Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz Zewa #31523 üzenetére

    Rendben, hogy felesleges, de ettől függetlenül tetszik :D Nagyobb is (csomag/utastér is), bizonyára kényelmesebb is, kinézetre is szimpatikusabb. Mindig azt mondják, ennyiért állapotot vesz az ember, no de egy ilyen kocsi is lehet jó állapotban. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy nem ez lenne a legpraktikusabb döntés :) Pont emiatt zártam ki pár másik típust már, amiket bár lehetett volna kapni ennyiért, de az necces (ahogy látom, a golf is - vagy benzinnel olcsóbbat esetleg?), de mondjuk mondeot kapni már 200k körül is, a legdrágábbak mennek 710 körül, ezért gondolnám, hogy a 450-es darabok már nem a legalja.

    De amúgy valószínűleg tényleg megpróbálok felkutatni néhány típust ismerősök között, vagy ha más nem, kereskedést megnézni, lehet élőben tényleg változna a véleményem. + alkatrészár, tesztek, népítélet, stb...

    giigz: köszi az infókat, megjegyzem.

    Úgy számolok én is, hogy ~450 kocsi, átírás ~80k ( = ~10k első negyedéves kötelező, 12k törzskönyv és forgalmi, 35 v. illeték, 18.5 eredetiség), szerviz 100k, na meg utazgatás és vizsgálat költségei.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák