Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Methionyl #131582 üzenetére

    Észnél kell lenni, mert nagyon könnyű ráfüggni a pályamotorozásra, csak itt már az első alkalom sincs ingyen.

    Szombaton voltam Hungaroringen, és az egyik srác a boxunkban most volt először pályán. CB650R-rel volt, szinte esőgumikon, szóval gondolhatod. Ha jól emlékszem azt mondta még pályán se nagyon járt korábban, de belecsapott a közepébe és egyből Hungaroring. Nagyon bejött neki, egész nap fel volt dobva, ebédszünetben már a használt R6-okat nézegette, hogy akkor ő venne is rögtön egy pályamotort :D És teljesen átérzem amit ő aznap megélt.

    Ha ráfüggtél, akkor kelleni fog majd nagyon sok pénz és idő, nyíltnapokra, gumira, tuningra, benzinre, stb. És amikor már pár napja vagy hete nem tudtad jól kimotorozni magad, akkor megjelenhetnek a pszichés tünetek is. Ebben a stádiumban a mátrai vagy héregi szerpentinek már semmiféle vonzerővel nem bírnak, végiggurulsz rajtuk nagy ritkán haverok unszolására, de legfeljebb egy-két algopyrin hatásával érnek fel, miközben te már a nehéz drogokat tolod.
    Egy pont után pedig bekerülnek a látóteredbe a különféle külföldi szervezők is, akik 3 napos programokat szerveznek Európa legjobb GP pályáira, motorszállítással, mindennel mindössze egy 2 hetes családi vakáció áráért.

    Lebeszélni mondjuk nem akarlak róla, sőt, ha kell örömmel tartom a tálcát :D

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák