat... Már csak azért is, mert nekik az éri meg, nem pedig, ha használtan veszem mástól...
Sőt... Azon is gondolkodtam már, hogy lehet túlságosan negatívan állok a dologhoz.
Nade kéremszépen... Ennek is meg van az oka: Baromira kényes a cucc, némelyik széria könnyen megadja magát... -
Satyricon
addikt
válasz
Macgyver89
üzenetére
Macgyver89, MaciGIgen ám, de... Én hiába mondom be az én nevem, nem lesz benne a rendszerükben, mivel nem én vagyok az első tulaj...
Szal annak a nevét kellene tudnom, aki vásárolta a cuccot. Vagy tévednék? 
Ha tévednék, akkorr... Egyszerűen nem értem, minek a 2 év gari, ha garival, ill. papírok nélkül is kicserélik a meghibásodott cuccot???

-
Satyricon
addikt
Hali
Innen akartam vásárolni 65-ért, de arra 20 hó gari lett volna, ami külföldre szól. De...Azt nem adta volna ide, sőt, még a fénymásolatát se kaptam volna meg. Magyarán egy olyan cuccot kaptam volna 65-ért, ami ha meghibásodik, vagy sikerül gariztatni, vagy nem, de inkább az utóbbi(tudtommal a gariztatás papírok nélkül NEM lehetséges!). A srác akitől vettem volna(a nevét nem adnám ki) azt mondta h tudta volna gariztatni, de én inkább nem kértem belőle. Valamiért úgy érzem/éreztem, hogy van valami titkolni valója a srácnak a cuccal kapcs.ban. Szóval az egyik ez, amiért nem vettem meg, a másik meg hogy ilyen cuccot használtan inkább nem vennék. Hogy miért? Azért, mert köbö 1500-2000 hsz-t olvastam ebbe a topicba és annyi embernek ment tönkre a cucc, hogy amikor olvastam, majdnem rosszul lettem!
Nem akarok használt, szétzúzott, Z5500-at venni, mert amilyen szerencsém van a drága holmikkal, tuti megdöglene pár napon belül!!! Inkább kiadok érte többet, csak legyen bontatlan, zsír új, és eredeti, vagyis nem kamu garival! Ezzel most nem azt akartam mondani hogy ami itt van eladó ph-n azok sz*rok, hanem azt, hogy Veled ellentétben én tuti megszívnám a használt cuccal... 
-
Satyricon
addikt
válasz
legyezes
üzenetére
az Ipon egy rendkívül megbízható, korrekt bolt. Nem egy olyan kamu valami, hogy elmész a cuccért és kiderül, hogy végül nem is bolt, de nem is cég, hanem csak egy fiatal srác szerzi be nagyon olcsón a cuccokat kamu garival, és ezt árusítja. Rengeteg ilyenről hallottam már, és azért nagyon megtévesztő, mert pl.: az árgépen rendes cégnek tüntetik fel magukat. Hidd el, nekem is az lenne a legjobb, ha legolcsóbb helyről venném, de nekem a megbízható garancia kell, nem pedig a kamu gari... Főleg ilyen nyámnyila cuccnál, mint a Z5500...
Az Iponnal csak annyi bajom van, hogy elég bunkók az eladók(tisztelet a kivételnek) De azt meg ki nem szarja le, azt a pár percet amíg átveszem a cuccot, kibírom.
Am nem egy hardvert vásároltam már tőlük, tudom, ha megrendelem, nem kamuznak, másnapra beszerzik a cuccot.Szerk.: Darko_addict: Idéznélek: "Egyébként, ha már valaki "félelemmel" áll a vásárlás elé, milyen öröm ez? :-D A vásárlás a vágyak kilégítéséről és a boldogságról szól..."
Tökéletesen egyet értek veled!
Pont ezért válsztom az Ipont, mert akkor lenne "örö é bódottá!" 
-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon
üzenetére
Nah, mégse veszem meg a cuccot...
Állítólag van a cucchoz papíros gari, de a fickó cége nevére szól, aminek adatait nem akarja kiadni, vagyis még le se akarja fénymásolni.
Úgyhogy részemről tárgytalan a dolog... Szerintem maradok az Iponnál, igaz, 20.000 Ft-tal kell többet fizetnem emiatt, de legalább papíros, és 24 hó gari van rá...
Igaz fennáll a veszélye annak, hogy régebbi, hibás szériát kapok 
Szerk.: Xmodule, köszi

-
Satyricon
addikt
Milyen cuccok járnak a Z5500-hoz? Az összes tartozékát fel tudnátok sorolni?
Azt vágom, hogy 1 mély, 1 közép, és 4 magashang sugárzó, plusz soundtouch, de ezeken kívül minden érdekelne. Kábelek, papírok, stb...Úgy néz ki, szombaton meg is veszem a sráctól. A PID-je R034-es.

-
Satyricon
addikt
Srácok
Az akkusztika szempontjából mennyire jó ötlet a [kép]en bekarikázott helyre felszerelni a szatelliteket? Csak a hátsókat gondoltam oda. A Magassága 180cm lenne, de lefelé sugározná a hangot. Szerintetek?

-
Satyricon
addikt
Basszus de kihalt a topic... Pont most hal ki, amikor pár nap múlva meg lesz a Z5500 am?
Nemááááár!
Naponta 1-2 hsz... Nem jó ez így... 
Azt kérdezném Tőletek, hogy a PID R024 szériáról mi a véleményetek? Egy kicsit bővebb tájékoztatásra lenne szükségem. Akinek ilyen szériája van, írjon már róla pár sort...
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Jah, azt nem írtam le, gondoltam egyértelmű a dolog, hogy nem vezetéket forrasztok a hangkarira/csatlakozójához...

Szal úgy gondoltam, hogy van egy vastag, gumi szigetelésű jack hosszbbítóm, ami igaz hogy réz szálas, de szerintem elég jó minőségű... A Jack dugó része m1 a hangkariba, a másik végét meg egy határozott mozdulattal levágnám. NYISSZ! Ha ez megvan, akkor menne a szatelitekbe, és aggyad nekkiii...
Szerinted/tek?Szerk.: A másik: Mivan akkor, ha a réz huzalt nem lehet két-két részre bontani? Találkoztam már olyan fülhallgatóval, amiben elszakadt a réz szál a fülhallgatóhoz közel, és meg akartam csinálni. Lecsupaszítottam a vezetéket és csodálkozva láttam, hogy egyszínű volt mind a két szál.

-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ez mi akart lenni?

-
Satyricon
addikt
Srácok.
Jövőhéten lesz meg a Z5500-am, és van egy srác, aki felajánlotta, hogy eladja nekem a két hátsó Z5500-as szatelitjét. Az érdekelne engem, hogy érdemes-e megvenni pluszba. Arra gondoltam, hogy ezt a kettőt nem hátam mögötti falra szerelném, hanem egyiket az egyik oldalra, a másikat pedig a másik oldalra. És nem a rendszerhez, hanem a hangkarimhoz csatlakoztatnám. Szóval lenne egy olyan 7.1-em, ami valójában 5.1+2.0(vagy rosszul gondolom?
) Szerintetek? Mennyire jó ötlet??? 
Am X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro hangkarim van, ami 7.1-es.
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Jah, azt hittem azt kérded, amit beszéltünk pü-ben(de mind1, +írom mire gondoltam). Örülnék, ha meg tudnád kérdezni.

-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Vagyis megérdeklődted, ami engem érdekelt?
Ne kímélj! 
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Javasoltam volna másik fórumot, de az jelenleg nem elérhető

-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Hali
"szar van a puncsostálban".
Ez tetszett! 
Akkor sztem felejtős.

Am kib... Szóval nagyon szerencsés vagyok én is...
1ik szomszédunk a Takarékszövetkezet, a másik oldalon a szomszédunk a tájház Nyáron szoktam is a tájházasoknak dobolni(mert itt fenn a szobámba még dobszerkóm is van, de lehet ki lesz víve ha +jön a Z5500) akkor mindg az arcukra fagy a mosoly.
Az én szüleim is nagyon elnézőek, főleg Faterom. Néha mondja is, hogy nem zavarja, ha dobolok, miközben ő alszik(persze nem éjszaka) Bár ahogy anyumat ismerem, nem fog tetszeni neki a dübörgős mély... De majd megszokja. Minden dologhoz idő kell 
szerk.:Am 47,5%-ban játszom, szintén 47,5%-ban zenét hallgatok, és csak 5%-ban nézek filmet(az adatok pontosak!
)... Valahogy engem nem kötnek le a filmek... Egy jó játékot 1000X többre nézek! Habár ilyen hangcuccal lehet filmet is többet fogok nézni! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jah, küldtem egy pü-t!
-
Satyricon
addikt
Skacok
Az egyik ph-s srácnak van eladó Z5500 cucca 65-ért. Állítólag a PID-je R030. A cucc még be van csomagolva, csak a dobozát bontotta ki. Van 20 hó gari is, csak az a gáz, hogy nem Magyarországra szól. De azt mondta, hogy el tudja intézni az itthoni gariztatást, mert van kapcsolata a Logitech-el. Nemtom.. Meg merjem-e venni. Szerintetek?

-
Satyricon
addikt
válasz
üzenetére
Itt a cikk:GS 2005/3 - Nehézfiúk csatája erős hangokkal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na és vajon melyik a győztes? Hát persze, hogy a Z5500
Már vagy 20szor elolvastam a cikket, teljesen bele vagyok bolondulva...
Nem bírom ki Febr 10-ig

Szerk.: Ha néhol olvashatatlan szóljatok és javítom! Am érdekes, hogy az 5-6 év alatt nem sokkal ment lejjebb az ára.

-
Satyricon
addikt
válasz
üzenetére
Okés, köszi
Már nagyon várom. Tegnap éjszaka felébredtem, de már aludni sem tudtam az izgatottsától
Azt hol van még február 10... 
Szerk.: Am pár napja előszedtem régi Gamestarjaimat és abba találtam egy két oldalas cikket, a Z5500-ról és még három 5.1-es hangcuccról.
Ha gondoljátok, szívesen megosztom Veletek.
Bár újat nem fogtok belőle megtudni szerintem
Vagy mégis? 
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ha kisebb hangerőn hallgatja/uk majd, kisebb lesz az esélye, hogy tönkremegy... Szerintem...
Bár szívesen cserélnék olyannal, akinek legalább 25m2-es a szobája

-
Satyricon
addikt
Hali
Nekem valamicskével nagyobb a szobám, 16-17m2. Rengeteg hsz-t elolvastam ezzel kapcs.ban, hogy kis szobába érdemes-e ilyet venni. Nagyon megoszlottak a vélemények.
Engem például nem tudnának lebeszélni a cuccról, 1-2 héten belül meg is veszem.
Ezzel csak azt akarom mondani, ha nagyon tetszik, sztem vedd meg, mert ha kisebb cuccot veszel, az nem fog ilyen jól szólni, és bánni fogod, hogy nem Z5500-at választottad! Viszont ha csak az árát nézed és beéred kisebb teljesítményűvel, akkor nem mondtam semmit. 
Am ha jobban megnézitek... Némelyik kocsiba is olyan durva teljesítményű hangcucc van, hogy az csak na... Feltenném én a nagy kérdést: Mi a francnak olyan kis térbe akkora überbrutál teljesítményű hangcucc???
Lehet h*lye példa volt... 
A lényeg: Minél nagyobb térbe rakod, annál szebben fog szólni a térhangzás miatt! Remélem jól mondtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Borderlands 4
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- xBox One x 1Tb lemezes
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Am azt a progit, ami a leírásban van, honnan lehet letölteni? 
Jah és sz*ros alaplapi hangkarija volt... 

Besza-Behu

Várom hozzáértők hozzászólásait! Köszi! 
Fogalmam sincs mi lelte a gépem, de 5 percig hallgattam maxon a cuccot és bekékhalálozott a gép!

Am állítólag az AKG-k már nem olyan minőségi darabok, mint anno régen. Ezt a megfelelő topicban olvastam, hozzáértő írta(nagy fejhallgatós topic)