Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz gorgo #30007 üzenetére

    Igen, azzal számoltam, amit Warter is linkelt. Ha az ember kicsit számol és kombinál, a két kedvezmény (a prémium klub és ez az akció) együtt elég jó lehet. Kérdéses persze, össze lehet-e vonni.

    A 17-est illetően: ha van 25-ösöd, akkor szerintem jobban járnál egy 17-essel. Én próbáltam a 17-est (rövid időre, belenéztem, próbálgattam, expóztam párat), gyorsabb, mint a 20-as.

    Ami nekem dilemma lenne: a 20-as számomra pont jó allround obi volt. Rendszeresen csak azt vittem a vázon, és nem is kellett más (nyilván voltak szituk, amikor éreztem a korlátait, de annyira nem volt zavaró, hogy mondjuk egy rövid kirándulásra zsebretegyek egy másik obit is). Most az X100-on viszont az ekv. 35 már kezdett zavaró lenni, ezt már nem szeretném. Tehát a 17-essel is ez lenne a gondom, túl széles egyetlen obinak.

    Szerk.: A fene vigye, hogy itt mindig megelőznek...

    Hegyimorc, Studi: ízlés/szokás dolga, nekem az a 20 pont nagyon jó volt. A 35 már túl széles (tényleg sokat számít az 5 mm); az 50 jó lenne (a filmesen egy 50/1.8 van, és az is egy teljesen jó látószög), de talán annál is jobb lenne az ekv. 40. Számomra.

    [ Szerkesztve ]

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák