Új hozzászólás Aktív témák

  • Húú fiúk, ez a hideg motor vs váltás nekem nagyon be tud tenni. Még nem megyek legalább 3-4km-t legalább 10perc alapjáratos járatás után, addig küzdök a váltóval. Ürestől pl isten mentsen addig.
    Olajcsere után remélem változik valami.

    Meg kell mondjam Zsolt megnézik a motort. Egyik csaj melóba a fejét fogta, ilyet szól ez a tiéd? Ez?? kb csak csettinteni kéne és felülne. A motorra. ;] - Pedig ez nem is nagy, mondom neki.
    A másik olyan 45 éves nő meg azt mondta felidézte benne a fiatal korát amikor addig nem hagyta békén a párját ameddig az ETZ-t oda nem adta neki egy körre. Főleg a hangjáért van oda. Amiért amúgy én is.
    Egy másik csaj, ez már tényleg csaj az meg úgy pedzegeti, h elvihetném, de hát nem vagyok taxi és amúgy is őt jobb elkerülni.
    Bnőm meg támogatja a saját bukósisak ötletét. Nem is értem miért.

    Vettem stabilizátort is. Készülve lassan a szunnyadásra.

    Kérdés: Adott egy piros lámpa, adott kettő sáv ami innen kikanyarodik, de minkét sáv már sokkal azelőtt, hogy a lámpához érünk fel van záróvonalazva. Beáll a kocsisor, TI előre gurultok, hogy elsőnek induljatok el? Mert ezen ma nálunk parázs vita volt. Valaki azt viseli nehezen ha jobbról megy a motoros a kocsi elé, valaki ezt a záróvonalast. Valaki meg ámblokk azt, hogy létezünk. Tegnap csücsültem a dugóban és néha rámjön a hallani szeretném a morgást érzés és húztam egy pici gáz ami annyi, hogy 1500-ről 2500-ra pörgeti, tényleg picit. Baszki kinyílt a sor. Nem hittem el.

    Elkezdtem legyártani a vizsgához a hangtompítót, minden megvolt csak a méretre kellett volna beállítani, erre ellopták az anyagot. Alumínium volt. Majd reggel rendbe rakom az illetőt aki csinálta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák