Új hozzászólás Aktív témák

  • pbamcwi

    csendes tag

    válasz 1 among many #40336 üzenetére

    Üdv!

    Az egész úgy kezdődött, hogy vettem egy Dell 2312HM monitort. Akkor egy GTX650-el üzemelt hdmi-dvi-d kábellel. Pár napja úgy döntöttem, lépek egy szintet, és vettem egy ATI HD 7790-et, ami, a monitorhoz hasonlóan már rendelkezik display port csatlakozással. Ekkor még nem volt DP kábelem, így továbbra is a jól bevált hdmi-dvi kábel oldotta meg az összeköttetést, tulajdonképpen hibátlanul. A mai nap sikerült beszereznem egy 1,8m hosszú DP kábelt. Összedugtam, és igen erős vibrálást tapasztaltam. De már a BIOS alatt is. De nagyon zavaró, teljesen elsötétedik-visszajön a kép másodpercenként 5-10x, majd mintha gondolkozna a monitor hosszú másodpercekig. Aztán mikor újra vissza jön a kép, kezdődik előröl.
    Arra még csak esély sincs, hogy most kölcsönkérjek valakitől display port kábelt, avagy videókártyát, mert nincs ilyen az ismeretségi körömben.
    Segítséget, tippeket kérek, mert őszintén szólva lövésem sincs, mi lehet a gond. Minden zsír új.

    A megoldása ennek a problémának azért lényeges, mert a monitoron lévő egyetlen DVI-t egy HDMI kimenetes androidos eszközzel szeretném hajtani. Ugyan ez a DP-vel ugye nem lehetséges, szóval kérlek, ne írj olyat, hogy akkor használjam továbbra is a jól bevált HDMI-DVI kábelt a DP helyett, mert szeretném mindkét digitális bemenetét más-más célra felhasználni.
    Az építő jellegű hozzászólásokat előre is nagyon köszönöm! :R

    Telefonszámom az adatlapomon!

Új hozzászólás Aktív témák