Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz baboss #128579 üzenetére

    Engem persze észre se vettél :D

    Tegnap eldobtam én is a motort Kakucson. Célegyenesre ráforduló kanyaron túlságosan ledöntöttem, a lábtartó megakadhatott valamin, és onnastól külön csúsztunk tovább, én és a motor...
    Szerencsésen megúsztuk mind a ketten, kuplungkar - kormányvégsúly - bukócső kapta a nagyját, nálam a ruha kiszakadt. Ott még nem volt más bajom, viszont mióta hazaértem azóta csak óvatosan bírok mozogni, a vállam és az oldalam eléggé érzem.
    Ami jó tapasztalat: nagyjából tudom hol a határ, ameddig lehet, onnan már nem kéne tovább. Ha ugyanez egy szerpentinen, vagy bármilyen közúton történik meg, akkor vagy a szalagkorlát fog meg, vagy még az se, és nem itt írogatok éppen...
    Kezdőknek mondom inkább: Ne sajnáljátok az időt/pénzt egy zárt pályára elmenni, és ott kipróbálni, hogy mik a határok. Kakucs egy délelőttre 6000, délután 7000, egész napra 10000, nekem elég volt eddig (mind a kétszer :D ) a délelőtt, elég fárasztó tud lenni. Nem kell megijedni a "profiktól", teljesen normális mindenki, és figyelnek egymásra. Nyugodtan kérjetek segítséget itt a topikban, ha nem akartok egyedül menni, biztos vagyok benne, hogy találtok segítséget.

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák