Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Ti fűthető kesztyűt vennétek inkább, vagy markolat fűtést?
    Sajnos télen most elég sokat kellett motoroznom (és biztos kelleni is fog még) és általában akkor, amikor minusz fokok vannak :DDD Ugyan elég jó lett végül a Revit GoreTex-es kesztyűm, de mivel a Husky-n nincs kézvédő, egy idő után és bizonyos tempó felett megfagynak az ujjaim.
    A markolat fűtés áttehető egyik motorról a másikra? Pl. most feltenném a Husky-ra, mert én gyakrabban megyek télen mint a párom az Adv-vel (meg kitudja az megint meddig lesz jó), viszont ha tavasszal eladom a Hsuky-t, akkor áttenném az Adv-re, nem adnám el vele.
    Emiatt (az hogy másik motoron is használnám) jobb lenne gondolom a kesztyű, de az talán nem olyan tartós (meg ha az új motoron lesz markolatfűtés, akkor tök jó lenne, ha az Adv-n is lenne).

    Más:
    Tavasszal esedékessé válik egy új motor vásárlása.
    A Husky-t és egy robogót szeretnénk egyesíteni, az összeg olyan 3M környéke lenne amit rászánunk. Új, vagy még garanciális motort keresnénk.
    A 390 Adv mellé keresünk valamit, tehát nagyjából ugyan azt kellene tudnia, mint a 390-nek (ha nem lenne ennyire rossz tapasztalatom a 390 Adv-vel, valszeg' még egy ugyan ilyet vennénk).
    Tehát valami túramotor, ami dobozolható, de nem GS szélességű mert városban van javarészt használva. Erőben elegendő nekünk ez, 2 személlyel is elvagyunk rajta, de lehet erősebb, olyan durván 700ccm-ig nézelődtem, mindkettőnknek van A joggsija és tapasztalata is.
    Ülésmagasságra jó lenne ha 830mm vagy azalatt lenne, hogy ha netán nekem is kell vezetni, akkor tudjam (sőt, az még nem tisztázott kié lesz :)) ), mindegy hogy alacsonyabb üléssel vagy ültetéssel, de meg lehessen oldani.
    Amik ki vannak zárva: TRK502 (ezt láttam már élőbe, baromi széles, nehéz), CB500X, Dl650 és szintén gyengébb motort nem szeretnék, tehát a 310 GS, Rally 300 és a Himalayan kizárva.
    Amiket eléggé befutók: QJ motor SVT650X, Rieju Aventura 500, CF Moto 450MT.
    Ha nekem kéne venni és nem akarnánk idén mászkálni európában, akkor MT-07-et vennék ;] De az nem lenne komfortos hosszú távon, már pedig idén tervbe van pár hoszabb túra. Ami még belefér az árba az az új 500-as Honda (ez se tetszik, de nem akarok képek alapján dönteni), a 702-es TRK (attól félek, ha az 502 baromi széles akkor ez is az lehet, de még ezt sem láttam élőbe), NC750 (ezt már néztem anno is, erőben olyasmi mint a 390 és praktikus mint egy robogó) és talán még a Tracer 7 is pont belefér (biztos ez sem rossz, de sosem mozgatott meg, annyira nem tetszik).
    Mit vennétek, milyen motor van még, ami jó lehet csak elkerülte a figyelmem?

Új hozzászólás Aktív témák