Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz xmad #146764 üzenetére

    Akkor marad a vezeték nélküli hosszabbító. :D (olyan mint az instant víz..)

    macilaci78:
    "Hamarabb teszek hajókürtöt a duda helyére"
    Szólj ha tudsz egy elfogadható méretűt :) A DL650-en volt, kompresszoros, szép nagy piros tölcsérekkel, vizsgára mindig levettem (a piros kürt részét legalább), de a bmw-re ennek nincs helye... , a gyári kürt helyére megy a denali sound bomb-ja, de amikor néztem akkor az nem érte meg az árát. Aztán vettem egy jópofa kis cuccot, 5-6 hangot fel lehet tölteni rá (rövideket), és ezeket lejátssza, ez nem csak a lónyerítés, ugatás, hanem lehetett bármi**.., viszont semmi kulturált kapcsolót nem találtam, amit fel tudnék tenni vhova elérhetően. :( A barkácsolt nem lett volna vízálló.

    Igazából így 7 év motorozás után, megelégednék egy olyan vmivel, ami kihangosítaná azt amit mondok a sisakban. Ne kelljen mutogatni, felhajtani a sisakot, tudnám szépen elküldeni (az anyjába) az infot, hogy mehet v. ne telefonáljon, stb :)

    **Annak idején még a dacia tlx 1410 típusú csoda járgányomban volt csengő elöl, nem volt hangosabb mint a duda, de ha tudod, hogy a villamos csenget, akkor érthető volt, hogy ezt hallva az emberek 99% igen csak megszaporázta reflexből a lépteit..

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák