Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Hi, nos egy pár hónapra nekem off az idei szezon. Ma a DR-Z-vel sikeresen eltörtem a jobb térdem (combcsont condylus) + porcleválás + ficam.
    Gyűlölöm a kórházakat, de komolyan mondom ez az egészségügy... meg az emberek. Egyáltalán nem irigylem aki itt dolgozik.
    Konkrétan 5,5 órát ültem a váróban, törött térddel mire rámkerült a sor (oké, sose jártam még sürgősségin, de a nevéből fakadóan én naív tényleg azt hittem h relatív gyors ellátás folyik..). Közben olyan emberek futottak be h az agyam eldobtam. Bejön a középkorú nő, h 2 napja kiütések jelentkeztek a bőrén. Sürgősségire, bszod. Másik, betintázott, bűzlő hajléktalan pofára esett biciklivel, őt bezzeg azonnal betolták mert vérzett a feje. Másik nő elvágta a kezét késsel és bejön h kicseréljék az otthoni ragasztót kórházira.

    A konkrét szitunak amúgy nem nagyon van konklúziója. Talán annyi, h kerül amibe kerül, veszek térdgépet endurozni.
    Mentem cimborámmal földúton, megint volt qrva sok eső, a csapákban elég sűrűn álltak a tócsák, srác ment elől a bal csapában, én utána ugyanabban a csapában úgy 30 méterre lemaradva. Láttam h ő felmegy az útról balra a vetés szélére és ott megy el a sok felázás miatt. Modom a 2 csapa közepe (amin persze végig 20 cm-es fű volt) általában mindig száraz és púpos, tehát ott végig tudok menni, főleg h nem akartam utána szívni a porfelőt... Olyan jó 50 körül mehettünk, amikor bal csapából próbáltam felhúzi a 2 csapa közé, amikor megpillantottam egy qrva nagy tócsát, ami természetesen belenyúlt a 2 csapa közti területbe is. Fékezni már nem volt időm, viszont a jobbra tartó kormánymozduattal és az én testsúlyáthelyezésemmel már nem tudtam mit kezdeni. Ennek ellenére a motor elejét megvezette full egyenesen a felázás. Az esést elkerülve meg reflexszerűen leléptem a jobb lábammal (máskor is volt már ilyen, mindig sikerült jól korrigálni), de most valahogy betapadt a csizmám és szó szerint kicsavarta az alsó lábszáramat térdnél.
    Hallottam és éreztem a reccsenést, meg persze az erős fádjalmat, tudtam azonnal h gáz van. De érdekes, mert akkor ráállni rá tudtam, aztán pár órával később már nem. A story többi részét meg fent leírtam. Ez van.

    geresics

    Hajrá hajrá, ez jó gép!

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák