Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
teko99
üzenetére
ha egy icipicit értenél hozzá, de ha nem is, akkor is legalább !egyszer! hallottad volna a tuningolt rendszer hangját, akkor nem hívnád (meg a többiek sem) kókányolásnak! nem beszólásnak-leszólásnak szánom!!!!!

igen profin lett kivitelezve az upgrade! és évekkel azután, hogy a jbl-eket megvettem hozzá, tehát van összehasonlítási alapom bőven. 33.000 ft volt az 5 hangdoboz. 12 meg a ládája, de az ment tovább írországba.
amúgy ugyan ezt az elvet vallottam, hogy nem kell ezzel foglalkozni, aztán addig magyarázott uncsim, hogy belementem. és nagyon nem bántam meg! nem kell hozzá vájtfül, hogy halld, hogy ég és föld a különbség az eredeti és a tuningolt között.
az emberek hallási memóriája nagyon rossz, de ez a mod olyat dob, hogy az én félbotfülem is egyértelműen hallotta, hogy ezt brutál jó lett.
egy fórumtárs jött át kipróbálni debrecenből. utána ő is tuningoltatott uncsimmal!
akit érdekel átjöhet nyiregyre kipróbálni!
-
válasz
feketeibiza
üzenetére
na ezt én sem tudom egyelőre elképzelni, hogy, hogy nézhet ki!

-
válasz
tajcsi
üzenetére
de, jbl-hez külön erősítő kell. a mélye aktív, de azt eladtam.
ne gondold, hogy normális áron kapsz olyan erősítőt ami jobban, szebben szólaltatja meg a jbl-eket, mint a tuningolt, podmentesített z5500-maradék (nem is tudom, hogy érdemes-e még z5500-nak hívni)!!
próbáltam nad 325bee-vel (ez 90e ft volt) és egy pioneer 15 kilós házimozi erősítővel, ami annak idején majd 1 milla volt. a tulaja, ramachandra és én is egyértelműen a tuningolt z5500-ra szavaztunk. -
válasz
tajcsi
üzenetére
tuning nélkül is jobb a hangja a jbl-ekkel. tuningolva ég és föld a különbség a jbl javára.
pod nélkül én sem akartam élni egész addig, míg meg nem hallgattam a rendszer hangját nélküle. pedig nekem a pod is szénné van tuningolva.
z5500 erősítője simán ki tudná nyírni a jbl-eket!
-
válasz
bzoley
üzenetére
van olyan is, hogy üzleti titok!
pláne ha fél évig kereste.amúgy nem hiszem, hogy a jbl scs178-nál találhat akárki jobbat. az eredeti kis műanyag valamikbe hiába rak akárki akármit, nem fog igazán jól szólni.
ramachandra csinált nekem egy podot. ez a mod sajnos legalább annyit jelent hangzásban, mint az összes többi együtt véve. pedig nagyon hiányzik a pod néha, de ezt a hangot már nem adom!
(#12553) feketeibiza: biztos lehetsz benne, hogy ki lehetne nyiratni vele még az 50w-os hangszórókat is. a jbl-eket is félteni kell tőle!
-
legjobb teszt zenék:
dido - my lover's gone
yello - pocket universemindkettő orgazmusközeli élményt nyújt a tuningolt rendszeren!

ha "akcióztok" közben, akkor legalább 2x-es szorzó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ha valakit érdekel a rendszer hangja és nincs neki messze nyíregyháza, akkor szívesen látom. lehet tesztelgetni is. eredeti szatok még megvannak, lehet oda vissza cserélgetni a jbl-ekkel. ezt én sem próbáltam ki azóta sem, de egyedül nincs is kedvem belefogni.
hangkarit viszont csak úgy tesztelek, ha hoz gépet az illető, mert az enyémet nem bolygatom ki a gépből!!
-
nekem is z5500am van, de nem voltam megelégedve az alap hangszóróival és lecseréltem őket a jbl scs178 hangszóróira. szerintem (meg vájtfülű kollégám szerint is) brutál szépen szól. én is personal jesus-szel teszteltem annak idején. mkv-s filmek alatt a dts is nagyon szuper. egy x-fi Xgamer fatality hajtja az egészet. remélem sosem romlik el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pláne ha fél évig kereste.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)