Új hozzászólás Aktív témák
-
feketeibiza
tag
-
feketeibiza
tag
válasz
tajcsi
üzenetére
jbl scs178 csak a mély aktív,ami közel sem tud annyit mint a Z5500 mélye.. szóval hogy hallgathasd házimozi erőlködőt is kell venned..
Én személy szerint Z5500 plusz egy onkyo erősítővel meghajtott pár frontot használok a logi frontok hangjának feltöltésére
mivel a Z Podját simán viheted tovább egy Jack 3,5mm el tovább bármien erősítőre.. -
feketeibiza
tag
válasz
Henker2
üzenetére
A Z5500 erösítöje a satokra nem ad szinte még közép tartomány aljából is keveset a hangszórókra,hiába raksz másmien hangszórót bele attól még semmivel sem fog lejjebb menni a hangszínt.. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a kábel vastagság nem fog dobni semmit,hisz a mélyebb tartományoknál van szükség vastagabb kábelre..
-
feketeibiza
tag
Meg azért kicsit szerintem félő,hogy az amúgy is ingatag Logi erölködője tutira lefedi az 5x nagyobb teljesítményre képes sat hangszórókat?
mert még a gyáriakat se veri sz@rrá..
Amugy meg X2 ben egész szép,és erős hangokat lehet kicsavarni a gyáriakból egy jó hangkártyával ha rátoljuk a sorrunndra egy kis erőt
De persze engem is mint írtam érdekelne a dolog hogy mi fán terem az alma..
-
feketeibiza
tag
válasz
tajcsi
üzenetére
az nem is fog stereo jelről szólni.. ez így is csak egy "ál stereo" vagy quad stereo ki hogy akarja... de viszont lényeges hogy tudod álltani a sorrund hangerejét,így már nekem nem is annyira kevés a közép magas tartomány mint ha lehalkítod csontra a sorrundot..
meg ugyebár stereo jelről nem állítható a frontok hangereje (így sem) de a sorrundra rá lehet csavarni

-
feketeibiza
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát ha nem kötöm össze a hátulján a 6ch-hoz a 3,5mm jack ot,akkor nekem se hogysem szólal meg x2 be a sorrund... (Stereo jelről beszélünk,pl jelen esetben laptopról)
-
feketeibiza
tag
Stereo X2 ben ne is annyira kevesek a satok
1 hónap alatt csak rájöttem hogy s mint lehet a Sorrundokat külön vezérelni Stereo jelről 
-
feketeibiza
tag
válasz
tajcsi
üzenetére
Hát nekem volt Wharfedale 40 cm es mélyel szerelt kicsike ládám egy húszon négyzetméteren,és én még azt is keveselltem

most azon gondolkodom,hogy szerzek még 1 Z5500 mélyet,hogy megbékéljek,és van egy onkyo TXDS575 elfekvőbe,arra 1 pár front (Warfedale valdus 400) és már boldog is lennék
egy kis élőerősítéssel pontosítom hogy ne 2 podot és külön az erölküdöt keljen vezérelgetni..
Nincs baj a Z5500 al,de a satelitek nekem kevesek.. kellene még egy kis szebb magas,és mély közép az átütéshez. -
feketeibiza
tag
válasz
Papa18
üzenetére
Egyet értek én is vele,bár szerintem nem szól rosszul.. öcsémnek a szobájában az teljesít!
oda adtam neki a Fiio F10 et és egész kellemes a hangja egy külső karival lapiról!
Nem értem hogy hozakodhattak elő egy ilyen méllyel a Z5500 után..Elég nagy volt a kereslet a Z5500 ra,inkább építenének egy nagyobbat
nem sokkal de egy hasonló rendszer 30 as méllyel és komolyabb satelitekkel.. vezérlő maradhat,ne gógyisodjon el mint a 906 ééé -
feketeibiza
tag
válasz
TiposTibi
üzenetére
Ha javasolhatok én is (bár nem sokat láttam élőben) de a visszajelzések szerint is,jobb a fehér led,mert mindig látható szépen az összes karakter.. kékkel vigyázni kell,nehogy túl erősen világítson,mert akkor nem látszik rendesen a kijelző karakterei..
persze az okosabbak már tudják hogy mien fényerejű kék led megy rendesen
-
feketeibiza
tag
Utólag is B
:É
a z5500 totyikban 
-
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra
üzenetére
Holnap elutazom,de jövőre tuti feldobok pár képet róla neked he gondolod!

-
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra
üzenetére
Hát ebben a kondik cserélve voltak,méghozzá profi módon (Denon) kondikra,komoly alátámasztással!
A hibám (búgás) meg orvosolva lett egy 230V tápkábel cserével
mostmár újra hangtalan a kicsike,én meg bóódog vagyok így most a 9 éves kakimmal
ha csak a felét teljesíti nálam,akkor már boldog leszek 
Valaki esetleg tudja hogy a kijelzőm (fóhehér) de én szerintem ez is gyárilag kék volt? mert ilyet nem látok sehol neten..
-
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra
üzenetére
Na nemsokára szétborítom,hátha látszik valami külsérelmi nyom,meg persze hogy mien kondik is dolgoznak benne..
Köszi az infót,mostmár vannak gondolataim
Ha ráveszem magam egy kis "tuningra" akkor képeket is hozok hogy mi ujság

Háttérvilágítás nálam hófehér,azt lehet tudni hogy változgattak e rajta évenként vagy ez már akkor egy cserélt dolog? láttam zöldet,kéket mindenfélét,de fehéret nem..
-
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra
üzenetére
Hát ennek tényleg minimális a búgása,szinte észre sem veszed

Kondikra ránézek hátha már cserélve voltak vagy látszik rajta az elhasználat nyoma.. -
feketeibiza
tag
válasz
Ursache
üzenetére
Hát aki tényleg ért hozzá az rávágja mi van
Figyelek majd én is ide hátha lessz valami használható ötlet 
2 Z vel még jó hogy nyugodtan alszól
Én most váltottam úgymond csalódás mentesen egy "kompakt" cuccra!Z906 van ismerősömek,szerintem azzal sincs baj,de szerintem a mély dinamikálya nem jön át annyira mint a z5500 nél..
-
feketeibiza
tag
válasz
Papa18
üzenetére
Nekem ez uj,soha nem volt ilyenem.. Mivel karcmentes,dobozos,és hibátlanul szólt,ezért megvettem mint laikus!
Minden nap tanul valamit az ember,bár szerintem megtartom mert azon a minimális búgáson kívül probléma nincs vele,megvagyok elégedve eddig.. lehet összerakok valami olcsóbb zavar szűrőt a táp elé, és letesztelem,mert jobb ötletem nincs,és nem is jutottam itt se elöbbre ötletek gyanánt,csak kapom hogy mien szart vetem
-
feketeibiza
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Dísznek
láttam már azért szebbeket is 
-
feketeibiza
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
jogos de csak nem 10 évre tervezték ezeket

-
feketeibiza
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Ezek ennyire nem megbízhatóak? pedig én megakartam tartani
A mélyet nem is használta,panelban levolt csvarva 0-ra,és már rég óta dobozában volt szerintem is mert a ragasztó szalagon is látszott amivel le volt ragasztva 
Megtaláltam így már én is,akkor ugy néz ki valaha az övé volt

-
feketeibiza
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Pár napja egy magánszemélytől,aki már rég óta nem használta (azt mondta) én szedtem ki a gyári dobozából,összes papírja (számla nincs) de minden más megvan,doboza és minden tartozéka..
kifogástalanul szól és müködik,de nemrég elkezdett búgni halkan ha a tápot felkpcsolom rajta. -
feketeibiza
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
Mindegyikre ez van írva hogy 111863-0436R

Most nézem a Back R az 115126-0444R
-
feketeibiza
tag
válasz
Darko_addict
üzenetére
0436R lenne?
Nemvolt még ilyen cuccom,nagyon kellemesen szól,bár kevés szerintem a közép-magas tartomány..
Ami most idegel hogy ilyen szar lenne ezeknek a tápja hogy ennyire érékeny

Szerintem csak egy zavarszűrő kellene a tápcsatihoz és megoldaná a dolgot,de elötte jó lenne valami hozzáértőbb véleményét meghalgatni

-
feketeibiza
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hol tlálom meg?
-
feketeibiza
tag
huu boltba nem is olcsók a zavar szűrök 5 e töl..
valami olcsóbb megoldás valaki? -
feketeibiza
tag
Üdvözlet!
Vettem egy Z5500 at direkt figyeltem rá hogy ne a búgós szériát kapjam,de pár nap elteltáel ez is elkezdett búgni alaphelyzetben

valaki tudna egy jó megoldást?
Gondolom a Táp nincs jól földelve,és átengedi az egyenáramnál az interferenciát így zavart hoz az erősítőbe.
szétkapnám hogy ránézzek,de ha megoldaná egy fali konnektor zajszürö is a problémát,akkor nem szedném szét..
valaki vélemény,vagy tanács?
esetleg kapcsolási rajz hogy mi a bibi?előre is köszönet!
-
feketeibiza
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Rengeteg a hozzászólás,és olvasgattam csak nemtaláltam!
olvasgatok tovább hamár csak ennyi a hozzászólás.
köszi a segitséget!

-
feketeibiza
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
jól hangzik...
meggyőzöen szól ez a cucc...
mennyire helyérzékeny a sub?
és a kijlző romlás az egy tipus hiba ezeknél?
-
feketeibiza
tag
válasz
feketeibiza
üzenetére
hopp

oké
én ugyis eleve z 5500 asra vagyok ráizgulva, kiváncsi lennék a teljesitményfelvételre..
-
feketeibiza
tag
válasz
feketeibiza
üzenetére
megér annyit?
vagy már használtan olcsóbban is összelehet szedni már eggy ilyet?
-
feketeibiza
tag
válasz
feketeibiza
üzenetére
Meg mégegy kérdés!
Z906 vagy z5500 ???
vélemény?
kinéztem 65 pénzért egy uj z906 ost!
zenével is jól szól?

-
feketeibiza
tag
Mekkore ennek a masinának az áram felvtele?

-
feketeibiza
tag
válasz
feketeibiza
üzenetére
eggyik ismerösömnek van egy ilyen z5500-a és a kijelzős rész elhal neki már a másidik!
lehet ez valami tipus hiba?vagy csak ő ennyire szerencsétlen?

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mivel a Z Podját simán viheted tovább egy Jack 3,5mm el tovább bármien erősítőre..