Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz emre #100368 üzenetére

    Heti négy szabadnapom van jelenleg, saját családot még nem alapítottam és ha nem ezzel foglalkozom, akkor vmi mással ütöm el az időt. A szórakozástól és a hobbijaimtól meg nem egy egy délutános meló fogja elvenni az időt. :)

    (#100370) imibogyo
    Ez egy nagyon nagy igazság!
    Az összes hobbim vmilyen önfejlesztésre irányul, amik türelmet és kitartást igényelnek és mondhatni játék felnőtteknek (Arduino-zás, 3D nyomtatás, elektronikai tudás megszerzése saját kreálmányok építéséhez, hogy csak a motorhoz fűződő dolgokat mondjam). Ezek mindegyike egytől-egyig az élet elpazarlásának tűnhet egy r=1 laikus számára, akinek az élete mondjuk annyi, hogy leül a tévé elé és sorozatokat néz, majd hétvégén istentelenül beb.szik a haverjaival mert hát YOLO!!! :)
    Én inkább legózok. Olykor a motoron, ha megvan hozzá a tudásom és a szerszámom.
    Ha nincs, akkor szerelőhöz viszem, ahogy arra volt is példa. A motor árát már egyszer szervizre költöttem. Nem azért nem viszem szerelőhöz, mert nem telik rá, csak nem indokolt ilyen apró munkával.

    (#100371) emre
    Őőő, köszönöm? :DD
    Amúgy időnként jobb ha magam is ránézek a dolgokra. Mert ha nem teszem, akkor még a szerviz után is szopórollerre ülök. Pl most is olyan dolgok derültek ki az első fékemről, hogy a betét már vasig volt kopva, a tárcsákon van még kb két tized mm tűrés felett - következő műszakira cserések lesznek -, és leragad a főfékhengerem. Mindezt úgy, hogy áprilisban volt utoljára szervizben műszakin és műszakira való felkészítésen - többek közt kértem kifejezetten fék szervizelést is (ezt mindig kérem, ha szervizben van a vas). Természetesen azt mondták nekem, hogy megcsináltak rajta mindent és minden nagyon fasza. És az a betét nem kétszer 20 perc stoppie-zás alatt kopott fémig... Ha nem forralom fel az olajat és csinálom meg, akkor a mai napig gyanútlanul használnám. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák