Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz yodamastah #11875 üzenetére

    nem tudom közúton milyen necces szitu történhet amiből menekülni kell előre..
    állandóan ezzel a példával jössz, de szerintem ez csak állat módjára közlekedve, minden szabályt áthágva történhet meg csapatás közben, semmibe véve a kreszt és veszélyeztetve másokat.

    én hatszázas sportmotorral visszaváltás nélkül lenyomok egy egész napos túrát számtalan előzéssel, nem éppen betartva a sebességhatárokat de nem is 200 feletti tempóban. olyan tempóban amiben biztonságban érzem magam, és előzni is csak akkor szoktam amikor biztonságos. nekem úgy jön át amiről te beszélsz, hogy abban vakmerőség és túlvállalás is van bőven, amiből olykor menekülni kell ha neccessé válik valami... nekem érdekes módon sosincsenek necces szituációim, de nem is keverem össze a közutat a versenypályával, és magamat sem keverem össze rossival...

    (#11878) vendingo: mondjuk a szerpentinen biztos kell váltogatni, nyilván kényelmesebb nagyobb motorral, ebben nincs tapasztalatom mert még nem jártam igazi szerpentinen. de ha a 90 lóerős, 1165 kilós, 190Nm nyomatékú autóm 2 személlyel, megpakolva 1000 kilóméter szerbia-montenegró hegyen völgyön át elég volt, akkor elképzelni nem tudom hogy egy 200 kilós 110 lóerős sportmotor mire nem elég 1 személlyel.. lehet forgatni kell, 'sztán?

    [ Szerkesztve ]

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák