Új hozzászólás Aktív témák

  • batagy

    őstag

    válasz Kobe #33006 üzenetére

    Nemrégen részt vettem kiszámoló egy előadásán, és azért hozzátennék két dolgot:

    - Nekem az jött le, hogy ő tényleg hivatásának tekinti az alapok terjesztését. De ezt most úgy kell érteni, hogy a társadalom nagy százalékának tényleg nulla a pénzügyi ismerete és semennyi tudatossága nincs. És ebben valószínűleg igaza van. Ennek a topiknak a közössége már régen túl van nagyrészt ezeken az alapokon, így kialakulhat itt olyan vélemény, hogy nem elég mély. De, szerintem a totál kezdőknek nagyon hasznos tud lenni, és ő ezzel tisztában van.

    - A másik, hogy egy olyan pszichológiai vonalat képvisel, hogy megelégszik egy "alacsonyabb" életszínvonallal, azaz keveset költ, és ezt nagyon tudatosan végzi. Igazából ezen a téren is sokat lehet tanulni tőle. Az nem hülyeség, hogy a kevesebbel is boldogan éljünk, és ne dőljünk be a marketing gépezetnek, csak lehet hogy ő már ezt túl élesen láttatja.

    Nekem amúgy szimpatikus volt az előadása és motiváló, de én kezdő vagyok. A stílusa kissé nyers valóban, de van a faarc mögött humora is. Csak a helyén kell kezelni, és egy induló szintnek venni.

Új hozzászólás Aktív témák