Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djtooomi
üzenetére
csak nehogy ugy jarj mint en
Miota az eszemet tudom ,ha jon a vihar kihuzok minden elektromos keszuleket .
a mult nyaron viszont egy este nagyon belemerultem a jatekba.. jott a vihar ..mondtam magamba ,hogy jo most az 1x nem fogok felkelni a gep elol . folytatom, le van sz..rva a villamlas . Nos... 1x csak kurva nagy durranas ,majd lefordultam a szekrol .. hopp monitor elsotetul. Egy villam eltalalta az villanypoznat ami az utcankban van . es hat a tobbletenergia ugye szepen atfutott a halozaton, hiaba van nekem tulfeszvedos aljazatba kotve a gep.. szart se er egy ekkora tulfesz ellen )
kihuztam mindent .de mar gondolhatod ..keso volt.
Vihar utan megneztem mivan . proci ,alaplap . ram, VGA . hdd game over. egyedul a tapegyseg ( ez a legviccesebb.. ) es a monitor elte tul
TV es hazimozim is meghalt.
Es nem en vagyok az egyetlen akinek tonkrebaszta a villam a cuccait.Ezert javaslom neked es mindenki masnak is,hogy MINDIG huzz ki mindent ha jon a vihar ...eleg 1x elfelejteni tuti akkor fogod beszopni...
Es nem eleg csak lekapcsolni az elosztot..nem er semmit villam ellen . siman atut 5 centit is az a kurva nagy energia amivel egy villam okozta tulfesz megerkezik a konnektorod vegebe
( elosztoban meg kikapcsolt uzemmodban ennel joval kevesebb a tavolsag.. nem tudom sajnos jobban megfogalmazni ezert lerajzolom : kb igy ertem
bekapcsolt uzemmodnal a vezetek : -----------> , kikapcsolt : ------ I ---------->hosszu lett ez a hsz igy fel1 korul
na lepek is
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na lepek is