Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz DBob #2444 üzenetére

    ugyanaz a ros , nem értem a kisérleti megjegyzést.

    Persze még nem tudja kihajtani a maximumot a vasból, igy még nem tud gigást natolni, de nagyon stabil, ezt fél év használat után mondom. Nincs benne wifi, de én ezt pozitivumnak is fel tudom fogni, mert capsman ettől még lehet, és pár filléres hap ac liteal sokkal jobb lefedettséget is kapsz. (főleg ha netán tényleg rendesen szerver szobába kerül esetleg egy rackbe, ahogy ezt ritkán tapasztalom is)

    nem tudom ki hogy van vele, vannak jó tplink eszközök, de én nem szivesen engedek be a hálózatomba. (mondjuk ez itt egy nem managalhető switch csak, talán ez nem baxik ki senkivel :) ) az ubnt -vel is sok negativ tapasztalatom van, a nyáron igy kapom a netet kedvenc nyaraló helyemen, ahol egy hegyről lövik le a netet a balatonpartra, és még van pár link, mig eljut hozzám. Idén vagy 4 eszköz krepált be, mindegyik garis volt, de a net kiesés nekem nagyobb probléma, mintha kicsit lassabb. (ebből nem lehet és nem is akarok általánositani, de nekem az ubnt nem bejövős)

    nekem a mikrotik általában véve nyugalmat hozott az életembe, a router, wifi problémák az egy századára estek vissza, mióta ilyen eszközök vannak a felügyelt hálózataimban. nehezebb kiirtani az emberekből a rossz beidegződést, akik rögtön kihuznak, ujrainditanak, dugdosnak, ha nem megy valami, pedig még sosem a miki volt a ludas.

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák