Új hozzászólás Aktív témák
-
wampa1
tag
válasz
Hedgehog87
üzenetére
Tömd be a reflexnyilást egy zoknival (nem vicc). Sztem a portzajt hallod ugy mintha rezegne az egész...
-
wampa1
tag
Miért nem veszel inkább egy ilyet? KATT(Popcorn A100)
Szinte ugyanaz mint az a110 és van rajta coax kimenet... -
wampa1
tag
válasz
üzenetére
"A HD hanghoz viszont biztosan külön dekóder szükséges."
Így van. Elvileg a PS3-ben van DTS-HD dekóder, de mivel a HD hangformátumok csak HDMI kábelen képesek szaladgálni, így kizárt, hogy DTS HD-t teljes valójában tudjunk hallgatni a Z5500-on (mivel nincs rajta HDMI)
-
wampa1
tag
válasz
Gyurike
üzenetére
Nekem van PS3 és volt Z-5500-am, igaz BD-vel nem próbáltam, de annyi biztos, hogy minél jobb minőségű a hang amit rá küldesz annál jobban fog szólni...egyébként mivel a logiban DD és DTS dekóder van, ezért ugyanugy DTS-nek fogja érzékelni a DTS-HD-t, mint a sima DTS-t...szvsz nem sok (vagy semmi) különbséget nem fogsz hallani a sima DTS-hez képest
Javítsatok ki ha tévednék
-
wampa1
tag
válasz
üzenetére
30 körül kezdődnek, felső határ meg a csillagos ég kb. Itt van 1 pl StyleAudio UD1
-
wampa1
tag
Sziasztok eladó a hangfalszettem, ha esetleg érdekel valakit priviben jelentkezzen.
Z-5500-at be tudok számolni
Link: KATT
üdv
-
wampa1
tag
FTP címet kérnék én is ha lehet.
Még mindig nem értem. Miért kell szétverni a cuccot? A gariztatáshoz kell? Hohy-hogy?

-
wampa1
tag
-
wampa1
tag
Na végleges helyükre kerültek az uj cuccok, holnap rakok fel rola képeket, kicsit off, dehát mégis a Z-5500-at váltották

-
wampa1
tag
válasz
Viktor26
üzenetére
PC-hez jo a Z-5500. Föleg ennyiért. 100k-ig nem igazán van versenytársa. Azért mert egyik másik ember kifogott egy szar szériát, nem kell lehuzni a cuccot(Turbo)...Egyébként meg ha nem ugy szol ahogy kéne vissza kell küldeni gariba, adnak másikat, ennyi
Viktor: ne szorongj már ennyit, menj el, vedd meg és élvezd

mod: Ja és emberek nem látom a képeket a rendszerről. Senki nem akar eldicsekedni a durva hangcuccával?
-
wampa1
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Tudom azért írtam
-
wampa1
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
H/K+JBL ngyon jó párosítás, vajon miért?

-
wampa1
tag
válasz
XFreedy
üzenetére
Felesleges szateliteket meg ilyeneket venni. Vegyél egy normális erösitöt meg egy pár f*sza hangfalat és azt késöbb fejleszd ha lesz rá lé. Ha gondolod keress meg priviben tudok ajánlani pár dolgot csak mond meg mennyit szánsz rá és mire akarod nagyrészt használni. Én is most adtam el a z-5500-at, ilyen lesz helyette: CAV 2086 erősítő
Kép nagyban
+ egy pár CAV DP880A
Kép1
Kép2 -
wampa1
tag
nice

-
wampa1
tag
válasz
XFreedy
üzenetére
AC3 Filter, K-lite codec pack full 2.77, Media player classic. Én ezeket használom, coax-on megy a Z-5500 és mindig azt irja ki ami éppen szól.
Ja és a mélyről: Nem kell itt bass test, max hangerőn, max méllyel, meg boost-on tesztelni, wtf. Ha minden rendben akkor fél hangerőn is csúnyán beérzed a mélyet, ha nem akkor ott valami gond van.
-
wampa1
tag
Emberek mi van itt? Ha garanciális a cucc akkor a boltnak kutya kötelessége elvinni-elvitetni és kicserélni-megjavítani a motyót. Nem emilezgetni kell velük hanem felhívni és megmondani, hogy tiplizzenek és vigyék a rákba a cuccot és gariztassák le vagy szólsz a fogyvéd-nek de abban nem lesz köszönet. Ha az ST szar, ha mélynyomo szar, ha bármi kis hibája van, élni kell a lehetőséggel amíg lehet és visszaküldeni gariba.
-
wampa1
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Nem esik azért le csak kúszik mindenfelé
Mindig vissza kell tenni középre 
-
wampa1
tag
Na akkor hogy kicsit visszakanyarodjunk a topic eredeti témájához, íme pár kép a rendszerről:
Kövessétek a példám és rakjatok fel képeket a cuccról

-
wampa1
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Helyes

Nekem még rendet kell raknom mert olyan kupi van itt hogy hajaj

-
wampa1
tag
válasz
audi100td
üzenetére
Hát azért a Z-5500 távja is elég puritán sztem

A bemeneteket azért kérdeztem mert nekem több dolog van rákötve a Z-5500-re és nekem pl szükségem van azokra. Pc coaxon, PS3 optikain, x360 analogon. De ha 1 forrást használsz akkor nincs is szükség a sok bemenetre, böven elég az analog, ez igaz.
mod: Képeket tehetne fel mindenki a rendszerről, akinek Z-5500-e van. Ki-hogy helyezi el a sateliteket, hogy néz ki a cuccos, sztem nem csak engem érdekelnének a képek
-
wampa1
tag
Na hello ujra mindenki.
Rég jártam erre
Mi van itt mindenkinek beszarik a Z-5500? Nekem (koppkopp) soha semmi bajom nem volt vele. Mondjuk az enyém R625 lehet azért 
E-Maxx: "Én egy ilyenről bömböltetek 4db ilyent, és egy ilyent. Ezt 30% fölé sosem tekertem, de úgyis brutális volt.Logi meg maxon is semmiség"
Hát (ha valoban ilyen rendszered van) ez természetes nem?
Egy több mint 1 millás rendszert nem lehet összehasonlitani egy 60k-s egybemozival.Jo cucc nagyon a Z-5500 de csak a maga árkategoriájában. 100k-ig a legjobb választás.
-
wampa1
tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Stereo cucchoz nem érdmes mélynyomot venni mert elrontja. Inkább olyan falakat kell venni amiben jo a mély, és a wharfedale 9.1-ben véleményem szerint kevés.
Amit nagyon tudok ajánlani az a Korsun KS99, vagy NAD C 315BEE erösitö JBL E60 hangfalpárral. Volt szerencsém kipróbálni és annyit mondhatok überbrutál!
De ez szubjektív vélemény, mindenkinek más tetszik el kell menni egy bemutatoterembe és hallgatozni

-
wampa1
tag
válasz
üzenetére
Hallottam én is ilyen pletykákat, de választani kell vagy jo áron veszed a cuccokat és nicns gar, vagy garival drágáért. Erösitök, hangfalak mondjuk nem nagyon szoktak elhalázni, föleg ha vmi normális márkát vesz az ember. De ha fontos a gar és hogy ki tudd probálni a cuccokat öket ajánlanám: [link]
Én a multkor kb 4 órán át hallgatoztam náluk, válaszoltak a hülye kérdéseimre, ha kellett elmondták 3x ugyanazt ha nem értettem meg vmit szoval korrektek, le a kalappal
-
wampa1
tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
-
wampa1
tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
Hi. Persze hogy megoldható, de ha meghallod milyen 5.1-ben, többet hallani sem akarsz majd a 2.1-ről

-
wampa1
tag
válasz
Játékos
üzenetére
Mint mondtam: "Lehet, sőt biztos h jobban szólna egy Auzen-el de annyival közel sem jobban mint amennyivel drágább."
Egyrészt szó se volt az Audigy-röl, másrészt kicsit más kategória a két kártya. Azt a 10k-t még talán kiadnám az Audigy-re, de egyenlöre amíg nem látom szükségét és nincs fölös 10k-m addig nem fogom, ennyi.
más: Egyébként hogy lehetne rákötni a Z-5500at? Mert ahogy látom nincs rajta coax kimenet. A dobozos verzióhoz van vmi átalakító?

-
wampa1
tag
válasz
üzenetére
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én egy ilyen kaliberű rendszerhez mint a Z-5500 nem vennék ~50k-s hangkarit, még 30k-sat se
Én integráltról hajtottam mindig is és semmi gondom vele.Lehet, sőt biztos h jobban szólna egy Auzen-el de annyival közel sem jobban mint amennyivel drágább.Apropó: [link]
-
wampa1
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Én is elég régi építésú téglaházban lakom, a biztosíték 2 hete let kicserélve, mert a porszívó néha leb*szta. De amiota megjavittatuk nincs ilyen probléma. És egyébként csak a Z-5500 szokott lekapcsolni vagy más is? Mert ha csak a Z-5500 akkor sztem vele van vmi gas
-
wampa1
tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Nekem soha nem kapcsolt még ki, pedig tulfeszvédőt se használok, 5ös hosszabbito tele, abbol 1ik a Z-5500 többi gép, nyomtato stb és még semmi gond nem volt(kopkopkop)

-
wampa1
tag
válasz
Játékos
üzenetére
Ki kell probálni. Elviekben "nem tesz jot" egy hangfal hangzásának ha a reflex-nyilásánál van vmi fal vagy szekrény, de ha nem tudod máshová rakni akkor kompromisszumot kell kötni sajna. Nekem is amig nem rendeztük át a szobát a sarokban volt a szekrénytöl kb 10 centire a mélnyomo és k*rva jol szolt. Szoval sztem nem számottevö igazán.
-
wampa1
tag
válasz
Játékos
üzenetére
Persze h nincs rá irva
Csak azért mondtam, mert elvileg ugye ugyannolyan kábel, ugyanolyan csati, ezért nem értem miért ne lehetne hosszabbitani.(Nem ellened szoltak a fenn leirtak, csak magamban elmélkedtem
)De ugy tünik vkinél müködik, vkinél nem, sajnos. Ki kell probálni aztán kiderül.Valaki viszont felhomályosithatna hogy miért nem müködik, mert mostmár nagyon érdekel a dolog

-
wampa1
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Sztem marad a futár aki elviszi a hun képviselethez, ök meg küldik tovább ha kell

-
wampa1
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Biztos szoftveres hiba sztem, vmi "elállitodott".
Az én AC3 filter beállitásaim. Igy tökéletesen kiküldi a jelet.
Lejátszáshoz pedig K-Lite 2.77 full codec pack-ot és MPC-t használok. Hátha tudtam segiteni
-
wampa1
tag
válasz
manutdzoli
üzenetére
AC3 filterben is állitgass meg a hangkártya driverében, hátha

-
wampa1
tag
válasz
imibogyo
üzenetére
Én Dunaujvárosban vagyok, nem tudom Tápiobicske merre van, de ha neked megfelel, nálam meghallgathatod, elözetes idöpont egyeztetés után.
Zitrom: kapcsold ki-be a fökapcsolot és menni fog, nálam is fordult már elö ilyesmi. Elromlani nem hiszem h elromlott volna, nálam is mindig be van kapcsolva a hosszabbito és volt már olyan is h a porszivo leb*szta a biztositékot és nem lett semmi baja a Z-5500nak. Mondjuk másnak se szerencsére.
-
wampa1
tag
Hello
Félig elforgatod a szateliteket, fursz két lyukat a falba, tipli bele és kész is, nekem is ugy van.
Centert monitorra? Ez elég furán hangzik
Sztem technocollal ragaszd a képernyöre, ugy jo lesz. Viccet félretéve, állitsd elé azt jol van.Mélynyomo: Nekem itt van a lábam mellett az asztal alatt. De ha tudod rakd a sarokba ugy jobban szol.
"Bár nem értem egy ilyen kaliberű hangfalhoz mér nem adtak legalább egy jófajta koax/optikai kábelt."
Sztem ennyi pénzért igy is több mint elég amit adnak hozzá, de ez az én véleményem
üdv

-
wampa1
tag
Ilyen 2000 és 5000ft-os kábel között nincs különbség, afölött már van de nem lényegi, ált a márka miatt drágák, meg persze jobban árnyékoltak stb. De a Z-5500-hoz elég az 1000ft-os is hidd el. Nem érdemes drágát venni mert ugyse (már ha van) hallanád a különbséget.
Az amit a kollega linkelt tökéletes.Na jo8 mindenkinek

-
wampa1
tag
"Ha megveszem azt az átalakítót amit linkeltél akkor tudom majd használni én is a coax "hangzást" is?Tehát választhatom inputnak a coaxot és szebb lesz a hangja a zenéknek mint analógon,és filmek esetén is mivel támogatja a coax a DTS-t,Dolby Digitalt meg mindenfélét?"
Igy igaz
"Viszont csak analóg csatlakozáskor van térhangzás,tehát játékokban azt kell használni?"
Térhangzás coax-on és optikain van, de játékokban igen, csak analogon kapsz 5.1-et.
"És a hangkarin ilyenkor be lesz dugva a 3 színű analóg kábel + ez az átalakítós valami?És így akkor telítettek lesznek a kimenetek a Gameren?Mivel 4 lyuk van rajta ?"
Eltaláltad

-
wampa1
tag
Szia!
Coax-on és optikain egyértelmüen jobban szol mint analogon, de a kettö között viszont szinte semmi különbség nincs. Sztem azért nem érhetö el ez a két mod, mert nincs bedugva a kábel. Ha az X-fi gamer-hez adtak optikai kábelt vagy coax-ot kösd rá azzal, ha nincs rajta olyan kimenet(nem ismerem a kártyát) akkor nézd meg h az alaplapodon milyen integrált audio van (optikai vagy coax kimenet kell neked) és akkor amelyik jobban tetszik vegyél egy olyan kábelt és kész. Sztem a coax kábel olcsobb. Nekem alaplapi hangkártyára van kötve coax-on és hibátlan.
üdv
-
wampa1
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Arrol beszélünk mi is, csak nem tudjuk magunkat rendesen kifejezni

-
wampa1
tag
-
wampa1
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek
-
wampa1
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Zenéhez sztem a stereo x2 a jobb. De izlések és pofonok

-
wampa1
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Én a media markt-ban vettem anno egy 5m-est, ha jol emlékszem Hama volt.
Nem hinném h a sima video kábel müködne, mivel ha belegondolsz a scartoknál is ugy szokott lenni, h piros-fehér(audio)-sárga(video) szál van. És akkor az az 1 árva kábel hogy vinné át a digitális sok pont egyet?
De lehet h tévedek, mindenesetre egy probát megér
MM-ben meg meg kell kérdezni több eladot h van-e olyan kábeljük, mert lehet h az egyik azt mondja h nem tartanak ilyet, azt közbe ott van két sorral feljebb, láttam már ilyet 
-
wampa1
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Nekem egyböl megtalálja a jelet, de én coax-al használom
Nem a hangerö a lényeg feltétlenül, mi arrol beszéltünk hogy mennyivel szebben szol egy igényesen összerakott rendszer mint a Z-5500. Nekem régen volt egy középkategoriás cuccom, amit én állitottam össze és verte a Z-5500-t mind hangeröben mind minöségben. Igaz többe került mint a z5500 de ez természetes. Csak aztán elköltöztem albérletbe ahol nem fértem el igazán a cuccoktol, igy váltottam z5500-ra
-
wampa1
tag
Igy van ezt mondtam én is h nem lehet összehasonlitani egy komoly házimozi rendszerrel. Saját árkategoriájában fasza kis cucc a Z-5500, de nem kell csodákat várni töle
Voltam házimozi kiállitáson a Hiltonban és letettem a hajam ugy szolt a legtöbb cucc, hát és és föld a z5500 meg azok. THX ide vagy oda 
-
wampa1
tag
Mondjuk azt mai napig nem értem, h optikain, vagy SPDIF-en miért nem megy át az 5.1 játékok alatt? Használtam x360-al és ps3-al is a cuccot, optikain és gond nélkül ment a DD meg a DTS...

-
wampa1
tag
nm

Vagy átalakitoval használják, vagy alaplapirol, vagy analogon, nem tudom
Én az alaplapit használom SPDIF-en és sztem rendben van. A mai alaplapokra már azért nem olyan gány integrált audio-t tesznek, egy Z-5500-höz az is elég. Persze költeni lehet bármire, határ a csillagos ég. Attol függ mennyire vagy igényes és mennyire vastag a pénztárcád
-
wampa1
tag
Hali.
Optikai kimenet nem létszükséglet sztem, ott az SPDIF az is átviszi az 5.1-et, legyen az DD vagy DTS, tökmind1 a legtöbben ugy használják(sztem). Ami a lapodon van SPDIF In, SPDIF Out lehet.
Ha játszol is a gépen és a gép köré akarod helyezni a rendszert, akkor érdemesebb a jack-eket bekötni.
A Z-5500 jo cucc, de azért nem kell elájulni töle, szépen szol meg hangos meg juj, de ne várj csodát a hangzásban, szvsz nem hiszem h komolyabb hangkarira kéne költened, hiába van komoly hangkarid, ha a rendszer nem ér fel hozzá
Ha meg vagy elégedve az Audigy-vel akkor maradj annál sztem, habár nem tudom melyik fajta. Audigy 2 ZS-t használják sokan.
Ugy tudom kétféle van a szettböl, egyiken csiptetösek a szatelitek a másikon "dugosak"(gondolom jack). Az enyém pl csíptetös, mielött megnézed nézd meg milyen, ha neked fontos vmelyik.üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Dell Inspiron 15 3520 - 15.6"FHD IPS - i7-1255U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 1,5 év garancia
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miért kell igy szétverni? 

Én integráltról hajtottam mindig is és semmi gondom vele.Lehet, sőt biztos h jobban szólna egy Auzen-el de annyival közel sem jobban mint amennyivel drágább.
Sztem technocollal ragaszd a képernyöre, ugy jo lesz. Viccet félretéve, állitsd elé azt jol van.