Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
nekem ez a dolog akkor lépett föl, ha beállítottam a hangkarit, hogy 192khz-en szóljon(csak optikán keresztül jelentkezet ez a probléma), és dts-el is és DD-al is ezt csinálta + a ST olyat csinált mintha lefagyott volna, ill. ha ment, akkor nagyon lassan reagált táv.-ra és a panelen is, ha visszavettem 96khz-re akkor ment normálisan. Mégegyszer mondom, ez csak optikán jelentkezett, direct-en nem volt változás....
-
Salvador20
őstag
amugy azért vettem mm-ban, mert az volt a legközelebb akkor, egyébként ez a kábel ugyanolyan kábel, mintha bárhol máshol vennéd meg. Átalakítóról nincs tapasztalatom. Mindenesetre a héten beestem, hogy 2A-s biztit vegyek. Ránézek a csávóra, mondom ez csak szgépes lehet, kérdezem, mondja, hát megkérdi az autóhifi szakosztályost. mondom 2A-s hengeres, porcelán bizti kellene. Jaja! Tudom melyikről beszélsz....nincs, esetleg 25A-s rézhuzalos üvegeset tudok adni(a hülyeség határtalan...). Ami kb olyan vastag mint a mutatóujjam
na erről ennyit. utána a legkisebb 0 elektronikai boltban a fickó azonnal vágta miről beszélek, mutatta, hogy van 2 fajta 2A-s stb, teljesen korrekt volt, szerinte jó az üveges is, mert gyorsabb(?), kész....szóval mm elmehet tényleg a sunyiba..... -
Salvador20
őstag
igen, ezt aláírom, de most pár kábelről van szó, nem egy z5500-ról(pl), ami tényleg 80K-ba kerül a mm-ban. Én sem vennék semmi ott, mert tudom, már abból amikor ránéztem a G25-ös kormányra és 72K.....
szaszapi:De hogy mindenki jól aludjon: bármelyik maszek hangszer, vagy autóhifi, szórakoztató-elektronika boltban, ha elmondod, hogy ez a fajta kábel kell, akkor tudni fogják miről van szó.
-
Salvador20
őstag
válasz
szaszapi
üzenetére
nem hallanál egy ilyen rendszernél hangzásbeli változást, de én ajánlani tudom az 1,5-ös oxigénmentesített rézkábelt(onnan ismered meg, hogy narancssárga/barna színű a kábel, amugy meg nagy valszeg. rá is van írva, hogy mi ez
) amelyet bármelyik boltban meg tudsz venni....én pl mediamark-ban vettem méretre. csávónak mondtam ,hogy vágjon nekem 40 m-t, és ennyi volt(ja meg 12K Ft minusz
) -
Salvador20
őstag
van különbség, hogy üveges-gázos, vagy porcelán biztit rakok bele? az elektromos csávó szerint lassabb a porcelán, de most mindenesetre vettem 5 üvegeset, mert azzal is megy gond nélkül....
-
Salvador20
őstag
tényleg bizti volt, nem tudom van-e kül. az üveges meg a porcelános bizti között,de megy vele. 2 amperes ugyanúgy....
-
Salvador20
őstag
környezettudatos a gondolkodásom, és mindent áramtalanítok ha kikapcsolom a gépet, mert monitor, gép, hangfal, minden fogyaszt áramot. De egyébként sztem elbeszéltünk 1más mellett, tehát leállítottam normálisan a gépet, stand-by-ra raktam a logit(tehát piros volt a gomja alul)ahogy eddig, és utána tápkapcs. off. Ettől nem igazán szabadna baja lennie.
-
Salvador20
őstag
áhhhh.....olyankor mi van, ha: tegnap gépeztem(játszottam, zenét hallgattam, utána este filmeztem, egyiket se nagy hangerőn, max 3-as kockán), utána kikapcsoltam a gépet, ma reggel pedig, amikor bekapcsoltam(elosztón szoktam a piros kapcsot kikapcsolni) a loginak nem világított a piros gombja, hogy készenléti áll. van. És bármit csinálok, nem ad életjelet-......(R750-es a z5500)
-
Salvador20
őstag
Mi is az a night mode? Mert nem bírtam rájönni...kikapcsol egy idő után mint a tv-nél a kikapcsolás időzítő?

-
Salvador20
őstag
válasz
ludasmatyi
üzenetére
nekem is 750-esem van
-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
nem...jól emléxel, volt problémám vele, méghozzá, hogy sérti a fülemet

-
Salvador20
őstag
akinek kedve lett a basszus teszteléséhez és nem riad vissza 1 kis torrentezéstől, annak ajánlom ezt a kis letöltenivalót[link]
-
Salvador20
őstag
most észleltem egy érdekes dolgot!
Fönt volt régebbről a k-lite mcp 4.0-ás és olvastam mvissza itt a fórumba, hogy bezavar a loginak, ha fönt vannak ilyen xarok(ac3, ffd show stb...) és letöröltem. Utána nem volt már időm kipróbálni tegnap, hogy tényleg jobb lett-e.....majd ma nem volt mély ha optikáról ment( csak az analógon volt + ha pl mp3 lejátszóról nyomattam zenét) először beszartam, aztán eszembe jutott, hogy tegnap letöröltem ezt a codec packot, fölraktam, restart, és újból volt rendesen mély.....addig meg csak maxon is akkor tudtam előcsalogatni, ha a xonar EQ-jába föltettem maxra az első 3 csúszkát, most meg megint megy jól a mély digitálisban is.....

-
Salvador20
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
12 centis a régi creative dtt 2500-asom mélynyomója, és maxon sem szólt így.....ne akard jobban tudni, itt kell lenni és akkor érzed igazán a különbséget(mondjuk mivel a tied asszem nem is megy normálisan így megértem, hogy haragszol a rendszerre)
-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
ja és Asus Xonar D2X a hangkeltője mielőtt vki megkérdezi
-
Salvador20
őstag
[link]
[link]
[L:[link][/L]
[link]
[link]
[link]nézd el, hogy nincs berendezve, pár órája nyitottam ki a dobozt, egyébként a négy sarokba lesznek, kábelcsatorna már van, mert van egy régi házimozinak a szatellit kábeleinek, amugy oxigénmentes 1,5mm-es kábelt vettem(nemhiszem, hogy ennél a hangfalnál meg fogom érezni vele a kül., mindenesetre a jbl-ek jobban szólnak vele) 40métert(25 m2-es szobába)
Ja és itt van az "így dőlt össze a ház" videóm(hogy egy kicsit eloszlassam a kételyeket a mély xarakodásával kapcsolatban<amugy PID R750-es jelzésű az enyém>)
[link]MOD: max basszuson, és 3. kockán készült a videófelvétel( a 20+ 11 kockából)
Mod2: bocs a 3. képet töröltem mert véletlen lefényképeztem magam
képzeljétek el a centert a monitorom fölött 
-
Salvador20
őstag
válasz
üzenetére
a fél szobát át kell rendezni majd
egyelőre csak rákötöttem 4.1-be úgy jól szól(tényleg sokat számít zenénél az optikai kimenet, szebb a hangja.) R750-es, basszussal semmi baj, ill. csak egyetlen dolog: [link] hát ennyi.
Amugy néha úgy érzem gyors zene mellett, hogy nem tudja követni a mélynyomó a dinamikát( a szatellitek max-ig jól szólnak, csak kicsit torzítanak, de 11-es boost-on már halál nekik
) -
Salvador20
őstag
-
Salvador20
őstag
itt van a z-5500

-
Salvador20
őstag
hívtam a csomiküldőket, holnap 4-re érkezik meg délután.....át kéne aludni addig az időt! na pás

-
Salvador20
őstag
hajj nem hiszem el, a futár még mindig nem hozta a hangfalat, már szét*** az ideg

-
Salvador20
őstag
próbáld már meg azt légyszi, h. kihúzod az összes szatelitet, fölnyomod a st-on a bass-t maxra+ még vmi szoftveres eq-en is az első 3 vonalkát maxra, akkor már csak kéne vmi mélynek jönnie......ill. akkor már házat kéne bontani vele, mert leírások alapján ajtóstul viszi ki a falat....
..... -
Salvador20
őstag
ezt azért nem akarom elhinni, hogy az összes új xar lenne, már tuti, hogy itt a ph!-n is hírbe menne, ha tényleg lenne gyártósori hiba......
-
Salvador20
őstag
válasz
Viktor26
üzenetére
a pixmániánál rádsóznak egy szerződést is 5K-ért + pk, ami lehet 3500 és 7000Ft is tehát nem jössz ki olcsóbban
Én Hammon Serra-t ajánlom, hétfőn rendeltem tőle 61K-ért z5500-at és holnap jön meg a pk pedig 2100Ft még, szóval az is jó sztem....Mod: Gianni az jó bazáros, lehet tőle vásárolni, egyedül azt hallottam , hogy a garanciás dolgokkal szokott neki húzódás lenni, amugy eddig a legtöbb cuccom tőle vettem és hála az égnek eddig azokból semmi nem ment tönkre
tőle akartam én is rendelni, de sajna azt mondta, hogy csak szeptemberben, és akkor már 65K lesz, mert emelték az árát, még múlt héten beszéltem vele erről.... -
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
ja bocs, 2 külön dolog Visszaolvastam a kb 3400-adik hsz-ig és ott ugyanerről a problémáról szólt a fáma. ezt a mély hibára gondoltam
-
Salvador20
őstag
kb megkattanok, ha én is xart fogok majd ki.....neked még a régi rca-s van(Balika911)? Vagy a csatis? Lehet, hogy az újfajtákban van a gond.....
-
Salvador20
őstag
szerintetek gianni-nál új az az 5500, amit hírdet 59.000-ért? Mert akkor holnap meg is rendelném....
-
Salvador20
őstag
hello, hogyan tudom megvétel előtt(netről rendelem, úgyhogy nem látom sajna a hangfalat) hogy rca-s vagy csatis a szatelitek csatlakozója? van vmi típusjelzés? Mert ink. a csatisat szeretném a könnyebb hosszabítás miatt, előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Magcubic Native 1080P projector
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én belehallgattam ac/dc lemezbe ,ami dts kódfolással szólt, persze, csak azért, hogy mit is ér a jó hangkari + szett, mivel rock távol áll tőlem (ink. dnb, goa, azok szólnak igazán nagyot
na erről ennyit. utána a legkisebb 0 elektronikai boltban a fickó azonnal vágta miről beszélek, mutatta, hogy van 2 fajta 2A-s stb, teljesen korrekt volt, szerinte jó az üveges is, mert gyorsabb(?), kész....szóval mm elmehet tényleg a sunyiba.....
) amelyet bármelyik boltban meg tudsz venni....én pl mediamark-ban vettem méretre. csávónak mondtam ,hogy vágjon nekem 40 m-t, és ennyi volt(ja meg 12K Ft minusz 

(hammontól rendeltem, de cellcom van a számlán)

)

.....