Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
cickanyalien
üzenetére
mar nincs meg a Z-m
de amikor megvolt alaplapi kartyan volt ,optikai kimeneten keresztul hasznalva .
Ha te is optikat hasznalsz akkor folosleges kulon hangkartyat venni.
Viszont ,ha analogon hasznalod akkor nem art ala egy jobb kartya, de nem kell tulzasokba esni; nem kell 20-30ezers kartya ... egy xonard dx/d1/ds vagy audigy2 /x-fi jo valasztas . -
válasz
cickanyalien
üzenetére
Ha te maxon tudod hallgatni huzamosabb ideig , akkro gratulalok
fel hangero folott nekem mar szabalyosan fajt a fulem tole ,egyebkent nem lesz tole baja, ha mondjuk 60-70%on hallgatod (szamomra elkepzelhetetlen ekkora hangeron egy atlagos szobaban).
A recseges minden esetben elojon , vagy csak filmeknel ? (nekem is van 1-2 divix filmem aminel recseg ,de az a forras hibaja nem a hangfale ) -
jetaudio valt be nekem legjobban zenere .
-
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
ne kötekeggyé

egy HM erosito nem zenere valo , mondhatni TILOS zenere HMet venni . na mostmar eleg legyen !
-
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Felreertetted (" Ha szinte csak zenére kellene, akkor vegyél inkább egy sztereó erősítőt meg két jó hangfalat mellé" )
Sztereo erositorol volt szo, hazimozi erositoben persze h van digit bemenet -
Bocs ,hogy ide irom ,de hatha erdekel valakit
Elado a mult nyaron vasarolt Z5500-am, garancia van meg ra., Szeged es kornyeken hazhozviszem. 60e FT az also hatar, alku nincs. Optikai kabet is adok. Kifogastalan allapotban. 56k ert odaadom ha eljossz erte hozzam , Hodmezovasarhelyre -
válasz
Turbolada II
üzenetére
akkor nincs mas otletem

mellesleg szerintem nem tolja el a hangkepet , vnem is ertem mire gondolsz igazabol
DE teny ,hogy mas lejatszokban nekem is keves a basszus , szinte elvezhetetlen...x-bassal viszont odabasz de rendesen. Ezert is hasznalok kizarolag jetaudiot -
válasz
Turbolada II
üzenetére
"Nektek 3 kocka hangerőnél van mély? Nálam alig van, pedig a Soundtouchon a mély 10 kockára van állítva és csak az ST-ről lehet vezérelni."
Ha zenere kell , probald ki a jetaudio -t , kapcsold be az x-bass -t benne.
3as kockan is szep kover basszust fogsz kapni -
-
-
válasz
djtooomi
üzenetére
csak nehogy ugy jarj mint en
Miota az eszemet tudom ,ha jon a vihar kihuzok minden elektromos keszuleket .
a mult nyaron viszont egy este nagyon belemerultem a jatekba.. jott a vihar ..mondtam magamba ,hogy jo most az 1x nem fogok felkelni a gep elol . folytatom, le van sz..rva a villamlas . Nos... 1x csak kurva nagy durranas ,majd lefordultam a szekrol .. hopp monitor elsotetul. Egy villam eltalalta az villanypoznat ami az utcankban van . es hat a tobbletenergia ugye szepen atfutott a halozaton, hiaba van nekem tulfeszvedos aljazatba kotve a gep.. szart se er egy ekkora tulfesz ellen )
kihuztam mindent .de mar gondolhatod ..keso volt.
Vihar utan megneztem mivan . proci ,alaplap . ram, VGA . hdd game over. egyedul a tapegyseg ( ez a legviccesebb.. ) es a monitor elte tul
TV es hazimozim is meghalt.
Es nem en vagyok az egyetlen akinek tonkrebaszta a villam a cuccait.Ezert javaslom neked es mindenki masnak is,hogy MINDIG huzz ki mindent ha jon a vihar ...eleg 1x elfelejteni tuti akkor fogod beszopni...
Es nem eleg csak lekapcsolni az elosztot..nem er semmit villam ellen . siman atut 5 centit is az a kurva nagy energia amivel egy villam okozta tulfesz megerkezik a konnektorod vegebe
( elosztoban meg kikapcsolt uzemmodban ennel joval kevesebb a tavolsag.. nem tudom sajnos jobban megfogalmazni ezert lerajzolom : kb igy ertem
bekapcsolt uzemmodnal a vezetek : -----------> , kikapcsolt : ------ I ---------->hosszu lett ez a hsz igy fel1 korul
na lepek is -
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
thx

-
kicsit puffan
De csak ma, tegnap amikor vettem meg nem vettem eszre
egyedul van erre az aramkorre dugva, de nem tulfeszvedos cucc. csak sima fali konnektor (földelt ofc)
Csak 1 tulfeszvedos elosztom van, de arra a PC van kotve, nem fogom melle dugni a logit is,.,,,
viszont ha megoldja a gondod a tulfeszvedo akkor veszek meg1et azon mar nem mulik -
az normalis ha bekapcsolaskor pukkan egyet a melynyomo ?
-
-
Na jelentem megjott nekem is a Z5500
Hat nehezen talalok szavakat
nagyon tetszik
Csak az az 1 bajom van hogy nem tudom lejatszani a dts-es zeneimet. kmplayer , vlcplayer , jetaudio ..egyik sem viszi.
Valaki tudna eben segiteni ?
(digitaliasn kotottem ossze a sztgeppel, optikai kabel ) -
Na jo, en nem ertek a hangkarikhoz ezt gyors leszogeznem, de ha a fizikabol indulok ki ; digitaslis jel feny formajban tovabbitodik optikai babel eseten , a feny jel meg se jobb se rossszabb nem lehet. Vagy jol kuldi el a kimenetre a jelet, vagy nem . Mas dolga nincs a hangkarinak . az erositoben levo fogadoegyseg beveszi es dekodolja. Innentol kezde SZERINTEM tok 8 hogy milyen forrasbol kapja meg az erosito a jelet, amig fel tudja dolgozni
off
-
válasz
csizzah
üzenetére
digitalis osszekottetesnel valoban teljesen mindegy ,hogy milyen hangkarid van ,hisz ugyis a logi dekodol olyankor
DE ! Ha peldaul jatekot szerenel 5.1ben hallgatni , azt nem tudod digitalissal megoldani, ahoz analog osszekottetes megy, es ide nem mind1 milyen a kari, ezert vesznek sokan draga karit
Egyebkent egy jo minosegu HD -s integralt hangal is szolhat szepen, de ez csak maganvelemeny
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
fel hangero folott nekem mar szabalyosan fajt a fulem tole ,egyebkent nem lesz tole baja, ha mondjuk 60-70%on hallgatod (szamomra elkepzelhetetlen ekkora hangeron egy atlagos szobaban).

)