Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    Ha mar "menes": Ma letudtam a masodik adag rutinpalyat. 10-tol 15-ig hogy haladjunk.
    Szoval keszultem en az elmondottak alapjan mindenre de erre nem. Elso 2 oraban kaptam egy Hornetet. Annak rendje modja szerint agyonutve. A kuplung nem hogy kellemetlen volt, de fuggolegesen is mozgott ugy 5 centit. Hiaba allitottam utana en is es az oktato is a holtjateknak, kb alig emelt ki, max akkor ha tokig behuztam, ami hala a logasnak komoly fizikai munka volt. Igy ures az csak nyomokban volt, tehat az amugy is fos kuplungot tarthattam... Mondanom sem kell, hogy az alkarom 3x gorcsolt be es most is sajog, de legalabb a Popey imidzs work in progress.
    Masodik adagra atpakoltattam magamat egy 750-es Kawara. Lassanak csodat az annyira nem volt szetutve, igy rohogve ment minden feladat vele. Amit megkaptam, hogy leszek szives szlalomban annyira azert nem donteni. :D
    Az oktato viszont hibatlan. Teljesen jol levette, hogy volt kozom motorhoz, de regen, ennek megfeleloen kezel, csak akkor baszogat ha tenyleg jotanacsa vagy meglatasa van. Csak ajanlani tudom majd. Most volt egy srac akinek semmilyen jogsija nem volt eddig, vele nagyon turelmesen, nagyon odafigyelve csinaltatta a dolgokat. Tenyleg le a kalappal.

    Egy szo mint szaz 10-en rutin, szoval onnantol legalabb mar felig legalizaltam magamat. :D Bar ez meglepett, hogy 2-an elkezdtem a rutint es 10-en mar tol is vizsgara, de o tudja.
    A csoda Hornet:

    A Kawa:

Új hozzászólás Aktív témák