Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz bigmasterg #36515 üzenetére

    sajnos ez egy ilyen dolog a hondás világban. egyfelől bátran mondom, hogy vegyél hondát, mert akárhogy is megy a fika, kurva jó autók, talán a legjobbak mert nem eszik le a gatyád és ezért az árért olyat tudnak, amit csak nagyon kevesen, miközben atombiztos a technika is. de... ugyanezzel az elánnal azt is hozzáteszem, hogy ha valóban ilyenre adod a fejed, legyen rohadt nagy türelmed, kitartásod és tudásod, hogy ne fuss bele a megszámlálhatatlanul sok bontószökevénybe, majd pedig ha találtál, akkor ne cigánykodj az árát megfizetni. olcsó húsnak híg a leve és ez a hondáknál különösen igaz. csak az adja el relatív olcsón az ilyen autóját, akinek személyes vagy anyagi indoka van rá és gyorsan kell a pénz.
    minden surmó raccsingos bohóc type r-t akar, csak éppen semmi pénzük nincsen rá, majd amikor 20ezerbe kerül 4 liter olaj és 6-8e km után cserélni kell, akkor kicsit meghűl bennük a vér, hogy egy db gumi is lazán 30ezer, hogy az első gyári féktárcsa 130ezer, egy hátsó betét 20ezer, hogy az lsd mennyibe kerül, a gyári minőségi szilentek etc... és még sorolhatnám.. nem megy tönkre, ezek kopó alkatrészek, cserélni kell itt is, nincsenek csodák. nekem 14 év alatt egy termosztát ment tönkre összesen. mégis költök durván az autóra, mert így marad abszolút megbízható. mai napig újszerű. ezt adjam el 2 millióért mert valami jött-ment hülyegyerek azt mondja, hogy ez nem ér annyit? én meg azt mondom neki, hogy te kisfiú, leraksz ide 4 milliót, akkor beszélhetünk, amúgy ott az ajtó. és vérig van sértve. én meg kiröhögöm, ennyi.
    sajnos ez ilyen. mindenki ül a saját kis csodáján, mert tudja, hogy mennyire jó és mai napig jó, hülye lenne eladni, világ legmegbízhatóbb sportos gépei a mai napig.
    szóval ha vennél, csak a drágábbakból. ha nincs meg rá a keret, akkor viszont inkább ne vegyél hondát, mert sok idegőrléssel jár. kapni máshol is hasonlóan jó autókat, kevesebb pénzért. én pl imádtam az 1.6-os nissan sunny-t, 5 ajtós volt. de egy jó corolla is megéri a pénzét.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák