Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz JackFeryll #179885 üzenetére

    Ekkora távolságokra tetőn vinni a bringákat? Semmiképpen ne egy régi swift kaliberű konzervdobozt vegyél mert már az első hosszabb kiutad után oldalba pisálod, felgyújtod és belököd valami szakadékba és inkább önként biciklivel tekersz haza. Vegyél valami lerúgott olcsó fos dobozost 300-400k között. Citroen Berlingo/Peugeot Partner 2.0 HDI stb. Ezek a furgonok személyautós kényelmet nyújtanak, szerkezetileg egyszerűek mint a faék. A futóművük és fékrendszerük rendesen túl van méretezve és egy ~80 lóerő feletti motorral már a hegymenet sem kínszenvedés velük "üresen".
    Ez nem tűnik rossz vételnek és már itthon van. Átnézeted ha nincs nagy baja 280-ba elhozod leszervizelteted kitakaríttatod lepapíroztatod még akkor is megállsz vele 500k környékén. Olasz kocsi így valószínűleg nincs porrá rohadva ami komoly előny és egy jófajta agyonüthetetlen korai 1.9 JTD ketyeg benne. Engem nem riasztana el az állapota, hogy évek óta áll és, hogy eléggé le van lakva. Simán bevállalnám 500k-s kerettel még ha a kamu 300k helyett több mint a duplája van a motorjában akkor is.
    Személyautónak sosem vennék olaszt/franciát, furgonból viszont csak azt! Abban tényleg jók. A haszonjárművek amúgy regisztrációs adó mentesen behozhatóak így érdemes kivenni hahun az "érvényes magyar forgalmi" mezőből a pipát a keresés előtt.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák