Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz Xero #122592 üzenetére

    Mondom, hogy a gyerekeim is beíratnám hozzá !

    Én bírtam a humorát, azt is amikor engem ekézett, nem igen szóltam vissza, se okosat se mást, inkább próbáltam úgy csinálni ahogy mondta. 44 évesen több mint 1 millió km a seggemben a legkisebb hibámnál már mondta, hogy ni, még az öreg róka se tudja..., és nem is tudtam, 88-ban, nem volt kerékpársáv, buszsáv, sőt még a zebrát se kellett ennyire túl óvatoskodni.

    Engem technikailag nem oktatott, igaz az első alkalommal csak 500-ast tett alám :), elküldött a külön platzra a gumik közé, ahol pár perc után én szlalomoztam, mielőtt még eltanyáltam volna (mert egyre gyorsabban ment) :), odahívott, hogy akkor álljak be a pályára rutinozni, mert látja, hogy már nem az első alkalom motoron. A pályát is a többiektől lestem el, mert fogalmam sem volt róla.

    Nem ment a nyolcas, illetve nem jól, azért nagyon lebaxott, mikor minden rutin kör után arrébb mentem gyakorolni...

    "A Karasna kemeny 2.7km-re van tolem" - hát igen, nem távolság. De azért várd meg, milyen idő lesz átadáskor :D Még rutinos motorosoknak is sok 4 hónap kihagyás, szóval extra óvatosság, meg lehet akkor hó, meg jég... jön az SMS, hogy ülj át másik autóba.. :)

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák