Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz peq #17284 üzenetére

    30-ért azzal a hűtéssel előbb-utóbb azért elvinnék, hiába nem olyan kurrens cucc, mint a gtx 660. Ha neked nem voltak hozzá kuponok és eleve 47.5-ért szeretted volna eladni akkor pedig pénzednél vagy.

    Nem használom ki én sem a 660-am, zömmel codozok, oda bőven sok, de legalább ha meglátok valami játékot, ami szimpatikus lenne, akkor ki tudom próbálni, nem kell matekoznom, hogy mit vegyek le ahhoz, hogy meglegyen a 30 fps. A 6870-ek sem rosszak, a kedvencem a his, aka babakék veszedelem volt, sikerült belőle kettőt vennem egyszerre, sajnos akkor épp nem volt crossfire-képes alaplapom (ahogy most sincs) és nem tudtam kipróbálni mit tudnak együtt. Szívesen hajtanék most is iceq-s 7870-et, egye fene 7850-et is, ha nem volna a sapphirenál pár ezressel drágább.

    A reál aranykorszakában egy kis izgalmat megért volna a sztori, de a jelenlegi csapatban nem látom a 3:0-t, már csak amiatt sem, mert tartok tőle a németek legalább egy gólt rúgnak, a reálnál meg nem tudom ki fogja rúgni a negyediket a hosszabbításhoz (bár már a harmadik sem látom). Aztán hátha, nem szeretném ha német házi döntő lenne.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák