Új hozzászólás Aktív témák
-
Maccesz
csendes tag
Na, egy kicsit böngésztem a neten 8ohm-os megfelelő érzékenységű, méretű hangszórók után, de mondanom sem kell elég gyér a kínálat! Ez is 3,3 inch, ami szerintem még nagy a logi szatelit dobozba! De ár tekintetében egész jó!

Ki kéne próbálni bele lehetne -e préselni!
Másnak van valami jobb ötlete? -
Maccesz
csendes tag
-
Maccesz
csendes tag
válasz
Brain75
üzenetére
Mindennek annyi az ára amennyit fizetnek érte! :-)
Egyébként ha utána néz valaki, ebay-től kezdve bárhol, átlag 7k jó magyar pénzért szinte már ajándéknak számít!
És akkor szállítási költséget bele sem számoltam!
Arról nem is beszélve, hogy a benne lévő Tang Band hangszóró szintén 13k-ba kerül külön! (MO-on) (külföldről szállítva talán kijön 10k-ra). -
Maccesz
csendes tag
6 ohm-os hattersugarzokkkal érdemes próbálkozni? Vagy szigorúan tartsam magam a 8ohm-hoz? Ha nincs egészen 62Watt egy hangszóró amit rá szeretnék kötni a z5500ra, azt még megbirja a rendszer? (pl. 50e wattra gondolok minimum)
-
Maccesz
csendes tag
Újra felteszem a kérdést:
Z-5500 CENTER sugárzója van -e valakinek? Vagy működésképtelen centerje, mert akkor annak a dobozát megvenném!

Esetleg ha van működésképtelen egyéb Z-5500 tartozék azt is szívesen fogadom!
-
Maccesz
csendes tag
-
Maccesz
csendes tag
Huh, de nagy a csönd!
Vagy még senki nem használt banán dugót a z-5500hoz?
Egyálalán lehet, vagy sem? -
Maccesz
csendes tag
Ezekből a banándugókból melyik volna jó a Z-5500-hoz?
Érdemes ilyenre beruházni amúgy? 
-
Maccesz
csendes tag
http://www.gumtree.com/p/home-cinema/5-pioneer-cinema-surround-sound-speakers-in-mint-condition-s-cr50-s-f50/1090835295
Egy ilyen hangfal szettel vajon hogy menne a z-5500?

-
Maccesz
csendes tag
válasz
davidsone
üzenetére
Na találtam ilyen gombot méretre stimmel sok, és nem is. drágák de a baj, hogy a z-5500 szabályozójába van mélyesztve a pöcök amire a gombot rá lehetne tenni, illeszteni! A neten talált gombokból pedig egyik sem illeszkedik erre a. melyesztett megoldásra! Van ennek vmi speciális neve, nem tudja vki?

-
Maccesz
csendes tag
válasz
davidsone
üzenetére
Nos, az említett kollégával már beszéltem....az egészet úgy 15k-ért csinálná meg! Csak gondoltam, hátha van valami "szeméttelep", ahonnan lehet kukázni óccóé pár alkatrészt ehhez a hangfalhoz: Ebay, gyüjtögetős ember, stb.!

Amúgy meg tudná nekem valaki mondani, hogy a kontroller ezüst színű gombja mekkora (átmérő, magasság, stb.)? hátha tudok találni olyat e-bayen méret alapján!

-
Maccesz
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem egy Z-5500-ra! Viszont vannak hibái!
Olvasgattam a fórumot, keresgéltem is, stb. de nem láttam sehol említve azt, hogy hol lehet eme becses portékához alkatrészeket beszerezni!A következőkre lenne szükségem:
-kontroller hangerő szabályozó gomb
-gyors csatlakozó az egyik szatellit hangszóróra (a gyáriról a piros klipszet azt letörte az előző tulaj)
-center talp, vagy egy egész center hangszóró, vagy center hangszóró "doboza"Esetleg tud valaki E-bay linket, vagy más boltot, vagy alternatívákat mondani, hogy mivel lehet helyettesíteni a fent említett dolgokat?
Üdv. Macc
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másnak van valami jobb ötlete?
Van aki ezzel nem akar bíbelődni és inkább vesz egy eredetit! 

Azt hittem megcsap a guta... 
Egyálalán lehet, vagy sem?

Nem beszélek valami jól svédül, nameg árat sem látok sehol...