Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Melack #72395 üzenetére

    Én pont most vettem észre a lökösön egy borsószemnyi hiányosságot az élénél, mintha kivágtak volna belőle, nem tudom, hogy ott hogy verhette le a kő, de már csak legyintek. Úgy nem tudok beállni egy hipermarket elé, hogy ne hajtsák ki előrefelé a tükrömet, és kb. 3-4 rányitásos sérülést már szereztem. Megvonom a vállam, nem tudok mit csinálni, benne van, megadom neki amit lehet, de ez már efelett van.

    @[rvilike]: szilent: ősszel nyikorgott rossz úton a hátsó traktus. Aztán abbahagyta. Egyszer-egyszer előjön, de kb. az esetek 10%-ában. Na erre milyen gombot varrsz?

    A váltó nagyon jó, a kuplung magasan fog, de még elfogadható, csak 20%-os tartományban fog kb. a lenyomási út 20%-ától 40%-áig. Ellenben nem kemény, csak szokni kell.

    Van bemelegedés után egy alap cicegés, amit nem csak én hallottam már (ABE gyeridebemeggyereerrehee). Hidegen semmi, aztán egy ideig bizonyos nem zavaró de hallható hangerőn ciceg-zakatol, majd elhalkul. Most télen a középső rész kimarad. Guglizás alapján nyelestengely. Ha hangosodik fogok vele foglalkozni, egyelőre nem tudom nagyon még megmutatni sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák