Új hozzászólás Aktív témák

  • starius

    tag

    Autóvásárlás előtt állok , de semennyire nem értek hozzá, ezért segítség kellene. Főleg városi használatra kellene, napi 2x5 km kb , hétvégente egy 2x60 km aminek fele pálya kb.
    Gyerek nincs, jelenleg egy golfom van, teljesen megfelel a mérete.
    Ezért benzines autókon gondolkodtam, főleg audi - vw vonalon, esetleg bmw. amik szóba jöhetnek :

    Audi A4, A5, A6 (2008+) - ahogy láttam, ebből a szériából az 1.8 és 2.0 TFSI motorok elég problémások , és mindenki le akarna róla beszélni, de ez tetszene legjobban, illetve multitronic váltóról se olvastam sok jót, 2.0 dÍzelből találtam pár jót , de gondolom az nem lenne ideális nekem

    BMW 3 (2008+) - 318d és 320d nézegettem, ezekből találtam pár jónak tűnőt , de mivel dízel ezért gondolom ez is felejtős? 318i és 320i -ról sajnos itt is csak rosszakat találtam..

    VW - Jetta és Passat (2012+) - Igazából mindkettő tetszik, jetta elég lenne méretre, de nyilván a passat prémiumabb , árban nem olyan nagy a különbség, nem tudom elég -e egy passatnak pl egy 1.4 tsi , illetve ezek mennyire megbízhatóak? (találtam még egy elvileg amerika modellt, 2.5 benzines passat , ez mennyire legit? kb semmit nem találok róla )

    Keret nem kőbe vésett, 3,5m körül nézegetek, de tudok hozzá rakni , ha ennyiért nem érdemes ilyenekkel foglalkozni, csak nem tudom melyik irányba induljak. Talán legjobban egy A4-nek vagy egy A5-nek örülnék.

    Például ez elég megbízhatónak tűnik: [link]

    Vagy ez: [link]

    Érdemes ezekkel foglalkozni? Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák