Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Hát ln lecseréltem a satokat ..... magas hang továbbra sincs.
-
kisninja
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Az kiba sok
mondjuk gyanús volt, hogy off ban is melegszik. Amúgy hogy mérted ? külső tápról hajtottad ? vagy csak konnektoros fogy mérő ? -
kisninja
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Mennyi ?
-
kisninja
őstag
Sziasztok mi lehet a gond ?
Nagyon ritkán tudom használni a cuccom most tudtam volna picit zenét hallgatni erre kikapcsolt...
Jelenleg nem lehet bekapcsolni benyomom felvillan majd stad-by és ez van folyamatosan. Néha kifagy ekkor nem reagál semmire. Tipp mi ment tönkre a podban ?
Kondikra gyanakszom. -
kisninja
őstag
Optikán bármilyen szar kábel jó ugyanis digitálisan megy a jel és fény útján amit nem nagyon zavar meg semmi. Zenére meg jobb az analóg minőségi kábellel jó hangkarival mert a z 5500 dac (digitális analóg átalakító) gyengécske.
-
kisninja
őstag
W helyett főleg az érzékenységet nézzétek.
Azért nem hiszem, hogy 12w-os lenne a gyári benne, eléggé sok leégés lett volna. -
kisninja
őstag
Nem tudom nekem pl a logi hangja úgy tetszik ahogy van.
-
kisninja
őstag
Valaki nem tud gyári mélyet eladót lehet doboz is de főleg a mélynyomó érdekelne.
-
kisninja
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Akkor szerintem annak nincs semmi baja.
-
kisninja
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Arra de azok nem nagyon púposodnak.
-
kisninja
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Nem vettél szart az a búgás azért van mert az erősítő része megy folyamatosan csak némítva van. Mint sok erősítőnek van némi alapzaja. Ezt okozhatja a táp puffer kondijának elöregedése. Szerintem mindenkinek búg sustorog kicsit, csak oda kéne tenni a füleket és hallanák.
-
kisninja
őstag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Próbáld ki digitális bemenetet is búg e ?
-
kisninja
őstag
válasz
vargapdavid
üzenetére
Talán kivannak száradva a kondik..... Más feszt kap és megfagy....
-
kisninja
őstag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Jó tudom de nekem a gyári nagyon tetszett viszont adatokat nem találok róla dB stb..... így valami hasonlót szeretnék. Vagy kicsit jobban érzékenyebbet.
-
kisninja
őstag
Sziasztok milyen mély sugárzót érdemes venni a rendszerbe a gyári nincs meg....
-
kisninja
őstag
Hi all szeretett logimmal nem tudom mi lehet. optikán van rákötve a laptopra ma 2x eljátszotta hogy kiírja a detecting et majd kikapcsol. Volt már valakinek ilyen gondja és mi okozza ?
-
kisninja
őstag
válasz
EyEsOnU
üzenetére
Néha néha nekem is hülyül de főleg a tv-el volt ilyen.... Nem szólt szólt de kirta, hogy nincs jel ... kicsit aggódtam de de jó mostanság.
Páran mondják hogy nem szól többet mint 75w khm hát vagy nem hallotta szólni vagy drágája... én 30k ért vettem csak meg kellet javítani a kijelzőjét.
-
kisninja
őstag
Elvileg rákötheted viszont, gyakorlatilag viszont kisebb a z5500 ellenállása 8ohm. Ha nem hajtod a cuccot akkor elviseli de oda kell figyelni jobban megterheli az erősítő részét.
Teljesítményben a kettő elvileg ugyanott van.losi73
El kéne vinni egy műszerészhez sajnos az ár nagyon változó először kérj árajánlatot, de bármi gondja lehet szegénynek lehet kis hiba is. -
kisninja
őstag
Nemrég vettem egy z 5500 et itt a ph-n volt rossz kijelzővilágítással vettem bele ledet hát piszkosul megszenvedtem de kicseréltem az a 6db ledet. Sajnos a forrasztóm vége 10 akkora mint a led... de megoldottam
nagyon fain cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk gyanús volt, hogy off ban is melegszik. Amúgy hogy mérted ? külső tápról hajtottad ? vagy csak konnektoros fogy mérő ?

annyira kék hogy este olvashatatlan