Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
teko99
üzenetére
ha egy icipicit értenél hozzá, de ha nem is, akkor is legalább !egyszer! hallottad volna a tuningolt rendszer hangját, akkor nem hívnád (meg a többiek sem) kókányolásnak! nem beszólásnak-leszólásnak szánom!!!!!

igen profin lett kivitelezve az upgrade! és évekkel azután, hogy a jbl-eket megvettem hozzá, tehát van összehasonlítási alapom bőven. 33.000 ft volt az 5 hangdoboz. 12 meg a ládája, de az ment tovább írországba.
amúgy ugyan ezt az elvet vallottam, hogy nem kell ezzel foglalkozni, aztán addig magyarázott uncsim, hogy belementem. és nagyon nem bántam meg! nem kell hozzá vájtfül, hogy halld, hogy ég és föld a különbség az eredeti és a tuningolt között.
az emberek hallási memóriája nagyon rossz, de ez a mod olyat dob, hogy az én félbotfülem is egyértelműen hallotta, hogy ezt brutál jó lett.
egy fórumtárs jött át kipróbálni debrecenből. utána ő is tuningoltatott uncsimmal!
akit érdekel átjöhet nyiregyre kipróbálni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Óra topik
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest