Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz -v- #45339 üzenetére

    Tényleges érték? Megbízhatóan eljutsz A-ból B-be, s közben mondjuk van elég helyed utasoknak, csomagoknak. Megy a légkondi vagy a fűtés, van szervó, ABS, 20-30e km-enként kell csak szervizbe menned, sötöbö. El vagyunk kényeztetve, egy Dacia már ciki, mert nem ölel körbe a műszerfal, sprődek a műanyagok, nem oldaltöméses az ülés, nincs változtatható műszerfal-világítás, kiskutyafüle. Nem azt mondom, hogy hibátlan autókat adnak, de az alapvető funkciójukat ellátják.

    Az új/használt autó téma már megint más kérdés, tök felesleges belemenni, mert használt autó is csak akkor van, ha a sok hülye megveszi újonnan. Amúgy meg szopás lenne, nem? De ha már itt tartunk, a tuti kevés kilométeres, leigazolható használt "prémium" áránál jóval olcsóbban kapod a szintén leigazolható, alig használt Daciát.

    Persze, kinek mi az érték és funkció, de én továbbra is azt mondom, hogy nem az a nehéz, hogy normál piaci áron csináljon egy gyártó kiváló autót, hanem az, ha a költségek alapos megnyirbálásával létrehoznak egy olyan autót, ami jó kompromisszum a használhatóság és a költségek tekintetében. Jelenleg nincs más márka Európában, ami azt az okos funkcionalitást nyújtaná, amit a Dacia.

Új hozzászólás Aktív témák