Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Na akkor autóval megyünk, csak Józsitól el kell kérni a Logit! Aztán egyeztetünk helyet, meg időpontot.
Örülök neki!
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nehhe! Beszarok! Nekem is akkor van, mint Neked! Isten éltessen minket!
Ha igaz, szombaton megyek felétek. Otthon leszel esetleg? Vinnék egy fél szettet, megejthetnénk azt a régen "áhított" testzet.
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Halihó!
Rég jártam erre, mostanában vagy a szabadban vagyok, vagy mozizok
Kurvajó kis rendszer lett, minden havernak csorog a nyála... 
Szóval! Persze, a jóbarátnak megvan még, hétvégeken össze tudjuk hangolni, hogy egyszer mindenki ráérjen! Nekem elcserélhetőek a műszakjaim, Jóbartát viszont leginkább vasárnap ráérős. Ehhez kéne igazodnunk!

-
Játékos
addikt
Váltsunk témát: itt a mozim!
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére

Nem vagyok drukker!
Písz! 
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Miskolc tulajdonnév! Egyébként nem vall túl nívós intellektusra olyan dologról nyilatkozni-pláne negatív dolgot-, amiről nem nagyon van fogalmad, csak mások elmondásából...

-
Játékos
addikt
válasz
üzenetére
ATYAÚRISTEN!
Értem én, hogy április 1 van, de most ilyennel ne viccelj! Ez most komoly, vagy ökörség? Amennyiben komoly, abban az esetben tanusíthatom, hogy bizony forró volt nekem is. Még a Logiékhoz leadott hiba hivatkozási száma is megvan.

Salvador20
akkor a routert külön kell bedugni oda, amit nem kapcsolsz ki.
Értem én, hogy csak néhány száz Forint, illetve pár Watt, de gondoljatok bele, mennyien vagyunk a Földön! Azok már gigawattok!
-
Játékos
addikt
válasz
üzenetére
"A stand-by fogyasztás így évente 20-30 ezer forinttal növeli a háztartások villanyszámláját."
Lefelejtette a végéről azt az egy szót, hogy utcánént!
Mondjuk sok kicsi sokra megy (globálisan gondolom) így én kikapcsolm az elosztót, tehát áramtalanítom, ami nem kel éjszaka.
Még az EPU6 is megy a gépemen! 
-
Játékos
addikt
Parancsolj.
De az első HSZ-ban is van egy link.
Sub-S
nekem a Logi ügyfélszolgálat mondta, hogy a bolttal kell intéznem a dolgot... -
Játékos
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Nájsz!
Az hanyas HK? Látom, Te is rajta hagytad a fóliát!
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Akkor egy véleményen vvagyunk, csak Te rövidebben fogalmaztál.
Attól függetlenül, hogy az én Logim odavan, az összehasonlítást még megejthetjük egyszer, mert van a közelemben... -
Játékos
addikt
Ne butáskodj már! De tényleg ne! Egyrészt nem voltál velem még sokat, így halvány fogalmad sincs, hogy én mit hallgattam, illetve mit nem.
Nem is ez a lényeg, hanem a HSZ második fele. Ne mondd már nekem, hogy Te meghallod a Login, hogy a forrás, amit hallgatsz, éppen 48, vagy 96 KHz?!!??!?!? Persze úgy, hogy nem látod, illetve ugyanarról a zenéről van szó! Pláne, hogy amik netszerte fellelhetők, azokat otthon buherálta, meg effektezte, meg mélyhangkiemelte valaki egy DTS készítő progival. 
Mindezek mellett szerintem félre is értetted a hozzászólásomat, mert én azt írtam, hogy én is szeretem ezeket hallgatni, illetve TALÁN elég ezekhez sok esetben a Logi, bár komolyzenéhez nem. Pontosabban nem mindenkinek. Ha Neked igen, akkor szerencsésnek mondhatod magad!
Béke!
-
Játékos
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Most méé'? Örülünk a szerencséjének! Legközelebb nekünk lesz.
Csak mi van, ha beszarik neki? És akkor már megint 90k lesz ott, ahol vette? Akkor lehúznak róla 40k-t, mi?!
Úgy is kelleni fog majd? -
Játékos
addikt
válasz
üzenetére
Nem tudom... Én még 5.1 PCM-et nem hallottam sose! De mivel ez a Z-5500 topik, itt kijelenthetjük, hogy nincs hallható különbség a kettő között. Egy átlagos (48/24) DTS ki is meríti a kis cucc minőségét. Ettől függetlenül én is szerettem hallgatni rajta azt a néhány 96/24 bites zenét!
Ha nem komolyzenéről van szó, akkor szerintem elég is lehet! Szerintem!

-
Játékos
addikt
válasz
szimcsi
üzenetére
Nemáá! Megölnél egy DTS lemezt?? Baszky! Egy DVD 100Ft. Írd ki rá, oszt annyi. Vagy vegyél egy vincsit. Szaré'-hugyé' van...
Illetve ha mindenképpen azt a csodás mp3 minőséget szeretnéd, akkor le is töltheted mp3-ban.
Egyébként ha nagyon erőltetem az agyam, akkor fel tudok kutatni az emlékeim között multichanel mp3-at (de lehet, hogy WMA-ra gondolok.)

-
Játékos
addikt
Leginkább arra vonatkozik, hogy "bármiből" DTS hangot "csinál", még mp3-ból is.
Pontosan.
Csak minek???

s7ry
kapcsolgathattam én össze-vissza az effect gombot, sehogyse jött össze a DTS
összevissza sose jó! Másrészt meg DTS Connnect képessége valóban nincs. Tehát DTS csak akkor jön ki belőle, ha az is megy bele!

-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Meg tudnád mondani, hogy minek neked DD Live, illetve DTS Connect? Mire tudod használni? Mi az előnye annak, hogy a kari az 5.1-es analóg jelet digitálissá alakítja, majd azt a dekóder/erősítő visszaalakítja a kábel másik végén analóggá?
Egyetlen előnye van: egy kábel elég (optikai, vagy coax) Ezen kívül semmi értelmét nem látom...
Másrészt a boltos vagy félanalfabéta, vagy le fognak rólad húzni pár ezret, mert miután kipróbálják a karit, az biza' működni fog (legalábbis amit a specifikációja előír neki), és így téged fog terhelni a "bevizsgálási díj".
Béke! -
Játékos
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Az e35-ös az JBL?
És mivel hajtod őket?
A mélyre még annyit, hogy erőben, "ablakrengetésben" jobb volt a Logi. Viszont ennek teltebb, lágyabb, mélyebb a basszusa. Leírtam, hogy lágyabb, de mégis precízebb, akkor durran, mikor kell, nemúgy, mint a Z, hogy zúg-búg, akár kell, akár nem...
Az a rendszer erre épül. Nagy bivaly sub, ami a kategóriában nem sok kihívót talál, és ez sokaknak tetszik. (Hozzáteszem, hogy nekem is tetszett.)

szaszapi
szerintem a hasonlóság leginkább a külalakra vonatkozik.
Legalábbis remélem. 
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e Nektek az új rendszeremről alkotott véleményemet/tapasztalataimat. Most ez fog következni -döntésem értelmében-, tehát, akit nem érdekel, az ne olvassa el...
Valószínűleg emlékeztek, hogy bedöglött a Logim, amit addig szerettem, megelégedve használtam. Elsősorban a kis méret, és az ahhoz képest nagy erő miatt. Annak ellenére, hogy bedöglött, és megingott bennem is a bizalom e termék iránt, továbbra is azt mondom, hogy annyi pénzért nem lehet olyan jó cuccot venni! (Persze, ha nem döglik be!!!)
Mindegy. Meghalt, és azt mondták a Cellcomban, hogy nem cserélik, hanem visszakapom az árát.
Ez nem túl korrekt, mert le akartak húzni az akkori (64k), és a mostani ár (kb.80k) különbözetével...
Így keresgélni kezdtem, és az árat, illetve kis méretet szem előtt tartva ráleltem egy párosra: Harman Kardon AVR 132+JBL SCS 178.
Röviden összegezve: kb. annyival jobb a Logitól, amennyivel drágább. Arra a kérdésre, hogy melyik "erősebb", az a válasz, hogy a Logi!
Bikább a mélynyomója!
Persze nem meglepő, mert az 10"-os, a JBL meg 8. DE! A JBL-nek minden hangfalából jön valamennyi mély is, mivel ugye 2 utas dobozai vannak. Én sokat hallgatok zenét, és arra valljuk be, messze nem optimális a Logi. Biztosan van, aki nem "szereti", illetve nem "élvezi" a zenét, hanem csak hallgatja, az tuti le fog hurrogni, mert neki tényleg jobb a Z-5500.
Üvölt, mint a barom, és magas hangerőn se torzít jelentősen.
Viszont mondjátok meg őszintén: mennyi filmet néztetek végig mondjuk fél hangerőn?
Maxon meg se kérdem.
Tehát végül nem bántam meg a váltást, mert NEKEM, az én ízlésemnek jobban megfelel. Külalakra is, meg hangzásra is. Nincs olyan meglepő ereje, de nincs is rá semmi szükség!
Ha kérdésetek van, válaszolok rá szívesen!
Béke!

-
Játékos
addikt
Én válaszoltam a kérdésre, hogy mire használható, azt meg mondja meg, aki használja!
Komolyra fordítva meg nem mindenki használja PC-vel, ahol egy kimeneten az égvilágon mindent lehet hallgatni.
Dughacc rá videjót, CD-t, meg egy tetszőleges harmadik eszközt, oszt ki is fújt...
-
Játékos
addikt
Nem egészen jó a válasz! Vagy 6ch direkt, vagy pedig 3 cb. külöünálló sztereo jelet tudsz neki adni!
laolaj írta:
az a Direkt 6Ch ha jól fogalmazok akkor az olyan funkció ami az ST által effekt mentes és csak azt a jelet kapja és küldi tovább amit a 5.1es hangkari kelt.. magyarul ha az kidolgozza az 5.1et akkor az lesz ..Miért? Ha digitális jelet adsz neki, azt "effektezi" a ST?
Elárulom:
Béke! -
Játékos
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Amúgy akkor abban egyetértesz, hogy érdemesebb egy kifogástalan használtat 50-60 között mint egy zsákbamacskát 85ért?

-
Játékos
addikt
válasz
SlaveDealer
üzenetére
Tenni kell egyet a szoba közepére is!
Vagy "játszani" kell a sub elhelyezésével. Máramennyit enged persze...
-
Játékos
addikt
Fejlemény: beszéltem megint Cellcomékkal, felvilágosítottam őket, hogy egyébként olyan nincs, hogy visszaadják a pénzem, mert drágább lett az Euro. De mindegy, ne féljenek, nem akarom ezzel támadni őket, mert úgyis meg akarok szabadulni tőle mostmár. A srác mondta, hogy az elmúlt héten 3 db. Z-5500 érkezett hozzájuk garis cserére!
Erről ennyit. Várom a hétvégét, hogy milyen lesz az új cuccom!
-
Játékos
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
5.1 füles?
Akkor inkább néma legyen! Még ha jó minőségű fülest is lehetne kapni, akkor is. Osszak ki mindenkinek egyet??? 
zolynet
nekem is kinyílt!
De mint mondtam, mostmár örülök, hogy így alakult, mert lecserélem a francba! JBL hangfal lesz, meg HK, vagy Denon erősítő. 85k-ból megvan. Nem hiszem el, hogy jobb a Z-5500 tőle, pláne, hogy beszarik kettőből egy... 
szerk.:nem csak mondtam, olvass vissza a fórumban, hogy mennyien panaszkodtak! Volt, akinek nem is egy halt meg! És egyre inkább! Írtam már, hogy nekem a legjobb barátomnak is 5500-as van, és vagy 3 éves, kifogástalan állapotban van!
-
Játékos
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Na ne szivass!
Nyílván szeretnék rajta mozizni is, meg játszani is. Evidens, hogy kompromisszumra kényszerülök, illetve mindenki, aki mozizni, és zenélni akar. Ezzel tisztában vagyok!
De! ALogi Z-5500 már önmagában is egy nagy kompromisszum!
Bár még most is vallom, hogy ANNYIÉRT nem lelni jobbat!
-
Játékos
addikt
Véleményeket kérnék:
JBL SCS 178 megüti a Z-5500 szintjét? Van egy szett használtan 45k-ért. Ehhez gondoltam valami HK erősítőt. Esetleg Onkyo, vagy Denon?????

-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Képzeljétek, mi történt! Egy hónapja megfingott a Z-5500-am. Hívtam a Logitech ügyfélszolgálatot, azt mondták, egyértelmű, ki lesz cserélve, de az eladó szerv intézi. OK. Eltelt egy hónap, tegnap kitalálta az eladó szerv (Cellcom), hogy ja, igen, minden rendben, visszakapom az árát!
Kérdeztem a csákótól, hogy ezt hogy hoztátok össze, ki találta ki mindezt? Aszongya: beszerzési problémák miat!
Aha! Én meg hülye vagyok...mondom pont itt van a honlapotok előttem, lehet rendelni halomra, semmiféle beszerzési problémáról nem írtok. Kérdeztem, hogy az a baj, hogy közben 15k-val drágábban adjátok? Hááát...öööö. a deviza árfolyamok...de ha kifizetem az akkori, és az aktuális ár különbözetét, akkor kaphatok egy újat.
Rögtön nincs beszerzési probléma...
Na itt fejezd be testvérem, add a főnököt. Mindez fél ötkor volt, a főnök már nem elérhető, de ma addig keresem, ameddig el nem érem.
Mit szóltok a korrekt hozzáálláshoz?
Lehet, hogy ez egy "égi jel" arra, hogy lecseréljem a Logit valami normális cuccra? Kipótolom az akkori árat, oszt veszek valami összeválogatott házimozit...
-
Játékos
addikt
Még csak most vitték el a csomagot. Illetve délben. Kíváncsi vagyok, meddi kell várnom a másikra...
-
Játékos
addikt
Én is voltam egynéhány trance-party-n, de semmi pénzért nem rontanám el alkohollal!

-
Játékos
addikt
Igen-igen!
Osztálytársam, Krisztián egy kicsit feszült volt a szalagavatói műsor miatt, majd a pályaudvaron beszaladtunk egy talponállóba, és a következő kéréssel fordult a pultos felé:
-"Kétszer két vodkát léci!"
Pultos bámul, gyorsan fejszámol, "kétszer kettő, az 4 feles, nem?!"
-_Áááá, kétszer két decit. Vizespohárba! Kicsit feszült vagyok!
Ott helyben ledobta az egyiket, majd néhány perc beszélgetés után a másikat is...
Barom... -
Játékos
addikt
válasz
lolman99
üzenetére
Igazad van, kipróbáltam én is. Érdekes! A sima gombokkal vezérel mindent, de a mediavzérlőkkel nem, csak akkor, ha a KMPlayer ablaka aktív.
Én eddig ezt nem próbáltam, mert távirányítom! Úgy a legkényelmesebb!
Viszont a Media Player az veszi a médiavezérlők utasítását minden gond nélkül!
Nincs a billentyűzetednek valami drivere, ami megkülönbözteti a médiagombokat?
-
Játékos
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
ezen jót nevettem! De esküszöm, lefényképezem! Sőt! Videot csinálok róla!
-
Játékos
addikt
Én befosok rajtatok!
Meg szoktátok kutyulni kiskanállal? Tökéletesen eloldódik hideg tejben is! Van itthon 4 gyerek, tehát naponta elfogy vagy egy lityi belőle, tudom, miről beszélek!
Laolaj! Neked se oldódik hideg tejben? -
Játékos
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
He pucuka!
Az olvasás nem megy, vagy még nem láttál NESQUICK kakaót tejbe szórva??
-
Játékos
addikt
Miről beszéltek? A Nesquik kakaó simán oldódik hideg tejben! Márpedig arról volt szó! Megint nem figyeltek!
-
Játékos
addikt
Gyárekök, gyárekök!
Nem szép, amit csináltok Ti itten! Most már tényleg olyan mérgesek vagytok egymásra, hogy nem látjátok, ha a másiknak (is) igaza van...

Összegezzük:
-ennyi pénzért nehéz ilyen jó cuccot taláni (vagy lehetetlen).
-amire tervezték (PC-s házimozo), arra megfelel,
-sztereó zenéhez tényleg jobb egy sztereó cucc, viszont tényleg léteznek már 5.6-es DTS zenék, amik elég jók,
-biztosan van ettől nagyságrendekkel jobb rendszer, de legalább annyi nagyságrenddel drágábban.Egyébként be van dobozolva az enyém is, mert holnap, vagy holnapután jön érte a futár bácsi, majd nem sokkal azután hozza az újhat.

És a legfontosabb: Balika popcornos szmájlija beszarás volt! Percekig kacagtam!

-
Játékos
addikt
válasz
üzenetére
Én nem is számítok rá! Igazából most jutott eszembe ennek a lehetősége, ahogy mondtad...
Jól megkérdem tőlük!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérdeztem, hogy nem elég elvinni a ST-ot? Mivel a Logiteches srác is aszonta, hogy egyértelműen az fingott ki. A Cellcomos gyerek viszont azt mondta, mindent csomagoljak be, mert úgyis cserélik 1:1-ben. Ebből kiindulva lehet, hogy hozzák egyből, ezt meg viszik...
-
Játékos
addikt
Logitech ügyfélszolgálat irányított a Cellcomhoz, mondván, hogy tuti csere, de az eladónak kell intéznie.
Cellcom meg mondta: csomagoljad befele fiam, osz majd küldünk érte egy bácsit kocsival...
Kb. 2 hét!
Turbolada:
köszi a felajánlást, de az egész cuccot kell küldenem, így nincs értelme annak, hogy elküldd a ST-ot.

-
Játékos
addikt
FH-707R a pontos típusa. Nem túl elterjedt, igazából nem is láttam az enyémen kívül máshol...
Az pedig, hogy Te min szeretsz zenét hallgatni, gyakorlatilag semmit se jelent!
Nyílván a legmélyebb hangokban erősebb a Logi, de a zenehallatáshoz az édeskevés!
A Sony egy háromutas rendszer, sokkal szebb magas, és élvezhetőbb középtartománnyal! Egyszerűen részletesebb, és NEM FÁRASZTÓ vele a zenehallgatás!
Mindezek ellenére alig várom, hogy kicseréljék a ST-ot, és rögtön pakolom vissza a Logit!
Nyílván filmek/játékok esetén jobb, mint a sztereo.
-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Komolyan mondom, minden túlzás nélkül: ilyenkor érzem, jó élni! Amikor másokban is látok jószándékot, önzetlen segíteni akarást!
A hétfőmet azzal kezdem, hogy hívom Logiékat, és annak fényében, hogy mit ígérnek, megkereslek priviben!
Mert, ha aszongyák, hogy néhány nap, akkor ne gadagítsuk a postát.
Egyébként visszatettem addig a régi Sony hifit, és ki kell jelentenem, hogy zenehallgatásra egyértelműen jobb! Persze hiányzik a térhatás, mert a Login úgy hallgattam, de sztereoben simán gyalázza a Sony! Pedig nem egy highend hi-fi...
Mégegy nagy
a felajánlásért! -
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ez most egy nagylelekű felajánlás addig, amig kicserélik nekem?

-
Játékos
addikt
Na megbassza az anyját a Logitech!

Ja! Sziasztok!
Úgy néz ki, kifingott a ST-om!
Standby-ban is tök meleg, és ha bekapcsolom, akkor csak "Detecting..." és ennyi. Semmire nem reagál! Se áramtalanításra, se resetre, se digitális, se anajóg kábelek huzigálására...
Nem tudom, holnap van-e Logi üyfélszolgálat, de sajna szükségem lesz rájuk.
Esetleg, ha bárkinek van mentőötlete, akkor szóljon bátran.
Az első mondatért bocs, de már nem törlöm ki, csak hogy lássátok, milyen szép gondolatok járnak a fejemben... -
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Részben igazad van, de ha itt elérhetővé tennénk egy olyan számot, ami mondjuk DTS-be van kódolva, és azt mindenki a ST-al dekódoltatná, akkor nem lenne akkora difi!
Valamennyi biztosan, de sokkal kevesebb! Annyi hiba van a gondolatban, hogy én rögtön tennék valamit az egyik lába alá, hogy hamarabb leessen a távkapocs!
Nem hiszem, hogy sokunknál 100% viízszintben van a padló...
Tényleg! Akkor mi van, ha nem is a sub a hibás, hanem a ST, vagy az erősítő??
-
Játékos
addikt
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Te precíz vagy, meg türelmes, én pedig precíz, és türelmetlen!
Nem bírtam ki... 
-
Játékos
addikt
Olyannyira kell figyelembe venni ezt a bejáratást, hogy én is járattam vagy egy fél órán keresztül, majd kapott! Ha kidurrant volna, se érdekel, megy vissza a boltba, oszt cseréljék ki! Én kifizettem egyterméket, amint kibontottam, használni szeretném! Ha a Logitech nem így gondolja, akkor...

-
Játékos
addikt
Nagyon kíváncsi lennék Turbolada cuccára! Tényleg kéne publikálnunk egy összehasonlító cikket.

-
Játékos
addikt
válasz
Játékos
üzenetére
Lehagytam az előbb:
Turbolada! Nem felejtem el, amikor gondolod, tényleg összehozhatjuk a "Nagy tesztet"!
Mi ketten itt vagyunk, Te a harmadik, elég rég óta használjuk a cuccot mindannyian, és egyszerre lennénk jelen! Ez tényleg jó lenne!
Szerintem hagyd a fenébe a vizsgákat! A Logi magasabb prioritású!

-
Játékos
addikt
A kolléga besorolása szerint az én szettem (815) is gyenge mély problémával küzd. Pedig nemrég mondtam, hogy a enyém jó!
Egyszer leírtam már azt is, hogy nem lehet általánosítani, hogy melyik PID szar! Mindenki mást vár a cucctól, és addig, ameddig nem hasonlítottunk össze egy "jót", meg egy "rosszat" azonos körülmények között, addig ez az egész duma a témában semmit sem ér!
Az én környezetemben 2 ilyen szett van, különböző PID-ekkel. Mindkettő "jó"! Ha gondolja valaki, és Miskolcon jár a subja, meg a ST-a kíséretében, bizony Isten összehozunk egy tesztet!
Sőt! Akár hangkarit is hozhat magával, állunk elébe Józsival (a másik szett tulaja) egyetemben! 
-
Játékos
addikt
Nem szeretnék kötekvőnek tünni, de nincs igazad! Abban mondjuk egyetértek veled, hogy minden relatív, és lehet, hogy szerencsétlen tulaj nem azt várta az előzetesen olvasottak alapján, mint amit kapott. Sőt! Az is elképzelhető, hogy ami nekem jó, az neked szar, vagy pont fordítva.
Viszont az alaplapi, meg alsókat. hangkarik igenis szar, gyenge mélyet produkálnak! Itthon 2 gép van, az egyiken int. hangkátrya, a másikban AU.4, és hatalmas különbség van a 2 között! Akkor el tudom képzelni, mit tudnak a profi hangkártyák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Tőzsde és gazdaság
- Béta iOS-t használók topikja
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ Dell Ultrasharp U4025QW (5120 2160) IPS, 120 Hz, profi színpontosság, ívelt, Garis
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélhetőleg Te szerencsésebb vagy. Ehhez a cucchoz igazán szükség van a szerencsére! 

Kurvajó kis rendszer lett, minden havernak csorog a nyála...
Písz! 

sose játszottam le ilyet.