Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    Egy honapos volt a jogsim. Es mehettem pestre, kisteherrel, ugy higy sima tukrok voltak rajta, valaszthattam, vagy az autobol latok valamit vagy a masik savbol :)
    Fasza volt, gyorsan kellett alkalmaszkodnom, persze duda szo nelkul nem usztam meg, amit megertek :) Ez 10 eve volt, akkor ennel nagyobb volt a forgalom.

    Jobbra tarts; En a megengedett sebesseg hatar vegen autozom, 90 nel 92-93, ha palyazom, akkor 110-120. Palyan nem kinlodok, jobb sav hasznalata eroteljesen, csak elozesre megyek be a belso savban. De aki 130-140 folyamatosan halad a belso savban, annak miert is kellene lehuzodni? Kedves 150 el kozlekedo villogos dudalos kozlekedok? Jaaa hogy a szabaly a jobbra tarts! A sebesseg betartasa is szabaly es annak betartasa is kotelezo am :) Ha betartod csak a megadott legnagyobb sebesseg alatt kozlekedoket kell levillogni, es jogos a felhaborodas mert nem szabalyosan kozlekedik az elotte halado! :) De ha te nem tartod be a sebesseg hatarokat, akkor milyen alapon varod el, hogy a masik szabalyosan kozlekedjen? Ez tipikus en vagyok a kiraly tunes elollem!!
    Varosi betegseg a belso savban 30 al kozlekedes. Soha senki nem tanitotta meg a vezekotek gazdasagosan kozlekedni, azt hiszik a 30 jo, pedig uzemanyag pocsekolas es ido rablas. Naponta szenvedek, mert nem vezetnek hanem szimplan kozlekednek mint a birkak.
    Itt a delalfoldon ez kulonosen igaz. Ket harom nap es agyfaszt lehet kapni :) Parkolas? Kepes keresztbe beallni a kapubejaron, vagy a felebe es otthagyja. Ha a kozlekedo tarsadalom tudna mit lehet es mit nem, vagy csak a 3/4 et a szabalyoknak, es figyelne is a masikra, akkor nem ilyen lenne akozlekedesi moral.

Új hozzászólás Aktív témák